Ne znam, kad će to bit od sad do pet godina.Samo znam da im je na piku podravka, odavno i da im prihodi rastu iz godine u godinu, sad hoće li se to dogoditi, i kad tko će znati..samo znam iz dosadašnjeg iskustva, sve što su htjeli su preuzeli....
Posts by Milo
-
-
Neću govorit ime, nemoj te mi zamjerti.Velika je firma koja stalno preuzima, i jača...od davna kupuju podravkine dionice.... vjerojatno sa više računa, pa nisu vidljivi, jer bi već bili u top10
-
Podravku kupuje stalno jedan veliki ulagač, koji s vremenom misli i preuzet, to znam ali eto ja sam izaša na 480...sve zbog države...i dalićke
-
Sad više nitko ne pita tko je kupio onih 1000kom u petak? Na 495...ja baš mislim da nije neki laik, ali moga je i bolje proć, kao i ja što mi je nalog ostao na 480, ali šta je tu je...ja mislim da će se ovaj slučaj u kini sredit kroz tjedan dana, i da ne može čitav svjet stat zbog jedne veće firme u kini.Naći će način da to riješe, koji je najbezbolniji za njihovo gospodarstvo...u to sam siguran.
To nikada nemojte raditi kolega. Staviti nalog pa zaboraviti na njega. Niti za kupnju niti prodaju. Uvijek moze biti iznenadjenja.
Šta je tu je, to mi se desilo do sad dva puta, prvi put sa jako dobro prošao, a vidijeti ćemo ovog puta...užurbani život, puno posla, jednostavno nekad zaboravim...
-
Sad više nitko ne pita tko je kupio onih 1000kom u petak? Na 495...ja baš mislim da nije neki laik, ali moga je i bolje proć, kao i ja što mi je nalog ostao na 480, ali šta je tu je...ja mislim da će se ovaj slučaj u kini sredit kroz tjedan dana, i da ne može čitav svjet stat zbog jedne veće firme u kini.Naći će način da to riješe, koji je najbezbolniji za njihovo gospodarstvo...u to sam siguran.
-
Kad bi atlanska u ovom trenutku odlučila prodati čitavu flotu, o kojoj bi se približno cifri radilo? Da ima kupca naravno...
-
Nisam mislio da cu mjenjat eure, da još kupim, i evo moram...ako padne na 450 opet se krcam...
-
Napunili su me jutros, ko maloga majmuna vidit ćemo brzo jel to bilo dobro ili loše
-
https://seebiz.eu/trzista/brodar…a-oklada/265259 nije lako izravnati, globalni poremećaj
-
Vjerojatno neće biti mala, ako do nje dođe😀
Krcat san ATPL ali sumnjam, mislim da ce biti simbolicna, kad stanu na cvrste noge bit ce masna, barem Igor ima iskustva i znanja o trzistu kapitala i zna sto dionicari vole, te sto uvelike dize cijenu dionice.
Ja vjerujem, da će isplatiti, al ne želim prognozirati koliko.Ako je neće isplatiti za ovu godinu, kad će dobit premašiti 100mk, onda kad će?Nagradit će najhrabrije dioničare koji će ostati...ja sam također krcan, i stojim na kupnji i dalje, ali izgleda da ću malo morati podignuti prema gore
-
Vjerojatno neće biti mala, ako do nje dođe😀
-
šta bilo ovo po 495 kn?......nešto dovovoreno ili?.....nije prevelika količina ali nisam prije koju min vidio nikakav nalog na asku od 1000 kom po 495......
Bolje mu je kupit sad, nego za dva tjedna.... vjerojatno dogovor...ni ja nisam vidio nalog
-
Nema od toga ništa,bitno je da brodovi nisu blizu😂
-
Divka bi mogla bit u idućem mjesecu već..
držim vas za ozbiljnjog investitora, ali ovo napisano....!!!??? kaj neznate kak ide procedura!!?? sastanak UO i NO, sazivanje skupštine 30 dana prije održavanja iste, određivanje record date-a i tek onda isplata. to vam je minimalno dva i pol do tri mjeseca. a još nije niti 24.09. došao.
ili se nakaj promijenilo pa predsjednik uprave svakome ponaosob donese divku u kešu na kućnu adresu?
Kolega krivo sam se izrazio, uvijek sam u trci...mislio sam na oodobrenje.I ostalo kako ide, ali sumnjam da neće ubrzati maksimalno proceduru...
-
-
Divka bi mogla bit u idućem mjesecu već..
-
malo zabe dokupio 62kn
-
Danas brodovi u luci?Nevoze
-
https://www.tradewindsnews.com/bulkers/berge-…ars/2-1-1067178 još dvije godine najmanje
-
Samo nek oplete, čekam na 480