Misle se koliko će dat...a nešto bi moglo bit...
Posts by Milo
-
-
Očekujem dividendu od 40kn, za prošlu godinu...a za ovu bi moglo biti i puno više, ako se vozarine održe...tako da i dalje je ugodno biti unutra, i dalje lagano pojačavam poziciju, kako stižu novci..Kad većina shvati, da je ovdje štamparija idućih godina, tek tad će biti raketa,ovo je zagrijavanje..
-
Vjerujem, da smo do kraja tjedna na 550.Počela je metla na kraju dana, vozarine i dalje odlične...Sutra očekujem metlu ranije😀
-
Moglo bi biti do kraja i zeleno😂
-
Još koji dan, pa će imat koju kunu više po dionici...nema potrebe srljat....Prodavači pričekajte...koji dan
-
U svakom slučaju, očekujem jako dobar kvartal, i cjenu od 550 iza izvješća...Divku isto očekujem, jer nema razloga da je nebude...Drugi kvartal, se nazire... vjerojatno će biti bolji od prvog....Mogu samo reći da se trenutno osjećam ugodno u ovoj dionici...
-
Nema potrebe izlaziti, ako brodovi vrijede više, kupuju se novi....Isplate dividendu, rade batalu....i ako ove vozarine potraju koju godinu, ne treba se brinuti😀
-
Mene smeta što su šturi sa informacijama...ali mislim da će pravovremeno dobiti novi brod koji će nastaviti voziti...i da su ga prodali u pravo vrijeme, također naručili nove u pravo vrijeme.E sad, zašto ovaj brod, to samo oni znaju.Možda zato što su za njega imali najbolju ponudu i nisu htjeli propustiti priliku.Novi brodovi su bolji, sa manjom potrošnjom, i manjim održavanjem idućih godina.. Mislim, da smo sutra na 520..
-
Mislim da u ponedjeljak krećemo sa 480.Tko je mislija prodati na ovim razinama, to je već napravio...Vozarine su odlične, neredu u svijetu, nema kraja...a kako vidim,nećemo se više nikad vratiti na staro...Sve ide u tom smjeru, da će brodovi idućih par godina ludo zarađivati. Ja i ne pomišljam o prodaji, ako u ponedjeljak uspijem skratiti, par pozicija, idem u dokup još malo, mada ih imam dovoljno..
-
Prvi kvartal će biti jako dobar.Svi ozbiljniji kupci su uzeli po starim cjenama, kolko su god mogli...Pivci su puni ko brod..trenutno imaju više od državnih rezervi
-
Bitno je da bude prvi kvartal, 50mk kn...meni dosta, a bit će blizu.Očekivam rast iza toga, a divka bi bila raketa za dionicu...
-
Ja kažem da ovo trenutno vrijedi preko 500kn, i svaki danom više...vrlo moguća dividenda ito jako dobra...batala kroz koju godinu, zamjena starih brodova, novim u njabolje vrijeme, ogrman porast imovine, unazad godinu dana koji će sigurno potrajati...vozarine super...kome se ne žuri, mislim da će bit nagađen...
Kolega Milo, da ne dođe do nesporazuma za nevjerne Tome, neće biti nagađen(tipfeler) nego nagrađen!😀
Nemam baš vremena za pisanje, a pogotovo ispravke, jer radim.... prozivodnja hrane...gdje ću opet biti ,"nagrađen" i od strane većine, kolega
-
Ja kažem da ovo trenutno vrijedi preko 500kn, i svaki danom više...vrlo moguća dividenda ito jako dobra...batala kroz koju godinu, zamjena starih brodova, novim u njabolje vrijeme, ogrman porast imovine, unazad godinu dana koji će sigurno potrajati...vozarine super...kome se ne žuri, mislim da će bit nagađen...
-
Vani se lagano zeleni...osobno sam odlučio ovu godinu provesti u dionici, sa cijelom količinom.Ja se vidim do kraja godine na 700kn... Vozarine su jako dobre, i budući ugovori će biti, samo nedostaje objave tih ugovora, što bi uvelike pomoglo rastu dionice... nadam se da će početi s čestim i transparentnim objavama....
-
https://www.poslovni.hr/domace/jadropl…-dolara-4331247 ide ovo u dobrom smjeru, mislim da će deda naprvit prave stvari u budućnosti...
-
Očekujem sutra raketu, na jeftino gorivo, po današnjoj cjeni...
-
Hvata se zalet,prije nego sutra poskupi gorivo😂😂
-
-
Crtaj rakete, ako će pomoći...ali koda je nestalo goriva, pa nemere letit.Putin zavrnija ventil
-
Zarada 500000kn svaki dan i povećava se...ali malo je😭