Žalosno za gledat😭
Posts by Milo
-
-
Šta je ovo, sve potopilo..Odlično izvješće, i iduće će biti, vozarine su i dalje odlične, vjerojatno i iduću godinu čitavu.Dal se itko veći istresa, ili su malipoplašeni..
-
Da li može netko, analizu za Atlp? Hvala
-
Uprava je najavila nove akvizicije, očito idu u kupnju.Sve bolji rezultati...Pivci pametno ulažu, do sad se pokazalo.Nisu tek tako, uložili toliko novaca, i nastavit će sigurno.Ovo bi mogla bit jako dobra priča....samo kad, to nitko ne zna..
-
Ja sam sa zaradom zadovoljan, mada sam očekivao 60mk.Zna li se kad izlazi prvi ugovor, krajem godine? Netko veći izlazi, nadam se da je iskrca što je mislija... vjerojatno prerano, ali šta se može, njemu je prilika, očito ima puno, pa će u par navrata...
-
https://gcaptain.com/baltic-dry-ind…-vessel-demand/ i dalje potražnja za robom...mislim da sljedi stabilizacija..
-
Samo mi je ža što nema više keša..
-
-
https://epodravina.hr/podravka-rastu…otovo-40-posto/ još ako uzme mlinara, sumnjam da će bit na ovim razinama...
-
Ma bitno je da oni i dalje zarađivaju, jako dobro, i da se baš i nevidi kraj dobrim vozarinama, tko misli drugačije, nek izlazi...možda padamo, zato što je jučer preko bare sve u zelenu
-
-
Možda nije loše da bude utorak, jer do tad možda budem ima koju kunu, za koju dionicu više...Stare rage, će zaraditi jako lijep iznos.Unutra sam, i vjerojatno već sutra budem još...
-
Uglavnom, idemo dalje...tko je iskoristija, i kupija u ovom padu, čestitam mu😀 Ja sam ispuca sve što sam ima municije, i nije mi ža...
-
Preko bare, sve zeleno...
-
Budite realni, preko 60mk
-
Sutra ćemo vidjeti jesu vozili badava😁 il ipak ima nešto na računu, što odavna nije bilo...
-
Odo u kupnju...
-
Za izvješće se zna da će bit odlično, i za idući kvartal.Vozarine su još odlične.. u lukama brodovi čekaju danima na istovar, znači sve manje je brodova za utovar...ovo je jednosatvno panika, nema razloga da pada dalje, ali eto...to je burza
-
Malo me iznenadilo, nisam očekivo baš do 500, ali štaa se može, moglo se dokupiti...Čekam izvješće...i nove razine.Puno je paničara, koji odmah čim počme padati, misle sve ću izgubit, i iskaču iz aviona...neki i bez padobrana...
-
Čekam, samo nek prospu😀