1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Noiz

Posts by Noiz

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Noiz
    • November 20, 2020 at 2:11 PM

Meni isto pola sata rikavela ali sad sve u redu.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Noiz
    • November 20, 2020 at 9:40 AM

Taj dug će oni pojest uskoro a onda zdrava firma ponovo sa savjesnom upravom napokon.

Vjerovatno će doći i do preslagivanja vlasništva.

Trenutno se čeka Njemačka i uglavnom sve dobre vijesti.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Noiz
    • November 16, 2020 at 1:53 PM

Daleko od toga da INGR može rasti ali isključivo na špekulacijama i igricama na burzi pa možeš biti na dobitku ali i nasanjkan, ovisno na kojoj strani se nađeš u trenutku kad počne tonut brod.

DLKV sad a u budućnosti još više postavljen je na puno zdravijim temeljima, poslovi se ugovaraju i grize se gdje se stigne pa biram njega a ako si željan adrenalina onda ipak predlažem INGR.

Imao sam prije par godina 23000 te dionice i zaradio nešto ali sad više mi je preriskantna.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Noiz
    • November 14, 2020 at 6:55 PM

Baš sam htio reći da kad kolege to shvate iz Ingre svi će se htjet prebacit na Dalekovod koja je puno kvalitetnija firma bez ovakvih špekulacija i nesigurnosti jer kao što je rekao kolega barbosa igraju se na papiru financije a posla skoro ništa.

Kad tad tome mora doć kraj a tada Ingra ide dole a Dalekovod će im bit skup pa će valjda uložit u Viro za još malo adrenalina bez kojeg ne mogu 😉

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Noiz
    • November 13, 2020 at 10:33 PM

Poslovi sa gubitkom a vraćaju dugove, čime valjda gubicima vraćaju po Juraju.

Stvarno ti uteklo i sad ti skupa za kupnju? 😂

1. Privacy Policy
  2. Kontakt