1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Noiz

Posts by Noiz

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Noiz
    • January 28, 2021 at 5:07 PM

Naravno, oni imaju druga cjepiva Modernino i Pfizerovo a Europu sad vidimo nitko ne doživljava, nismo neki faktor.

Uz to sad vidimo da i ovo Astrazenece koje dolazi na kapaljku nije baš pogodno za starije od 65 godina a naručeno ga je najviše.

Predpostavljam da to znači da će gospodarstva u Europi vrlo vjerovatno iskazat opet minus na kraju godine.

Vraćanje gospodarstva na vrijednosti pred pandemije 2024.

• Noiz
    • January 28, 2021 at 10:14 AM
    Quote from trial

Pao Wall Street (za njima ozbiljnih 2,57%), palo zlato, pala nafta, dolar ojačao, a zse će ..., opte će ...?

Ali sa AstraZenecom dobre vijesti.

https://www.index.hr/vijesti/clanak…no/2250080.aspx

Više puta je pao dogovor pa opet smo bili izigrani.

Vjerovatno ova godina će bit gospodarstva u minusu a burze se pumpale na suprotna očekivanja.

• Noiz
    • January 28, 2021 at 10:08 AM

Ne miriše ovo na dobro

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Noiz
    • January 22, 2021 at 4:57 PM

Gosp Flight na vas i vaš stil pisanja sam alergičan i da sam znao da ćete se javit jer nisam znao da i ovdje "uvodite reda" nebi ni slova napisao.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Noiz
    • January 22, 2021 at 4:45 PM

Zadani rokovi ne znače nužno da to tako mora bit, vidili smo više puta to a eto i jučer na Dalekovodu kad se produžilo za 6mj.

Ne kažem da imam pravo ali nije baš Optima tako dobra udavača kako neki tu govore a Zagrebačka banka to ne želi dat po nižoj cijeni pa mislim da ni pregovori ne idu baš bajno jer da je tu sve lijepo odavno bi ta transakcija bila odrađena, valjda se slažete.

Ako ste duže na ZSE i općenito pratite nekakva preuzimanja u hrvatskoj vidjet ćete da rijetko kad su se dioničari dobro oparili od takvih priča.

Eto samo to sam htio reći.

• Noiz
    • January 22, 2021 at 4:31 PM

I to da je pitanje trenutka dakle dana objave zasnivate na svoje uzbuđenje ili?

• Noiz
    • January 22, 2021 at 4:24 PM

Ne znam zašto ovdje svi misle da je krenulo gore a svi znamo kako će opet dole pa opet gore i tako ko zna kolko još puta.

Predugo čekate a želite zaradu u džep pa ne gledate realno situaciju i kao da ste od jučer na ZSE.

Priča je da je netko htio kupit veću količinu i slijedon toga cijena se podigla ali i taj ima kraja pa će i goriva za daljnji rast presušit.

Meni je drago da se malo veselite ali možda tako navlačite nekoga koji možda već u ponedjeljak može kupit jeftinije...

Proći će tu još koji mjesec do raspetljavanje ove zavrzlame a i upitno po kojoj cijeni.

Nije da je baš u Optimi sve cvijeće na fasadama, budimo realni 😂

• Noiz
    • January 8, 2021 at 3:10 PM

Čitam ove postove i nakon 15min čitanja na sekund sam pomislio da sam na nekoj konvenciji optike i 5G. ^^

Ajde bar se nešto novo i nauči, ipak je to brzo i kod nas pa da vidimo kolko će nas ta tehnologija usrećit.

Kolko vidim Optima je zacrtala neki svoj plan ali bez krčmara, jer očito to očekuju od novog vlasnika da plati.

• Obnova nakon potresa u Zagrebu i Petrinji

• Noiz
    • December 30, 2020 at 12:14 AM

Europski novci i Ingra, hmm

Ne znam baš.

• Noiz
    • December 29, 2020 at 11:18 PM

Sutra ipak rasprodaja, kraj je godine a novac je novac. Ovo sa potresom će samo još napravit da bude malo jači pad.

Svejedno svima želim da u 2021 budete zdravi i da naravno napokon zaradimo više 😊

• Noiz
    • December 29, 2020 at 2:08 PM

Pa dobro su napravili kad su zaustavili trgovanje jer se ne zna ustvari situacija pa bi mogo i nastat kaos na burzi možda iracionalno izazvan.

Za danas bi trebali tako i ostavit.

• Noiz
    • December 22, 2020 at 10:47 PM

Isto mislim da riječima kako ne može komentirat ništa oko Optime dokaz da se pregovara i da su u igri.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Noiz
    • December 21, 2020 at 11:34 PM

Flight jel možeš gatat i ljudima ili samo firmama?

Zanima me dal mi je sadašnja cura buduća žena jer smo tek 3 mjeseca zajedno?

Kako god ustvari!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Noiz
    • December 21, 2020 at 3:26 PM

Ajme meni nema me par dana pa se vratim a onda vidim da se i dalje lupa po istome sa Udarnom Flight bojnom šta bi bilo kad bi bilo.

Tačno sam se bio odmorio malo ove dane...

Idu blagdani pa se malo opustite svi zajedno jer vjerovatno nitko nema pravu sliku i kako će se sve nakraju raspetljat.

Ja polazim od toga da u stečaj ne ide bez obzira na tamo neke novinske naslove.

Nisu u pitanju moje dionice jer su one najmanje bitne nego 1000 radnika i nekih malo većih mangupa koji su ovdje uložili popriličnog kapitala.

Dug po meni se neće pretvarat u udjele jer će to Dalekovod sve servisirat.

Udara se po cijeni kako bi novi vlasnik jeftinije to ugrabio i sretno mu bilo a poslje poslovi idu dalje. Ko ima živaca za ove igre a prije svega novca dokupit će i kraj priče.

Sretne Blagdane želim svima!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Noiz
    • December 16, 2020 at 5:11 PM

Eto vidite na što se svodi razgovor sa vama, na ništa ustvari.

Ja sam samo reko da su tu jer ih većina ne vidi a najmanje sam mislio da su tu da bi kupili.

Vjerovatno nisam od jučer na ZSE a bogami niste ni vi najpametniji ovdje.

Uzbuđujete se previše za nekoga tko nema interesa ovdje pa mi to puno i govori o vama.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Noiz
    • December 16, 2020 at 3:53 PM

Kolega Flight pogledajte naloge ispod 6,00 i vidit ćete da iza svakog naloga stoji zapravo cirka 50 000 dionica na kupnji.

U petak je to sve bilo ispod 7,00kn odnosno od 6,50 do 7,00. Sad su samo spušteni.

Naravno sad će 16h pa ćete za uru me pitat gdje su. Nisam mogo prije gledat jer nemam vremena niti me ova situacija previše uzbuđuje...

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Noiz
    • December 15, 2020 at 9:20 PM

Vi ih niste vidjeli i što ćemo sad?

A šti to znači kad netko u petak postavi toliku količinu dionica na kupnju i čeka pad odnosno signal da se krene u masovnu prodaju ali bar danas taj plan im se izjalovio.

Danas nažalost nisam mogo zbog posla pratit kako se danas trgovalo ali vidim da se obranila od piskaranja.

Eto ja mislim da su mutni poslovi iza a objašnjavat to neću jer je očito.

Znam da ti razgovori odu u nedogled.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Noiz
    • December 15, 2020 at 7:30 PM

Ključno je da se pojavi 700 000 na bidu da bi za 3 dana se objavio ovaj članak.

Sve sam reko, tko želi razumit će.

Nadam se da će netko reagirat.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Noiz
    • December 15, 2020 at 5:06 PM

Aha, znači dotični sad i pogađa.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Noiz
    • December 15, 2020 at 4:55 PM

Evo i ja idem poslat par mailova samo da vidim kako to "reagira" sustav koji bi trebao nas zaštiti.

Vjerovatno su to igrice novog vlasnika i ekipe oko njega. Dakle idu na igru preuzimanja već viđeno u HR ali kod Dalekovoda to im neće proć a burekdžije neka izađu, daleka im kuća...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt