Vidio sam i po ranijim postovima da niste upuceni do kraja, nisam trenutno slobodan da vam objasnim, uglavnom, svi brodovi im plove ali ponekad to nije sa plusom, kad su na spot trzistu.
Posts by KicanCRO
-
-
To, to... prije sam rekao da je i trenutna stagnacija dobra, jer je naglo skocilo. Stabiliziralo se, nek sad polagano raste, pola je drugog mjeseca, plovimo u plusu. A neki vec otpisuju i Q2. Nece ici, ni sa Q1.
Ako se potpisu ugovori za bar 2 broda, isplacivat ce se dividenda. BCTI ne treba puno porasti da dodemo do toga.
-
SPOT 11000, +++++ napokon. Nisam siguran u info da se odma ogradim 😅
-
571 Still...ostalo na istom, dobar znak.
-
Zasto bi Q2 bio u minusu? Da SPOT ostane kakav je sad, bio bi u plusu. A rasti ce, u drugoj polovini godine i snaznije.
-
571 cini mi se, ostalo na istom
-
Otisao i brent na 64 $, vise se nece trgovati za burek nego za euro diesel.
-
Po svemu sto citam zadnjih dana, ovo je tek pocetak, ali je lipo za vidjeti. 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
-
Rast 71 % 10 k SPOT up up
-
Na drugom forumu bi se cesto referiralo na scorpio tankers?
-
Da, cijena je ostala ista(i tad podcijenjena), sa tim da su te godine zadrzali dobit i od tad zaradili cca 25 m+. Otvaranje trzista? Valjda je izgledno da ce prema Proljecu sve na bolje ici.
-
Ni meni, nisu ni morali stalno ploviti ako im je SPOT nizak. Vidim da im brodovi koji nisu pod ugovorom sad
plove oko obala Azije i Afrike. Kako koji.
-
Trenutno su 2 od 6 brodova na ugovoru, jedan 18-19 k drugi 15,25k?
Mislim da ovo o 18 000 usd nije točan podatak čini mi se da su oba oko 15 000 usd na ugovoru na dvije godine.
Nije netocan, rijetko kad cu objaviti nesto neprovjereno.
Glupo mi je pozivati na strong buy ove dionice, ali svi parametri za tim uskoro ce biti takvi. Ova rasprodaja ucinila je ovu dionicu dionicom u fokusu, dionicom koja je postala likvidna, dionicom koju su nam rasprodali na dnu, a dolaze puno bolja vremena( nije 1 kroz 1 ali sve upucuje na to). Zbog trenutnog stanja u SAD-u tj. Texasu, jake zime, potresa u Japanu, skorog otvaranja gospodarstava, nafta ce rasti, rasti ce i vozarine. Posljedicno ovih dana ce jako rasti i SPOT. Vidimo se jako skoro na 50+.
-
BCTI-572 ocekivano idemo jako prema gore.
-
Trenutno su 2 od 6 brodova na ugovoru, jedan 18-19 k drugi 15,25k?
-
Spot 6 k 15 % up up
-
-
Za nas sa ulazom 40-45 ovdje je vrijeme novac-tj zarada ;))
-
Kolega, 13.2 je a vi o Q3.
-
Ma niste u pravu, uvik imate neke teorije u glavi, pa pogledajte samo forum, pola foruma je uslo u TPNG kad je kipao 🤷🏻♂️😂. Ja prvi, drugi dan. Da ce ici ispod 40, nisam virovao.