1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. KicanCRO

Posts by KicanCRO

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• KicanCRO
    • March 20, 2021 at 5:33 PM

Rashodi od kamata 2019-30 m

Rashodi od kamata 2020-20 m

Dakle, bit ce i manji(zbog povoljnijih kredita, onome sto je pisao svasta zbog toga mozemo i nacrtati da shvati).

• KicanCRO
    • March 20, 2021 at 5:24 PM

Svasta se ode moze procitati 😂. Pa bude li index rastao kao zadnjih mjesec dana samo moze i dionica rasti. Kakvih 30 kuna.

• KicanCRO
    • March 20, 2021 at 1:38 PM

SPOT-12 000...up up

• KicanCRO
    • March 19, 2021 at 5:41 PM

Pa kolega vec je doslo sunce, i da ovako ostane firma nam je u lipom plusu. Danas ce spot biti takav da zarađujemo, a da ne govorim da su i tri broda pod ugovorima. Uostalom, strano trziste je najbolji odgovor na svako pitanje.

• KicanCRO
    • March 19, 2021 at 5:09 PM

BCTI-581 daaa daaa, jos malo pa u dokup.

Vec sam rekao, iako mi je u interesu drukati na rast😂, ne vidim da ce index poletjeti kroz mjesec dana(mozda se i varam) ali mislim nakon toga da ce biti vatromet vozarina.

• KicanCRO
    • March 18, 2021 at 5:59 PM

BCTI-568

Spot-9300 5 % up

Up up

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• KicanCRO
    • March 18, 2021 at 3:36 PM

Potpisujem sto ste rekli, trenutno je mala skola hrvatskog ulaganja na temi jednog gradevinara bez radnika.

• KicanCRO
    • March 18, 2021 at 3:01 PM

Otvaranje tankera vanka, 5 postotni rast. Dosadilo mi je vise govoriti da mi trazimo razlog da nesto padne i cudimo se rastu, a svi vanka traze razlog da se nesto digne i cude se kad pada. Ocigledan je smjer tankera kroz sljedecih 5 godina, mi mozda to shvatimo nakon trece godine.

• KicanCRO
    • March 18, 2021 at 1:22 PM

Vozarine ce rasti, mozda ne promptno, ali po projekcijama 15.4 pa na dalje, i to snazno.

• KicanCRO
    • March 18, 2021 at 11:06 AM

Kolega vecina busotina u Australiji se zatvorila, Texas je štekao, osjetit ce se to, cijena ce biti visoka, al da otvorit ce špinu. Plus nova napetost izmedu Bidena i Putina, Sad-a i Kine zbog Irana itd...Svaka nesigurnost utjece na cijenu.

• KicanCRO
    • March 18, 2021 at 10:41 AM

U prilog svemu ide skup barel, uskoro preko 75 dolara, u buducnosti ako OPEC+ ne otvori spinu ici ce na 100 $. Opet ako OPEC+ otvori spinu, netko ce te barele trebati prenijeti. WIN WIN situacija.

• KicanCRO
    • March 18, 2021 at 10:36 AM

Kakav jak minus? I da ostane ovakav spot, trenutno 9000 $, poslovali bi u plusu Q2. Prema svim projekcijama i spot i vozarine ce rasti jer svakim danom raste i potraznja za barelima, jucer sam citao clanak ali sam zaboravia broj barela. Brodovi su im redom 17 k, 15 k , 12 k , pod ugovorom, spot 9 k , ne moze nikako biti u minusu, dapace, lipi plus. Govorim o trenutnom stanju, dugorocno samo ce rasti.

• KicanCRO
    • March 17, 2021 at 11:35 PM

https://t.co/9c5NpFqB7g?amp=1

U SAD-u epidemija Corone jako brzo opada.

Files

1FFC3D99-5C48-4132-B2ED-8774BA0A53EE.jpg 62.72 kB – 0 Downloads

• KicanCRO
    • March 17, 2021 at 5:06 PM

BCTI-558 up up, iznenadio sam se i da je jucer palo sa 566 na 553. Kroz 2 mjeseca ocekujem rast preko 700.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• KicanCRO
    • March 15, 2021 at 10:41 PM
    Quote from diokidina

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…f518e4c6e97.pdf

I njima je dosla voda do grla.

Dizu kredit da bi zatvorili stari 🤔🤦‍♂️.

Vec sam na temi Rivp citao vase gluposti, drukanje a i podcjenjivanjem, hvaljenje novcem(sa bogastvom se hvale samo budale i dica) na drugom forumu. Ovo je jos jedna u nizu vasih drukanja, razumijete vi da je ovo veliki plus, pametna stvar mladih lisaca iz uprave, jer su zatvorili skroz postojeci kredit sklopljen sa puno višim kamatama, novim kreditom sa puno manjim kamatama, sto se pokazalo vec na ovom zadnjem izvjescu. Zelite uci po manjoj cijeni ili ste jednostavno zloban ili malodusan tip.

• KicanCRO
    • March 15, 2021 at 7:37 PM
    Quote from tollway

druga kolega, tek druga! treća slijedi oko 27.-og!

U Zadru su bile tri 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️. Doduše slabe ka ask i bid na TPNG.

• KicanCRO
    • March 15, 2021 at 6:22 PM

Dosa je i vitar, smjer bura, treca marčana, SPOT-12 000 $$$$$

• KicanCRO
    • March 15, 2021 at 5:57 PM

Nisam racunao, ali imate u godisnjem izvjescu koliko su smanjili kamatna davanja.

Dakle do kraja su zatvorili stari kredit, uzeli novi po povoljnijim kamatama.

• KicanCRO
    • March 15, 2021 at 5:34 PM

Svakako dobra vijest. Uz izgledan rast vozarina preko 600 nadam se i potpisivanju nekog ugovora, tad se ne bi cudio ni isplati dividende, imaju dosta zadrzane dobiti.

• KicanCRO
    • March 15, 2021 at 5:29 PM

Takoder, do kraja refinanciran prosli kredit, jos vece smanjenje troska kamate.

Files

56BAF569-B3F3-4453-88C6-66810DCAA58B.jpg 60.65 kB – 0 Downloads
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt