1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. KicanCRO

Posts by KicanCRO

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• KicanCRO
    • October 29, 2021 at 2:33 PM
    Quote from looserst
    Quote from KicanCRO

Loosert, 10-ti i 11- misec ce imati bolji prosjek vozarina nego 9-ti, jer se vozarine prikazu sa mjesec dana odgode, i to je cinjenica, upitan je samo 12- ti mjesec, a da ce biti ispod 30 k, sumnjam, samim time, Q4 ce biti bolji, u nagoru ruku isti. Za mjesec dana to ce biti vjerojatno cinjenica, ali tad cemo sa sigurnoscu moci to ustvrditi.

Dobro, svi ste sigurni pa pišem 63 milje dobiti za Q4 :)

Ja nisam rekao da ce tolika dobit biti, ali tvrdim da ako bude iskoristivost flote na ovoj razini od 3Q, dobit vec sad ne moze biti ispod 40 m. Zasto sam vec gore naveo. Sjetite se samo onog broda koji je unajmljen pocetkom 9 a put mu je zavrsavao za mjesec dana, puta koji vridi milju, ugovoren u 9 tom, a spada u Q4.

Hugh provrtite malo unazad sve pa vam sve pise, dovoljno smo puta prosli kroz to sto sam napisao.

• KicanCRO
    • October 29, 2021 at 1:56 PM

Loosert, 10-ti i 11- misec ce imati bolji prosjek vozarina nego 9-ti, jer se vozarine prikazu sa mjesec dana odgode, i to je cinjenica, upitan je samo 12- ti mjesec, a da ce biti ispod 30 k, sumnjam, samim time, Q4 ce biti bolji, u nagoru ruku isti. Za mjesec dana to ce biti vjerojatno cinjenica, ali tad cemo sa sigurnoscu moci to ustvrditi.

• KicanCRO
    • October 28, 2021 at 4:55 PM

Niste u pravu za brodove na spotu, ova dva su samo u zadnjoj godini ugovora. Zbog toga sam ocekivao dobit od 60 milja, kad sam shvatio da ipak ostaje godina ugovora, dobit je taman kako sam racunao oko 50 milja. Sve u svemu top!!

Vozarine za listopad i studeni ce biti i vise od ovih u rujnu, samim time i dobit Q4 ce biti bolja od Q3 ako prosinac ne bude ispod 30 k. Razlog smo vec objasnili.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• KicanCRO
    • October 28, 2021 at 4:38 PM

Marine nije isto kad nesto pada sa 4000 bodova i sa futuresima u zelenom, i kad nesto raste sa 550 bodova.

• KicanCRO
    • October 28, 2021 at 4:36 PM

Dobit 2021 znaci vec sad sigurno preko 150 milja.

• KicanCRO
    • October 28, 2021 at 4:34 PM

Target od 50 milja ispunjen, vecina smo imali dobre dobre pretpostavke, malo nas je zaj***** uposlenost flote od 90 posto.

• KicanCRO
    • October 28, 2021 at 2:57 PM

Ovakvo izvjesce sam ocekivao za Q2, jos jednom im cestitam za taj kvartal, pravi mađionicari.

• DRY BULK

• KicanCRO
    • October 28, 2021 at 11:35 AM

Danas ce index biti u padu, al futuresi opet okrecu u plus.

• KicanCRO
    • October 28, 2021 at 11:32 AM

Po starom obicaju iza 16:00 je izvjestaj, dobit od 45 do 65 miliona, buni me brod koji je usao u zadnju godinu dugorocnog ugovora, a ne izasao iz njega, valjda.

• KicanCRO
    • October 26, 2021 at 2:44 PM

Takoder, i ja bi se naplacao poreza, cak me i ovi padovi od 5 posto niti ne taknu, pratim sve, vozarine za panamaxe i dalje odlicne i ne sekiram se. Cak je i za 2022 dobrih 21 000. Nego mi je toliko jadno koliko ih navija za pad, i to na svakoj stepenici rasta. Vrijeme je najbolji pokazatelj pa cemo podvuci rezime na kraju, nadam se 2025. Do tad ce biti puno padova i rasta, a mi cemo gledati prosjek, koji je koliki za 2021?

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• KicanCRO
    • October 22, 2021 at 1:51 PM

Vjerojatno se misli na dogodine, sad bi morali drzavi vratiti troskove placa i ostalog, to je suludo. Bit je da su sezona i zarada bile odlicne.

• DRY BULK

• KicanCRO
    • October 22, 2021 at 1:50 PM

Rekao je to, ali i da ce 2022 u globalu imati vise vozarine nego 2021.

• KicanCRO
    • October 21, 2021 at 3:52 PM

Q1-12 m

Q2-34 m

Skupno 46 miliona.

• DRY BULK

• KicanCRO
    • October 21, 2021 at 12:38 PM

Today: 57,374 -2,959 (cini mi se da je minus ne plus, greska na twitteru).

MTD avg 73,392

YTD avg 33,494 vs 2020 YTD 12,896

FFA Q4 48,600

We are looking at a waiting game. Lack of bids, hiding cargo and little activity. Congestion still high, and Atlantic tonnage tight.

• KicanCRO
    • October 20, 2021 at 4:56 PM

Bit ce bida kad oporavak bude jasna stvar, kad se digne index preko 650, zato i volim zse, jedino misto gdje nikad ne mogu zakasniti, a uvik inace kasnim. Sve reagira sa odmakom.

• KicanCRO
    • October 19, 2021 at 5:07 PM

BCTI-568 up

Scorpio 2,60 up

• KicanCRO
    • October 19, 2021 at 12:15 AM

Mlatimo praznu slamu od 11.1 vec, od tad se nista nije prominilo, dapace gore je. Sa rastom indexa i dugorocnom prepostavkon(utemeljenom), ova dionica ce odletjeti, jer je na zdravim nogama. Clean tankeri imaju stabilna poslovanja i manju volatilnost, jednostavno zaj… ih je korona. Dosta sam upucen u firmu i smeta mi navlacenje ljudi ako stvarnost nije takva, iako je nemam zato je komentiram, imao sam je dosta, dosta. Pred ovom dionicom su puno bolje vremena i to je sigurno, samo trenutak ulaska treba pogoditi jer je do sad dva tri put izgledalo kao preokret, a preokreta nije bilo. Ako me se pita Q4, Q1 i Q2 ce biti dobri, ali do nekog rasta kao na dry bulku ce doci tek nakon povratka avionskog prijevoza, tko zna o dionici i o clean tankerima shvaca zasto tek po povratku avionskog prijevoza.

• DRY BULK

• KicanCRO
    • October 18, 2021 at 5:10 PM
    Stotine brodova čekaju u svjetskim lukama. To će rast cijena učiniti još gorim
    NE prestaju problemi u svjetskim lancima opskrbe.
    www.index.hr

Nakon ovog clanka na indexu ostar rast futuresa i jako zelenilo vanka. Bit ce i Matiji za porez i za Severinu.

• KicanCRO
    • October 18, 2021 at 5:06 PM

Jos tjedan dana moci ce se kupiti do 600. A onda cemo vec razmisljati kako Q4 ubaciti u cijenu.

• KicanCRO
    • October 18, 2021 at 5:05 PM

BCTI-556

Nije neki rast al hafnia up 2 posto a Scorpio tankers 4 posto up.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt