Po kalendaru u ponedjeljak 31.10, danas je bila sjednica, ja se nadam da ce i ranije izaci. Dobit preko 30 miliona, neki brodovi su vozili po 27 000, neki bili na dokovanju, tako da vidit cemo uskoro, po meni 35 m plus velika dobit od prodaje broda.
Posts by KicanCRO
-
-
Sljedeci tjedan bi mogli malo zivnuti, za imatelje ATPL i JDPL bi bilo idealno da se poklope dobri izvjestaji(sto virujem da ce biti) i rast indexa i vozarina, valjda ce i onda cijena dionica napokon zivnuti, prema gore😆.
-
FOTO: 'AP Revelin' ponovno zaplovio nakon nesreće u teksaškoj luci - PomoracAtlantska plovidba izvijestila je kako je bulk carrier AP Revelin krajem prošlog tjedna napustio brodogradilište ST Engineering Halter Marine & Offshore nakon…pomorac.hr
Malo o revelinu.
-
Sa oca na sina. A ovaj ostatak je vjerojatno sin imao, ne znam Je li dokupljivao stogod.
-
Od petka strane burze rastu u ozbiljnim postotcima, sto je okidac po vama? (Hugh izdrzi)
-
A moguce, zbog kasnije implementacije vozarina, vidjet cemo sljedeci tjedan.
-
Slano i Astrea plove po 27 000 dolara. Prodaja Stona bi se trebala knjiziti u ovom kvartalu. Moje procjene dobiti su 35 miliona plus ston.
-
Dao Bog da bude kako vi kazete, ja ipak ocekujem losiji rezultat. A za Revelin bih volijo da malo opsirnije kazu u izvjescu sto i kako ce se naplatiti.
-
Mislim, koja budala trebas biti da ne budes bar toliko upucen da je doslo do prekreta u vozarinama, pogledas cjene drugih produktasa, i kazes im kao odgovor na njihovo da li ce te prodati po 66 kuna, “vidjet cemo nakon izvjesca za Q3”. Uzas..
-
Pa u 3Q smo usli s najboljim vozarinama u godini nema razloga da rezultat bude znacajno losiji od 2Q
Bilo je nekoliko dokovanja i ugradnji, Revelin je imao udes, rezultat ce biti dosta losiji nego Q2, manje iskoristivih dana. Sve u svemu to su neke stvari koje se moraju, pa ce i takav Q3 biti odlican.
-
Cestitke mirovincima. Na kraju ovo sto smo pokupili 50 posto zarade u mjesec-dva ce ispasti teska sica, tankeri iz dana u dan ruse rekorde.
-
Da, Revelin je na putu za Liverpool. Navodno je posada zbog pretrpljenog straha dobila karte najveceg engleskog kluba protiv West Hama.
-
Citam malo o tankerima, sve je vise misljenja analiticara da za njih pocima superciklus, ovaj tjedan im opet naglo skacu vec visoke vozarine. Dio mirovinaca se odrekao trenutne zlatne koke po 66 kuna, vecina nas po 75 i 78. Hafnia i Scorpio tanker, najveci produktasi, na svjezim vrhovima, najvisoj cijeni u par godina, tako da smo cak i jeftini pali( ja sa zaradom od 20 kuna po dionici u mjesec dana, ostavio neku sicu).
Nego pisem da bih pitao, ima li neki hrvatski brodar tankere u svojoj floti, da ne trazim bez veze ako netko od vas vec zna?
-
Prženje je krenulo vani, eo u pola sata su se USA futures i Euro burze a i kripto srozali po par % nakon što su već 5-6 dana završili u crvenome...
Zse kasni ali vidim da lagano pada a i bid se povlači na izdanjima koja pratim. Ako ne danas, sutra će ZSE pasti momački...Navuklo, pa udarilo prema gori, raste sve. Admine brisi zadnju stranicu sto se pisalo.
-
Kad je sastanak Fed-a?
-
29.10 mislim..ugl kraj 10 tog
-
Vozarine su divota, za sada, iako je spica sezone, Q4 je odlican, Q1 Be za sad, a to je ipak prerano za reci oce biti vise ili nize. Neki se smiju da orderbook nije toliko bitan ako nema potraznje, ali ocito je trenutna potraznja dovoljna da vozarine stoje vec dugo na 18 k. Q3 mozda nece biti bajan, jedan brod je bio van stroja neko vrime, poneki u skveru, al to je jednostavno tako, bit ce nekih 30 M plusa.
-
Opet rast, i to u lipim postotcima, nadam se nekom preokretu i mirnom moru od bar misec dana.
-
Je li ovo mirovinci sa parama od TPNG ulaze u 7SLO? Vidim pojacanu kupnju, mozda je zbog pada.
-
Je li ovo Kina prestaje sa zero covid strategijom, pa je na krilima toga ovakav optimizam? Zasigurno bi to bila dobra stvar za Dry bulk.