Radi se o fenderima i branicima za Masserati Levante, kotiraju za jos puno toga i ovo je pocetak. Dobili su i cilu Pumu u Mladenovcima, ne samo branike. Uostalom, lipo je došen naveo šest novih projekata. Vidim uvik isti je ogorcen na svakoj dionici😂. Ps. Javljam se iz zatvora.
Posts by KicanCRO
-
-
Vidi vraga, puno se nešto piše o ADPL-u u zadnje vrijeme po novinama, a uskoro idu i objave o ugovorenim poslovima, a siguran sam i nekim nominacijama za koje su se kotirali. A havi, parica i laudator nek se krevelje kad ja napišem neki hint. Drukanje za siromasne 👏🏼👏🏼
Puno jos zganaca pojesti.
Oh Buffett i ti si sa nama na forumu. Velik si 😂.
-
Vidi vraga, puno se nesto pise o ADPL u zadnje vrijeme po novinama, a uskoro idu i objave o ugovorenim poslovima, a siguran sam i o nekim nominacijama za koje su kotirali. A havi, parica i laudator nek se krevelje kad ja napisem neki hint. Drukanje za siromasne 👏🏼👏🏼
-
Po mojim informacijama, Tankerska zeli preuzeti TUHO, ponudili Valamaru da im vodi taj dio biznisa, ali je Valamar odbio. Ako nađu partnera koji im odgovara, ici ce u preuzimanje, po meni ce im imaoci veceg postotka dionica dobrano to naplatiti, gledajuci vlasnicku strukturu i poznavajuci neke od njih.
Naglasavam, za sad nista od toga posto ih je Valamar odbio.
Brand. Zatvorit ce me radi povlastenih informacija 😭😭.
-
Slazem se, kako je drugi forumas upotrebio tu ric pa sam malo izletio bez korisnih informacija. Forum je za pomoc a ne drukanje, tako da molim admina da makne zadnje sto sam pisao. Ali eto upamtite sto sam napisao do izvjestaja :).
-
Ima dovoljno mojih starih postova pa ih svatko moze proci i viditi da li drukam ili ne. Uostalom, vrijeme ide, brzo ce izvjestaji, u onome za Q1 cemo vidjeti jesam li drukao. Eto, toliko od mene o tome.
Cekajte, vi hoćete reci da imate povlastene informacije i da ćete ih zadržati za sebe dok ne nakupijete dovoljne količine?! 😁
A tko vas je sprečavao u tome da kupujete dionice do vase objave?
Požurite kupiti dionice, da kolega povlašteno izađe na što više...
Nece ni vas zvati na ponovno okupljanje vecernje skole, komicaru.
-
Game changer se desio za dionicu ADPL, imam neke informacije. Izgleda da jos neki imaju pa su digli cijenu za 30 posto, kad izadem iz par pozicija i kupim dovoljno cu napisati te informacije na temi ADPL.
To vam je kriminalno djelo inače, trgovanje s povlaštenim informacijama.
Pogledajte u osobnoj u kojoj drzavi zivite.
-
Pa imam informaciju o potpisanom poslu da. Do sad sam vise puta dao takve, o Stanicu i Marasci, o zelji TP da kupi TUHO itd..svaki put tocna..tko kaze da netko moje natpise nece shvatiti ozbiljno pa dignuti cijenu? Bolje da kazem detalje kad kupim dovoljno..Boze cudne raje..
-
Game changer se desio za dionicu ADPL, imam neke informacije. Izgleda da jos neki imaju pa su digli cijenu za 30 posto, kad izadem iz par pozicija i kupim dovoljno cu napisati te informacije na temi ADPL.
-
Brod Verige-
Cijeli prvi mjesec ovaj brod tuce djevne vozarine na spotu od 80 000 do 90 000 dolara. Kad odbijemo trošak do BE od nekih 13 000, dolazimo do brojke od 50 miliona kuna u Q1 za samo jedan brod, u samo jednom kvartalu. Naravno, vozarine u ostalim mjesecima ne moraju ostati ovako visoko, vjerujem da bi se zadovoljili i u pola ovako visokim. Ipak, za sad se vecina vani kladi na profitabilan duzi rok tankera(jucer je Hafnia rasla 8 posto).
Uskoro se nadam da cu imati neke podatke za njihove brodove za rasuti teret pa napisem tu.
Ps. jucer je bio skriveni nalog od 1000 dionica na 15,30..pa ako se netko oce iskrcati eto mu prilike.
-
Nekidan sam dao krive podatke, pa moje isprike, trcao sam pred rudu(zaprezna kola?). Pa da iznesem tocne podatke.
Verige-100 posto u vlasnistvu.
Punta i Valovine, udjel 50 posto u vlasnistvu preko Alpha DCM Investmens LLC.
Veruda i Stoja udjel u vlasnistvu putem svojih subsidijara 55 posto.
Nece jos dugo proci do objave da su 100 postotni vlasnici(moje misljenje).
-
To je novougovorena vozarina, jos bolja od zadnje 👏🏼👏🏼. Nastavno na gori o njihovom brodu Istra, Kirac nemaju nikakvo vlasnistvo nad njim i prodan je, imaju fiksnu naknadu za vođenje.
-
Verige-100 posto
Veruda-100 posto
Stoja-100 posto
Valovine-50 posto
Punta-50 posto
-
Dry bulkovi su im takoder u 100 postotnom vlasnistvu.
odakle vam ta informacij nemaju oni nista u 100% vlasnistvu di je to objavljeno?
Volio bi da je drgcije ali nazalos nije.
o kojim brodovima tocno govrite?
Od kud vama da nemaju nista u sto postotnom vlasnistvu?
-
Dry bulkovi su im takoder u 100 postotnom vlasnistvu.
-
Graf od zadnjeg mjeseca bulkera..Neces jeftinije ove godine, mozda za godinu, av, av.
-
Evo, napisao sam na drugom forumu pa i da napisem ode. Posto se na ovom forumu a i na onome pojavljuju informacije da je brod Verige kao prodan, ne nije, u sto postotnom je vlasnistvu Alphe Adriatic i plovi po astronomskim vozarinama. Sto se tice ostala tri broda, oni nisu u nikakvom vlasnistvu Alphe. Za brodovr Pomer, Istra i Pula dogovrena je fiksna naknada, sto je uobicajeno kad se ugovara tehnicko i kadrovsko upravljanje. Ako ima koji nevjerni Toma nek se slobodno javi privatno pa mu posaljem najnovije podatke o vlasnistvu. Kao na onom videu, sa pecatom.
-
Znaci ipak su 4 narucili? 2 plus dvije opcijske. Odlicno!
-
Nemoguce je bilo proslo ljeto predvidjeti tvrdoglavost Kine oko zero covid strategije, rat u Ukrajini, tako da je promasena ta vasa prica oko predvidanja u rangu Nostradamusa. Na to se naslonila i inflacija, moguca recesija, a vozarine su na rubu isplativosti u najgorem razdoblju za dry bulk. Ovo sto vi pisete je kao trubiti da su hoteli zimi zatvoreni. Palo je sve na samo ATPL.
-
Zanimljivo ce biti ispratiti rezultate Alphe Adriatic, kad vec nema Tankerske. Alpha ima jedan svoj tanker i 3 na upravljanju, dosli su novi clanovi uprave, redom poznata imena, nadam se da ce masno zaraditi na tankerima i stabilizirati firmu. U dvije godine smanjili su dug za 30 miliona dolara. Za nas na burzi je svakako dobro da imamo bar par brodara sa nekim sirim spektrom prijevoza, barem dry i tankere.