1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. D_artagnan

Posts by D_artagnan

• Zaklade

• D_artagnan
    • September 29, 2023 at 6:56 PM

U biti, nisam prije ni obraćao pažnju na zakladu kao vlasništvo..

Jednostavnije je prodati tvrtku ako je ona u vlasništvu zaklade
    Upravo dok je nastajao ovaj tekst, jedan hrvatski poduzetnik koji je želio ostati anoniman bio je u postupku osnivanja zaklade. Prema riječima njegova…
    lidermedia.hr

Ovo nije tema za ATPL, pa neka admin prebaci negdje...

Ali da, dali se može recimo ući i kako u neku zakladu? ili je to zatvoreni krug ekipe koja žele biti vlasnici, a da se nezna tko su u stvari? zna li porezna? i instituce koje bi trebali pratiti tokove novca?

Mislim 2014. svi smo morali sa skrbničkih prebacit u SKDD na svoje ime dionice, ali ovako preko zaklade političari raznih država skrivajući se iza zaklada gdje ne možeš vidjet vlasništvo mogu imati udio? ili se može vidjet tko je u zapravo stvarni vlasnik kao i u firmama?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• D_artagnan
    • September 29, 2023 at 5:47 PM

Zašto su otvorili u austriji zakladu i GmbH, koje beneficije imaju u odnosu na ovdje?

Osim ovako opećnito zaposlenici i pomorci, jel se može negdje vidjeti detaljnije stvarni vlasnici? da ne isplivaju neki političari sa računima u Austriji :/

• D_artagnan
    • September 29, 2023 at 5:22 PM

Jbga sve na njemackom 🫣, tu se ne vide vlasnici? Ova imena su uprava, nadzorni?

Kod nas postoji registar stvarnih vlasnika… kako je vani? Austrija?EU?

• D_artagnan
    • September 29, 2023 at 4:03 PM

Btw tko je vlasnik ili vlasnici Tankerske holdinga?

INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O./TANKERSKA HOLDING GMBH - Promjene dioničara - MojeDionice

• D_artagnan
    • September 29, 2023 at 2:18 PM

Zanimljive igre se ovdje odvijaju definitivno 🤔

• Birtija

• D_artagnan
    • September 27, 2023 at 8:56 PM
    Nijemci i Francuzi kreću u obračun s novom praksom proizvođača, Hrvatska nemoćna!
    Ministarstvo: ‘U državi u kojoj su većinski strani lanci ne možete naći saveznike koji bi vas podržali u toj vrsti mjere‘
    www.jutarnji.hr

Dali postoji obaveza da se na svakom artiklu iskaze cijena za 1kg, L ?

• D_artagnan
    • September 26, 2023 at 9:02 AM

Strpljenjaa, strpljenja 😎💪

• Birtija

• D_artagnan
    • September 26, 2023 at 9:01 AM

Ovako nesto po krovovima uz obalu i otocima paralelno iz solarne panele… prakticno imas ili sunca ili vjetra i rijesio si grijanje, struju,….

• D_artagnan
    • September 25, 2023 at 10:40 PM
    Quote from KicanCRO
    Quote from ejpox

Na TPNGu sam lijepo zaradio u kratkom vremenu ali opet sam pokraden jer je to tada vrijedilo min 50% više a danas bi to bilo min 100% više.

Danas bi cijena bila preko 200 kuna, pa flota im je bila nova(7 godina stara), ice class brodovi pojacanog trupa, cijena te flote otisla u nebo, vozarine na 30 000 dolara po danu, BE im bio 13 000 dolara. Najvise zalim za tom dionicom, a u mjesec dana sa 50 kuna(kupovao) mi otisla na 75 i 78 kn(prisilno prodao).

To je primjer kad imas covjeka koji je nula, ne misli na dobrobit svih, nego samo na svoje dupe.

Ali karma sve vrati u zivotu, prije ili kasnije 😉

• Porez na nekretnine

• D_artagnan
    • September 25, 2023 at 10:37 PM

Vjerovatno da, jer tko ce procjenit jel imas interijer od 20 ili 220k €

• Porez na nekretnine

• D_artagnan
    • September 25, 2023 at 10:12 PM

Pa vjerovatno na prvu nekretninu nece bit nes posebno vise od sada a ove 2-3+…. Jbga svatko ce dignuti, pa ako uspije rentat super, alii bez poreza ides sa max cijenom koju mozes postici valjda 😀

Mene intersira kako misle odredit vrijednost neke nekretnine, to ce biti komedija, jer 2 stana u istom kvartu, zgradi mogu imati poprilicno razlicitu vrijednost

• Aktualno (vijesti)

• D_artagnan
    • September 25, 2023 at 10:10 PM

Pa nije mu nitko objasnio da je ta mala drzava radila pizdarije 🫣 i jos radi 😏

• Porez na nekretnine

• D_artagnan
    • September 25, 2023 at 10:05 PM

A to ih ne zanima, a sve te cijene idu gore i baz poreza, jbga…

• Aktualno (vijesti)

• D_artagnan
    • September 25, 2023 at 6:23 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Moller

popušta i Kata, samo će oduzimati imovinu, neće strijeljati šmajserom

https://www.poslovni.hr/hrvatska/peovi…oduzeti-4410191

šta se ova kandidira za šeficu porezne?

koliko znam, to ne biramo na izborima :S

A sta ona brizna zna, pa nikad nista nije ni radila pa ni nezna kako ekonomija funkcionira.

Jer da zna nebi pricala svasta, sva ekipa koja je dosla do nekih pinki, provizija, to je dobro oprala preko legalnih stvari da ni ne moze ispitat porijeklo jer je sve legalno, najvise ce nahebati ovi najmanji sa sitnisem… da zeli poceti rjesavati onda bi rjesvala ovo sa plinom za cent, i sve druge stvari koje su javno vec na vidjelu, gdje imstitucije RADE SVOJ POSAO ili gdje je to NETEMA 🫣

• Nekretnine opcenito u HR

• D_artagnan
    • September 25, 2023 at 10:57 AM
    Quote from etoimene

14% praznih stanova?
    https://www.tportal.hr/komentatori/cl…a-foto-20230925

Kaže HEP da nije zabilježema potrošnja energije. ?!?!?!?

Koliko anomalija i umjetnih napuhavanja cijena nekretnina i kvadrata jer se pod iste uvjete izdavanja dozvola stavljaju oni koji bi radili da žive u tome i onih koji rade kao investicija jednom za budućnost.

Umjetno pumpanje, kao i cijene nafte, dizela, benzina....

• Porezi i porezni sustav u RH - općenito

• D_artagnan
    • September 25, 2023 at 8:25 AM

Poreze dizu, al nema spustanja drugih poreza, recimo na rad 😅,

Niti da rashodovnu stranu dovedu u red, ili da dobijes bolju uskugu recimo u zdravstvu, da ne cekad godinu na neki pregled. Sve manje djece zadnjih 10-15 god., a sve vise nastavnika … itd… nema o tome price nigdje.

• D_artagnan
    • September 23, 2023 at 7:19 AM
    Quote from etoimene

Moje mogu za 100 EUR. :)

jeftin si 🤣🤣🤣

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• D_artagnan
    • September 22, 2023 at 12:29 PM
    Quote from Moller
    Quote from zlocesti

Tri mu vuka, 78 tisuća eura prometa u prvih sat vremena trgovanja...... to sam mogla i sama

Sad već i meni zvoni na uzbunu, protivno zdravom razumu....... u okruženju divljačke inflacije, obilja novaca, što bi burza nego rasla...... al' baš kad misliš da je sve pogodno bude da nije.

Na marketu je običaj da kada brod tone kapetani prvi odlaze :S , a u posljednjih mjesec dana mirovinci i otp indeksi izlaze iz puno blue chipova, nemilice

Za zamisliti se :/

Nemam fondovske papire , al' sve su to zarazne bolesti

kada "kapetani" krenu izlaziti maleni forumski klepetani moraju već biti vani,

samo sipa, treba nabaviti rižota

https://seebiz.eu/banke/izvrsni-…-europe/295924/

https://seebiz.eu/trzista/wall-s…indeksa/295966/

i malo za domaće tržište :)

https://seebiz.eu/drustvo/karama…m-listom/295974

i što je onda logično :) nego

https://www.logicno.com/novac-posao-ek…m-kolovoza.html

Display More

Ma najbolje sve prodati i ostati u kesu koji svaki dan sve manje vrijedi koliko ga isprintaju

Meni je nekako draze imati udio u kompanijama koje zarađuju i imaju dobar omjer cijene i zarade po dionici. Prije ili kasnije ce se to naplatit.

Naglo pojeftinili stanovi i kuće u Njemačkoj
    CIJENE stambenih nekretnina u Njemačkoj oštro su pale u drugom tromjesečju, pokazali su danas podaci statističkog ureda.
    www.index.hr

• D_artagnan
    • September 22, 2023 at 11:51 AM

Pa jednostavnije uzet sad što se nudi za bar -15% :S

• D_artagnan
    • September 22, 2023 at 11:27 AM

Da tako sam i ja skužio, a ako ponudiš 60, a prosjek bude 55, upadaš po 55, ostatak ti vrate.

Tako da le logično da ćeš više stavit, ili fino uzet sad još povoljnije 8)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt