1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. D_artagnan

Posts by D_artagnan

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• D_artagnan
    • March 23, 2021 at 9:48 PM

Bolje nego da je obrnuto kad je na ovoj razini, budu oni opet nazad uzimali po N puta vecoj cijeni, samo prati knjige 🤗

• D_artagnan
    • March 23, 2021 at 8:51 AM
    Quote from diokidina

Po vama ovo iz top-10 su glupi sto vama prodaju na ovim cijenama. Oni ne prate vozarine?!

Dosta je dubioza ovdje, ali iz top-10 izlaze(za sada samo jedan, drugi je za sada stao) i dionica ce ostat zacimentirana dugo,kao i na Tpng.

Moj trejd je ovdje bio odlican par tisucica sa 150 na 190kn vracenih vama.

Koliko vidim po knjizi dionicara uglavnom izlaze pravne osobe...fizicke ulaze, ocito se preslaguje za pobrat vrhnje.. e sad tko, kome... vrag to zna... to jedino da postoji komp algoritam da prati i javlja ako se nesto nekome namjesta ili pogoduje, ovako mozemo samo gledati....

Ali nebitno, vozarine su jedino relevantne 🤗, a one bacaju osmjeh na lice 😀

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• D_artagnan
    • March 22, 2021 at 9:01 PM

A vidis da zeza

• D_artagnan
    • March 22, 2021 at 8:51 PM

Ma kakva divka, neka oni vrate sve obaveze i kapitaliziraju se da nema problema i sa buducim razduzivanjem, ako bude jos povrh toga viska nek kupe neki brod, ako se vozarine nastave ovako... kao dionicar koji ima bas poprilican broj dionice, ne treba mi dividenda, rast cijene dionice kroz godinu, dvije bit ce mi najbolja nagrada

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• D_artagnan
    • March 22, 2021 at 12:17 PM

Ovdje nema ukupno 15 naloga na kupnji i prodaji, nisi ni prije mogao kupit/prodati a ni sada.. ni sa 20-30k kn nisi mogao ući/izaći

• D_artagnan
    • March 22, 2021 at 11:32 AM
    Quote from Kvark

Nekoliko forumasa se usudilo dati svoju prognozu za rezultat prvog kvartala 2021. ove nase kraljice. :))

Za sada je troje vratilo rezultat, a jednog jos uvijek cekamo. ;)) Svatko ima neki svoj izracun te svoju procjenu prihoda i troska i vidjenje razvoja dogadjaja. Prosjek ove 3 prognoze (za sada) kaze da ce dobit biti oko 21 mil kn.

Ako ima jos zainteresiranih za sudjelovanje u prognozi rezultata za 1Q/2021, javite se, dam vam i hint u vidu prosjecnih vozarina u ovom kvartalu i tabelicu za lakse popunjavanje prognoze.

Samo pobjedniku, onom cija prognoza bude najbliza stvarnom rezultatu, ce biti objavljen nick (naravno, ako to izricito ne zabrani. GDPR se mora postivati :))) te ce biti proglasen najboljim poznavateljem Atlantske Plovidbe i bulk sektora opcenito. :))

Ajmo se malo i zabaviti.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Display More

pošalji u ATPL nek ispune ^^

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• D_artagnan
    • March 21, 2021 at 9:30 PM

Ali nije tecaj jako se promjenio to su relativno malo oscilacije

• D_artagnan
    • March 21, 2021 at 9:24 PM

Ma lako za brodove, ako ce oni u godini zaradit 50 il 100kn /dionici.. moze cijena ostati i na 180 što duže 😎, dapace kamo srece da ovako ostane sto duze a vozarine nastave rasti ili samo ostanu ovakve

• DRY BULK

• D_artagnan
    • March 20, 2021 at 5:58 PM
    Quote from 5. Element

To znaci da fond manageri rasprodaju imovinu svojih imatelja za MANJE OD RAZLIKE U CIJENI brodova. Koja btw i dalje raste.

To su kriminalci koje treba pozatvarati.

Bas kriminalci.

zasto? Pa kako bi mi kupili po 180 🤗 jeste da ide mala kolicina, ali pomalo... vrag odnia i prešu

• DRY BULK

• D_artagnan
    • March 18, 2021 at 1:40 PM
    Quote from st-brajo

majke ti mile, pa s ovim vozarinama će i Jadnoplov i Muljanik plovidba razvaliti.

ne znam koga vraga se svi krcate sa ATPL kad vas prodavači tamo očigledno maltretiraju 🤷

A cuj, pa nemas tamo ni kolicinu za jednog investitora, a ne da bi ekipa vise toga uzela a da cijena ne odleti odmah 200%.. iako ce se to desiti prije ili kasnije vjerovatno uz ovakve vozarine

• CORONA virus

• D_artagnan
    • March 18, 2021 at 12:37 PM

A vrag zna šta se valja iza brda.. i koje su to kombinacije i planovi, vidjet će se za par godina.

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

Pa pogledaj recimo Australiju, znači cijela !!!!! velika Australija imala je 29k slučajeva u zadnjoj godini i oni su bili u lockdownu.. i sada isto dio ekipe radi od doma..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• D_artagnan
    • March 18, 2021 at 12:10 PM
    Quote from Sheriff
    Quote from D_artagnan

Ht i zaba to stekle po 10 da bi prodali po 8,5 nakon X godina 🤣🤣🤣🤣

Pa što nisu X godina zarađivali zbog kamata i poslovanja. Prodaja je samo jedan aspekt gdje mogu pokušati maximizirati cijenu kapitala ali ovisi o kupcu koliko je spreman dati.

Kruške i jabuke.

Ako je jedan kupac onda je on taj koji može diktirati, ali ako ih je više onda je totalno druga priča. Budemo vidjeli za koji mjesec 8)

• D_artagnan
    • March 18, 2021 at 12:05 PM

Budemo pametniji kad se sve realizira :)

• D_artagnan
    • March 18, 2021 at 8:29 AM

Istina. Kao i to da ce se UG odreci zarade i poslovanja na trzistu HR 😀

• D_artagnan
    • March 18, 2021 at 8:13 AM

Ht i zaba to stekle po 10 da bi prodali po 8,5 nakon X godina 🤣🤣🤣🤣

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• D_artagnan
    • March 18, 2021 at 8:11 AM
    Quote from Barikb

Dubrovnik je prazan i biti će prazan za Uskrs kao i Poreč. Vidim da ima šprdancije ovdje, ali nisam siguran da ima mjesta za to. Stanje već punih 12 mjeseci nije dobro, a rješenja nema. Cjepljenje ide jako loše. Opaka bolest se širi ljudi umiru i ostaju invalidi. Ukoliko bude u RIVP dokapitalizacija skupština tj. većinski ima sve opcije na stolu. Mali dioničari mogu u takvom scenariju proći lišo, a mogu biti i ošišani. Dug kompanije Valamar raste a prihodi padaju. Slovačka je zabranila turistička putovanja, Srbija preko 5, a Poljska preko 25 tisuća oboljelih. Nadam se da će u ljetno vrijeme biti manje teških slučajeva, ali izgleda da 3. val ugrožava mlađu populaciju u odnosu na 1. i 2. val. Virus je promjenio SVE a najviše turizam i trajat će nažalost zahvaljujući mutacijama dugo i predugo.

Ma sve ok. Bit ce cupavo. Ali to nije razlog da oni koji imaju dionicu je spuste improdaju u bescjenje. Ipak je trziste kapitala neracionalno. Pa pogledaj amere.. indexi na ATH, a ludnica okolo, i nikakvi parametri ne govore u prilog tome da im indexi budu na ATH, nego naprotiv da se je vec trebala odraditi jedna postena korekcija, ali ono postena.

E sad ako si ti vlasnik papirica i imas jos friskog kapitala pri ruci, pa sigurno neces sam sebi spustati. Isto kad pogledas cijene nekretnina kod nas, toliko ljudi iseljenih i kupovna moc vecine stanovnika je da cijeli zivot otplacuju tih 70-80 kvadrata, a ono prodajna cijena u odnosu na cijenu betona, i materijala za izgradnju apsurdna.

• D_artagnan
    • March 18, 2021 at 8:01 AM

Tko zna sta se tu valja iza brda, kad su otkazali, mozda da jos navuku UG da se vise isprsi da dođe do svoje baze korisnika 😎🏆... sto bi rekao, HT zeli jos punooo skuplje prodati optimu kad je se vec mora rjesiti i dobiti novu konkurenciju, sto je i logicno.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• D_artagnan
    • March 17, 2021 at 9:48 PM

A zasto bi spustali cijenu dionice veliki ulagaci, ako im pase da je veca cijena.. To sta onima koji bi kupovali odgovara nisko, njihov problem

• DRY BULK

• D_artagnan
    • March 17, 2021 at 7:54 AM
    Quote from alias

Kad me se povlaci za jezik da se malo prisjetimo sta smo pisali prije 2 mjeseca:

"Sad kad si ponudio diplomu mozemo razgovarati. Kao prvo, ja sam na ovaj forum dosao prije nekih 4 ili 5 mjeseci i odmah sam ljudima na temi atpl i inozemno trgovanje rekao da se kupi NMM. Tad je bio oko 7 ili 8. Dakle, moglo se zaraditi 100% na mojoj prognozi. To je proslost. E sad, ja kazem da ce NMM cak i nakon tog rasta od 100%, i iako je 10x manje rizican, svejedno narasti vise od atpl-a. Dakle, to je buducnost."

Nmm je tada iznosio 13. Sada je skoro 25.

Atpl je iznosila 180 i sad je 180.

da li je rast NMM-a od jos 100%

a) nista posebno

b) moguce posebno

c) CnB

d) dokazi na dokaze na dokaze

e) gdje je diploma

Display More

E stari moj da je NMM na ZSE bila bi i ona jos na 7-8, nadava joj sve bilance i racuni... zar sumljas drugacije 🤔

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• D_artagnan
    • March 15, 2021 at 8:24 PM
    Quote from whiteking

Carson stigao, a i neki Guang Rong :) :!: :!:

Dovoljan razlog da padne na 10 😅 (sarkazam za admina)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt