1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. D_artagnan

Posts by D_artagnan

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• D_artagnan
    • May 10, 2021 at 2:33 PM

Stvarno je lijepo vidjeti da dionice brodara napokon zasluženo rastu po 10-15-20% dnevno kao nekad davnooo.. a šta je najbolje to se tek podmazao motor i lagano zagrijao za plovidbu 8)

• DRY BULK

• D_artagnan
    • May 10, 2021 at 12:00 PM

Jbga,,, znači ne vraćam se u rivp definitivno sljedeće 2-3 godine, a ne nakon 100-200% ovdje :D

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• D_artagnan
    • May 10, 2021 at 11:52 AM

Treba u tišini skupljati, a ne dizati ;)

• DRY BULK

• D_artagnan
    • May 10, 2021 at 10:47 AM

A valjda upumpavanje love na globalnoj razini kao posljedica korone se počinje preljevati u realni sektor :/ tako da ...

• D_artagnan
    • May 10, 2021 at 9:55 AM

Ovo je dionica da se ne misliš sljedećih godinu, dvije, svatko tko pokuša trejdati se dobrano zahebao. Slično kao šta je bilo hvatanje padajućih noževa prije, samo kontra.

• D_artagnan
    • May 7, 2021 at 11:16 PM
    Quote from Mrcash

kolega maraton , ja sam odluku da ne prodajem dugoročno donio kad sam ušao po 250 kn jer mi je bila skupa po 200 i 220. Ne zanima me jeli raste 10 posto (iako to je jedino što radi cjeli tjedan ) ili pada (što još nismo vidjeli) . Budite realni , očekujte nemoguce . Vrijeme je za uzeti opasnu lovu na zse , kakva bitcoin kakvi bakraci

I ovaj rast vanka samo podiže neku realnu vrijednost za toliko posto , ne zaboravimo da atpl nije krenula sa istih razina stoga ima još dosta jahanja

Kad sam pred 2 mjeseca preslagao portfelj i pojacao atpl sa pozicije rivp.. mislio sam sacekat +100%, pa vratit u mirne vode taj dio... ali sad vidim da cu ipak sacekat jos bar godinu, dvije, pa onda vidjet sta i kako dalje 😎

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• D_artagnan
    • May 7, 2021 at 11:07 PM

Posaljes tako upit u poreznu?

• D_artagnan
    • May 7, 2021 at 2:51 PM

Inače BDI je sad negdje na razinama 2009.-2010., što se mene tiče ne mora dalje, nek ostane ovdje

VkShSO2.jpg

a koliko je tada bila ATPL ^^ .. za početak i pol od toga je dovoljno pa da vidimo gdje ćemo dalje 8)

ePC5Yfr.png

• D_artagnan
    • May 7, 2021 at 11:13 AM

Istina da se svaka škola plaća, nekad učiš na tuđim greškama, nekad skuplje na svojima.

U 20tak godina investiranja, već se malo nauči da nekad treba biti strpljiv i kod prodaje ili kupnje, jer se mogu polomiti zubi ili izgubiti zarada. A strpljiv je jako teško nekad biti, jbga

• D_artagnan
    • May 7, 2021 at 9:59 AM

Ista stvar kao 2007. samo kontra..... prodala ekipa pa kupi kad je palo dosta, ono 10-20% pa uđe sa namjerom da je dovoljno palo pa će rasti, pa im još pande. I tako N puta... a bolje bi prošli da su gledali u daljinu malo i kad su prodali da nisu kupovali duže vrijeme. Tada se gledalo godinu, dvije... a ono se rasteglo na 12-13 . godina !!!!

Sad je slična stvar samo kontra, ali je super šta trejderima izbija zaradu, jer su mislili pokupit vrhnje kad opet padne, a ono odletli opet gore, kao prije kad je padalo. I sad ti budi pametan, treba pogodit dali će danas pasti ili za tjedan, mjesec, godinu ..... Ako gledaš u daljinu i TC vozarine, neznam šta nije jasno :)

• D_artagnan
    • May 7, 2021 at 8:39 AM

Nego forumas... zasto ekipa blize vatri iz uprave nisu prodali veliku i znacajnu kolicinu kad je dionica bila preko 2k, 3k,... imali su sve info iz prve ruke i pregled u daljinu sta se sprema, da si ustede pad vrijednosti od cca 90% od 2007. 🤔

• D_artagnan
    • May 6, 2021 at 10:01 AM
    Quote from Mrcash

stq je ovo jutros majkom moja mila, jel ovo zločesti carapice poderala zajedno sa gacama?

To je da izbace ove trejdere koji se zadovoljavaju sa burek zaradom u periodu kad je očito šta slijedi za godinu, dvije sa zaradama na brodarima 8) .

Istina da sam očekivao preskok preko 300 iz prvog pokušaja... ali eto sad je preskočilo letvicu daleko iznad. još kad krenu sa motkom skakati, skokom u vis :D

• D_artagnan
    • May 6, 2021 at 8:41 AM
    Quote from 5. Element
    Quote from Flight
    Quote from hugh

Pošaljite im mail pa ih pitajte......do sad su dokazali da nisu trejderi koji kupuju i prodaju......ni na onim visokim četveroznamenkastim razinama a te razine nisu bile ni one preko 1000 ni 2000 ni 3000......može bit da stvarno čekaju dividendu (koju ismijavamo ali ako ovako nastavi doći će i ona brže nego što se i sami nadamo jel vrijeme je da i IB isplati svoje ulaganje) koja će im, a nekima več odavno i je višestruko isplatila ualganje.....koliko vidim ima ih i u top 10 i ispod top 10 isto kao i bivših zaposlenika i onih bliskih firmi i nitko ne prodaje......

Do sada nije bilo stagnacije ili korekcije indeksa. A dogodit će se prije ili kasnije. Još se dionice nisu ni počele pomicati.... sad su svi svjesni momentuma, al za dugorocan rast cijene treba “malo” vise od malih ulagaca.

Stavi se u ulogu trenutnih upravljača firmom i razmisli sto bi ti ucinio da si na njihovom mjestu?

Brodovi se amortiziraju, ne traju vječno.

Dobro pitanje je i obratno zasto nisu prodali na +3k tamo 2007. Ako su blizu vatre i znaju sta slijedi?? A pogotovo ovi iz ulpl gdje su prosli jos goru kalvariju, da nisu u top peaku se rjesili dionica, ako bi ih lako kupili ponovo? Ili nebi vise mogli uci nazad sa toliko kolicinom? ili ih ne zanima previse trenutna cijena imovine, kao sta ni svaki dan ne provjeravas koliko ti vrijedi kuca, ili neka vila za odmor koju imas ... nego jednostavno radis i zivis.

• D_artagnan
    • May 5, 2021 at 3:30 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from tizian1

29.03. moja procjena, konzervativno kao uvijek ^^

Meni se cini 260-280.. a poslje izvjesca preskacemo 300 bez rusenja letvice iz prvog pokusaja 🤔💪

Istina malo sam pogriješio sa preskokom 300 odmah nakon izvještaja, ali može i uz drugi, treći pokušaj ;)

• D_artagnan
    • May 4, 2021 at 10:52 PM

Hm vidim da sam falio, mislio sam da cemo nakon izvjestaja preskocit 300 iz prvog pokusaja, ali dobro i nakon 2-3 dana zakasnjenja nije strasno 🤗

• D_artagnan
    • May 3, 2021 at 12:47 PM

Ma najbolje da se ni ne opterećuješ brodarima, prepusti nama da se bakćemo kad ne valjaju :)

Po meni će bit svejedno dal je netko ušao po 180-250-300, na kraju ove ili sljedeće godine

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• D_artagnan
    • May 2, 2021 at 9:51 PM
    Quote from diokidina
    Quote from BabaLuji

Ovo je izgleda samo za navlacenje na svoj mlin ovisno dal kupujes ili prodajes a to ne bi trebalo biti svrha... sretno u kupnji ako padne gdje zelite...

Po 10-11 mi je skupo,na trenutno izvjesce, ali koju kunicu doli mi je interesantno.

Po 5-6 Je bilo na izbor, to sto se nije iskoristilo, jbga

• PODR (Podravka d.d.)

• D_artagnan
    • May 1, 2021 at 10:11 PM

https://danica.hr/no-dao-zeleno-…UU867mQHP9vW2sU

Kad umjesto u razvoj ulazes u zgradu, beton

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• D_artagnan
    • April 30, 2021 at 3:13 PM

A čuj kako se spustio sa onih 120 nakon dokapitalizacije, možda se i vrati barem na te razine. Iako su male količine i na kupnji/prodaji..

• D_artagnan
    • April 28, 2021 at 10:32 PM
    Quote from hugh
    Quote from maratonac

Meni je svejedno dal mi stan vrijedi 1 milju kuna ili 1,5 milja kuna, ha? Baš nebitna stavka. Ništa ne znači. Neka si ti nama to pojasnio...

Nije svejedno ako stvarno toliko možete i dobiti za njega i ako ga stvarno i prodajete........ako stvarno ne vrijedi toliko a sve i da stvarno vrijedi ali ga ne prodate ostaje Vam samo zadovoljština što ste na kavi pričali o tome.......love nema ni u jednom ni u drugom slučaju, osim u priči......ali ljepo zvuči i privlači "curice" koje za drugim stolom piju kavu......

Ista stvar je onda i sa cijenom dionice ako je imas, sasvim ti je svejedno dal je 100 ili 500 dok ne mislis prodati

1. Privacy Policy
  2. Kontakt