Znači ti misliš da će dionica još narasti 8x i doseći 3500kn ako vozarine porastu 3-4 puta?
Mislim da je bitnije da vozarine ostanu ovakve duze razdoblje. A sada sve sugeriraa na taj scenarij
Znači ti misliš da će dionica još narasti 8x i doseći 3500kn ako vozarine porastu 3-4 puta?
Mislim da je bitnije da vozarine ostanu ovakve duze razdoblje. A sada sve sugeriraa na taj scenarij
Upeklo sa ovim vozarinama kao sunce ovih dana, a tek kreće pržiona . Pa sad vi kemijajte sa koje strane da budeš bar godinu, a vjerojatno i puno duže
majko mila kako volim te brojeve preko 30k .... lakše računati
Jednu trećinu u troškove, ostalo za napunit račune
hoće li sad u par dana 100%
Ne žele, ali se ipak nekada zaigraju. Ček samo da vidiš kad se krenu igrat lupanjem po asku ili bidu. Bude im strpljenje iscurilo i tu ih čekamo. Svaka rit dođe tam di treba. Kad tad.
To prodajete jedan drugom, jednom jedan izgubi/dobije, drugi put drugi... kad podvuces crtu na nuli si, jedino je broker zaradio 😅
Sasvim svejedno dali će dnevno +/- 5% dok su ovakve TC i spot vozarine, kao i općenito potražnja i razvoj situacije za naredne 2-3 godine barem
Hipotetski...dode do 520, izade izvjesce sa 40 milja dobiti, bdi je na 3200 sa tendencijom rasta i ti sutra prodajes?
u tom slucaju ne, nisam robot, ali svaki rast nekad mora stati, a racunati da ce nesto u ovom iznimno volatilnom sektoru trajati 2 godine je po meni ludilo. Dovoljno je samo viditi povijest BDIa i onda skuziz da godisnja najveca i najmanja razina su po nekoliko puta udaljene...
ali idemo do 500, 520 pa cemo viditi dalje....
Vjeruj mi da je bilo ludilo 2007. Ocekivati da ce par i kaljuža trajati 13 godina !!! Ja sam vec 2016. Mislio da ce se poceti ovo desavati i tada sam najvecu kolicinu skupio,.... a da je sad puno narasla u zadnjih 2-3 mjeseca??? Pa prije bi rekao da je bepotrebno pata na te razine, ali to je trzista kapitala... pogotovo HR trziste kapitala 😏.
Kako su kolege napisali i ja mislim da je sad vrijeme za biti pohlepan i strpljiv malo duze razdoblje 😎
Čini se da se čeka nova objava za BDI danas, da bi se nastavilo tuči po asku. Osim ak se ne varam. Tak je bilo jučer. Zastalo, i onda po objavi ... udri. U međuvremenu ...
"Baltic Dry povećao se za 1.303 boda ili 95,39% od početka 2021. godine, prema trgovanju na ugovoru o razlici (CFD) koji prati referentno tržište za ovu robu"
Onaj s 800 na 423 sigurno pročitao ovo i bijeg.
a hebga, mogao je prodati jučer danas po 400 i ispod, zašto da čeka barem koji tjedan, mjesec
a lipo sam vam rekao , ovde je najgore trejdat , mislim možete Al svakim novim ulazom imate manje diona nego nakon trejda . Idemo do 450 bude li pravde božje i providnosti. Petak je
to sam i ja rekao kad je krenilo sa 180.. da su u ovakvim sitacijama više izgubi nego biti strpljiv godinu, dvije. Netko će uloviti mini korekcije, ali ce drugi put izgubit sa kasnim povratkom, samo se izhebeš, a čemu?
Tesko je tu bit pametan, prodaje i kupnje na kapaljku, tako da u jednom trenu moze -50% ili +200%... kako bilo tko od malenih sa malenom kolicinom dionica ili $$$$ odluci
Sve mi se vise cini da ce vozarine premasiti one iz 2007. 😮 kroz neko vrijeme. Stvarno ovi brodari idu iz jedne krajnost u drugu, totalno volativni.
Pa imaju sve bitne podatke u SKDDu za isplatu dividende, barem tako druga društva rade
Proda, i opet sam na kupnji...50kn po dionici nije loše...čekam na 380..
Da nebi trčao za njom po +50 da uskočiš ?
Znači izvješće čekamo na 500 barem
Nebi imao ništa protiv da izvješće za Q2 dočekamo na 500.. tj, svaki kvartal po + 100-150
Lijepo je bi u brodarima ove godine i cekati da se obilno naplati 💶💶💶💶 strpljenje 😎 dali ce to biti kroz koji mjesec ili kvartal, svejedno 🤗
Atpl je unikatni bombončić 🤗
Da, po dugovima joj nema ravne
Sa ovakvim vozarinama ti dugovi ima da se rasplinu kao balon od sapunice, samo gledaj kroz godinu, dvije....
Atpl je unikatni bombončić 🤗
Meni se cini da se kresi desila situacija kao Igoru u ATPL, uzeo je margin jer je mislio da ce se sve prije razrijesiti i da ce prodajom po vecim cijenama vratiti margin, ali se oduzilo..,
IB je na atpl te stvari rjesavao pocetkom godine, da nije morao sad bi pobrao vrhnje samo takvo, ili recimo za koji kvartal... a sta ce biti sa optimom budemo vidjeli, jel i kresu tako nesto poklopilo pa se sve ovo oduzuje do zadnjeg trena, pa je kratio ovdje i saponiju da rijesi svoje obaveze..
https://alibrashipping.com/data/
Ma kakva korekcija. Samo kejpovi. Sve ostalo siba full gas.
Vozarine za pozeljeti 🤗