Šanse ima, ali u promilima.
Misliš da će ove godine jednostavno preskočiti dividendu i onda ako bude, bit će 2021 za rezultat 2019-te?
Šanse ima, ali u promilima.
Misliš da će ove godine jednostavno preskočiti dividendu i onda ako bude, bit će 2021 za rezultat 2019-te?
Što mislite postoji li šansa da Adris isplati izvanrednu dividenu u 2020-oj ili početkom 2021-e, ipak bi ta dividenda bila isplata vezana za rezultate poslovanja u 2019-oj kad jos nije bilo korone.
Pozdrav,
molim nekoga tko se razumije - što s dionicom firme koja je u stečaju? Konkretno, imam nešto malo Uljanika ali mi on na broker web platformi cijeli vrijeme stoji kao što je stajao zadnji dan prije stečaja (ima neku pozitivnu vrijednost). Da li ta dionica ikad može nešto vrijediti ili je to to, propalo zauvijek? Ako je propalo, nije mi baš jasno zašto je ne maknu nego mi cijelo vrijeme ulazi u kalkulaciju ukupne zarade što je onda netočna kalkulacija.
Tj. koje su opcije s tom dionicom sad ili u buduće?
Hvala.
Ako je porezno priznata prodajte te dionice!
Rekao bi da nije?
Web platforma, kad stavim prodaj: Ova vrijednosnica nije podržana za trgovanje!
Pozdrav,
molim nekoga tko se razumije - što s dionicom firme koja je u stečaju? Konkretno, imam nešto malo Uljanika ali mi on na broker web platformi cijeli vrijeme stoji kao što je stajao zadnji dan prije stečaja (ima neku pozitivnu vrijednost). Da li ta dionica ikad može nešto vrijediti ili je to to, propalo zauvijek? Ako je propalo, nije mi baš jasno zašto je ne maknu nego mi cijelo vrijeme ulazi u kalkulaciju ukupne zarade što je onda netočna kalkulacija.
Tj. koje su opcije s tom dionicom sad ili u buduće?
Hvala.
Može info, koliki je porez na dividendu, da li je 12%?
Pitam jel ako je 12%, onda je to 158,50 Kn od 1320 Kn, dakle sjeda 1161,50 Kn po dionici na račun. A meni je sjelo 1133,08 Kn po dionici, dakle 28,42 kuna manje?
Ili se nešto mijenjalo po pitanju dividende i poreza? Mozda je ušao i prirez u izračun kalkulacije? ZG.