Možda će Petrinjcima pomoći s tim novcima, to je ok.
Aha, jučer i danas je vjerojatno izašla do kraja.
Možda će Petrinjcima pomoći s tim novcima, to je ok.
Aha, jučer i danas je vjerojatno izašla do kraja.
Kakvo razvodnjavanje, dokap ne može ići ispod 10 kn.
Kako kažu na onom forumu, rade nešto slično kao Ingra
Sad će Flight lupiti po asku do 150kn. Ne trudi se on badava pisati.
Flight
Zašto te toliko zanimaju svi građevinari?
Flight
Ako kažeš da sad ima 4 puta više dionica nego prije bilo bi pošteno reći da je bila i cijena jedne dionice 16000 kn. Ekvivalent bi sada bila jedna dionica 4000 kn.
Lijepo piše da će dug vratiti prodajom nekretnine u 2021 g. Pročitajte a ne što prodajete dionice vjerujući nekome s foruma.
Čemu se čudite, pa na Ingri se to često događalo i to dok je bila 3 kn.
Zločesti
A malo o rastu preko 8, pa 10 itd.
Misliš ispod 7?
Ma ne, rekao je da dlkv ne vrijedi 7 kn. Ali nije rekao da li vrijedi manje ili više od toga.
Mislim da sad stavi na 40 da bi bio pojeden.
Samo, otkad Plenković želi poštene ljude?
Znate li gdje se može trgovati sa Crorom?
Fajrvol
Upravo zbog toga sam prešao u Ingru jer ona najteže može potonuti.Da pratiš trgovanje vidio bi. Zadnje padaju u padu tržišta a prva se oporavlja. Ne padaju na najmanji šum, brani ih uprava, itd.
Zna li netko tko to ne pušta cijenu gore?
Kolike ste vi ljude zeznuli g. Flight, zadnje one koji su jučer prodavali po 8,40.
Bitna je dobra dionica, puno više od dobre firme. Još kad dobiju posao obnove Zagreba bit će i jedno i drugo. Ali i cijena od 40 kn.
Ostao sam zaprepašten kako tu neki s foruma brane grupu Borg i govore da smo sami krivi što smo opljačkani na Agrokoru. Nitko nije kriv, ni Hanfa, ni porezna, ni Rusi, ni Amerikanci, ni Borgovci, već samo mali dioničari od kojih su neki uložili životnu ušteđevinu i ostali bez svega. Sram vas bilo, mislite da se slično ne može dogoditi na dionicama koje vi imate. Zar ne vidite koliko je firmi nestalo s burze. Umjesto da se zajedno borimo protiv pljački, vi se smijete onima koji su opljačkani. Ne brinite, doći će i na vas red. Sjetite se onda..
Pa vidite kako je dosadno trgovanje. Zašto se ne malo šaliti a i razmijeniti korisne informacije.
Pa u pitanju je Optima paket, pa sam mislio da netko zna.😂