Pripovjedač, što je to? Pop?
Posts by Krokodil
-
-
Bez brige ako Plenković i ekipa pokupuje dionice, fondovi će ju dići na 100 kn makar vozarine bile negativne. Ne treba razlog za rast. Samo dok ljudi vide da nešto raste i veliki promet, ajmo unutra
-
Kako su mogli,? Pa postavi 13000 kom na bid na 150 kn
-
Sve što je van dometa limita je nebitno. Da li je moguće da ima ljudi koji trguju a da to neznaju.
-
Kupovao sam ja Ingru po 2 kn prijatelju
-
Dajte najte, da sam stavio 2006. u banku 500.000 kn sada bi imao najmanje milion kn a pošto sam stavio u dionice imam 20.000 kn. Sve sektore sam bio pokrio u dionicama.
Danas će nestati bida na Ingri.
-
Građevinari minus
Za dio love tpng plus
-
Za 375 dionica sam dobio nulu dionica a platili su mi 20 puta manje nego sam ih ja platio.
-
Pisao sam ujutro o tome ali me se briše. Ja sam prodao po 7 jer se bojim spajanja dionica. Dok vas oderu 1 za 1000 teško ćete u vlakić više.
-
Kupovali su fondovi Dlkv po 220 kn a prodavali po 3,5 kn. A tek Ingru, Agrokor....
-
Nemojte me samo nasmijavati da netko tko je nešto platio po10kn da neće sad jeftinije prodavati. Itekako hoće, svjedočim takvim stvarima 17g koliko sam na burzi.
-
A ovo što je Deban kupio je bilo još u prosincu, po 6,90 čini mi se. Bilo mi je odmah sumnjivo jer nema nove vijesti na zse. I mene ste skoro prevarili. Nebi se smjele dopuštati takve laži na forumu.
Kažu na onom forumu po 7,90 da je kupio.
-
Uprava je najviše kupila od Igija i obitelji po 4,5 kn van burze. Zatim po 6,90 kn puno manje, po 8,5 kn samo 5000 kom. Sad po 10 kn prekjučer. Koliki je njihov prosjek ulaza? Možda ne veći od 6 kn. S malim količinama dižu cijenu ostalim dionicama koje su jeftino kupili. Lukavo to oni igraju za one koji se ne služe mozgom. A vi sad kupujete duplo skuplje. Opet će možda prodati van burze novom vlasniku kojemu vaše dionice neće trebati. Pa mogućnost spajanja dionica...Ima tu još toga..
-
Suprotno, čestitke onima koji su prodali. Ovi koji su vlasnici nisu još ništa zaradili.
Lp
-
I ovo su vjerojatno kupili članovi uprave. U tom slučaju idemo na 15 kn do kraja tjedna.
-
TA je ok ali ne na našem tržištu. Kod nas ti je jedino mjerilo da li vlasnici i uprava kupuju ili prodaju dionice. Nije bitna ni FA.
-
Plus hdel, prfc, kaba...2007. sam imao 15 vrsta dionica a 2020. G. samo 7 a ništa nisam prodao. Pa budite dugoročni onda
Ljudi uopće ne kuže da su nestale milijarde iz mir. fondova, tj. otela ih Dalićka. Nevjerojatno je da ima ljudi s foruma koji je brane.
-
Komot
Tko svragom tikve sadi...
-
Evo ja sam u plusu 110 posto za prošlu godinu. Ak će moderator ovo pustiti.
-
Nije jedini. Naravno da ni država ni burza ne valja. Svaku dionicu ti mogu oduzeti na milijun načina i nisi zaštićen.