Jucer cuo da je odgođena gradnja pruge. Zna li netko? Na godinu dana...
Posts by Krokodil
-
-
Pa dow jones je roknuo 10%, zasad, predviđam još najmanje toliko a zse nula. Nama iz 2008, Ptsp-ovcima, sve je jasno.
-
Gdje sam ja pisao o Covidu,
-
Tko vam garantira da ovi iz uprave nisu u dogovoru sa fondovima? Razmislite malo.
-
To je otprilike, dao sam primjer. Dionice nejdu jednu godinu svaki dan gore pa onda jednu godinu svaki dan dolje. Nego idu cik cak. Shvaćate? I ništa ne mogu tvrditi sigurno ali vjerojatnije je da će biti pad nego da neće.
-
Kako ne možeš zaratiti na padu? Prodas 1000 kom Ingre po 7,5 i ponovo kupiš po 5,5 i zaradio si 2000 kn. Ako to ne učinis, ne samo da nisi zaradio nego si izgubio.
-
To danas vam se zove odbijanac.Ali dosta mi je davanja besplatnih savjeta.
-
Pa ne kupuje taj svojim novcem.
-
Ja od Kabe poštu bacio u koš. Nedavno i prfc.
Student
Prebrzo. Strpljivost je glavna na burzi. Staviti naloge nisko. Svako večer pogledati i kad prođe staviti visoko na ask. Znaci staviti sad na bid 25% niže od zadnje cijene.
-
Počelo je.Nažalost i ta se škola mora proći.
-
Prodao sve prije 2 tjedna. Očekivano sve za onoga tko je 17 godina na burzi. Imaoci dionica hrabro očekuju da se izvana neće preliti na nas. 2008 . smo čak mi bili koji smo prije počeli padati nego vani i to puno jače.
-
O kakvom fi pišete? Pa izašlo je davno fi za 2019 i za 1. polugodište 2020. 18 mil gubitak. Prosvijetlite me???
-
Kolega Harpun
Molim vas ne dezinformirajte javnost
Te Dionice su davno kupili po nižoj vrijednost, ispod 7 kn.
-
Pare lučkoj upravi rijeka a gubici luci Rijeka
Katastrofa. Kao da Belupo postane zasebna firma. Koliko će vrijediti Podravkina dionica?
-
Pratiti strane burze, ostalo je nebitno
Čudi me da se korekcija već 10 min nije prelila k nama. Bit će plača
-
Top 10 je krcat fondovima? Tko kaže da se neće uključiti ostali kad se jedan iskrca?
-
Fondovi odavno izašli? O čemu vi to? Imaju još 8 miliona dionica. Svako može u top 10. Dok jedan proda drugi če se uključiti.
-
Pa svi očekuju veliku korekciju preko bare. Pa nije je bilo od 2008. Tad se index prepolovio. Razloga ima milion
Nisi valjda prespavao ljeto .
ima da se prepolovi garant
-
Skočila je samo da se menadžeri iskrcaju. A sad će polako prema 500. I ja se bojim istiskivanja, s tim da je prethodno sruše
-
Koliko će ti biti dlkv kad dow jones pljosne na 20000 bodova? Što je vrlo realno. A i ingr, igh....