1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Shogun

Posts by Shogun

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Shogun
    • January 25, 2024 at 7:29 AM

Dakle, nakon ponude u kojoj na sve strane nastoje kupiti dionice, cijena ce pasti, jer ce oni ili netko povezan s njima prodavati dionice da ubije cijenu???

Koja je tu logika!

Ma ekipa, ako dry bulk bude letio, cijena ce stajati a potom krenuti gore jer ovo sto mozes kupit danas ce biti jeftino u odnosu na sutra, ovu godinu u odnosu na iducu...

• Shogun
    • January 24, 2024 at 5:35 PM

Zanimljivo, prvi su prodali oni sto dionice si dobili dzabe a mi sto smo ih platili, ukljucujuci IB jos vidimo vrijednost u njima. I sad bi ova ekipa trebala dalje voditi firmu...

Kao sto sam racunao u slucaju da svvi iz top 10 prodaju, bez Nilboje oni bi trebali skupit oko 55-60%, ovisno o malima i CERP.

Mali dionicari, do sad se dobro drze, dnevni prometi padaju....

Vidjet cemo

Pardon gore pogreska, mislio sam bez IB bi trebali skupit....

• DRY BULK

• Shogun
    • January 24, 2024 at 12:19 PM

Mozda zbog ovog....

China's central bank announces policy easing as it seeks to boost growth
    China pledged to reduce the amount of liquidity that its banks are required to hold as reserves early next month in its bid to boost its struggling economy.
    www.cnbc.com
  • Birtija

• Shogun
    • January 21, 2024 at 10:30 AM

Evo i ja sam nesto iskopao.

Erasmus students on forex education in Aureus Invest
    As always, we are delighted when we can share our experience from the forex market to students of University of Dubrovnik, but today we had a visit from…
    aureusinvest.com

Isprika Adminu, necu vise!

• Birtija

• Shogun
    • January 21, 2024 at 10:25 AM

Kolega gigig, zakljucan je clanak, tko je ovaj lik. Koji je imao Nick?

• Shogun
    • January 20, 2024 at 10:31 PM

Ocekivano. Tankerska ipak cini veliku gresku jer sam tekst kaze da vecina dionicara atlantske nije iz dubrovnika. To znaci to su mali ulagaci koji su kupili dionice, prepoznajuci vrijednost kompanije u koju ulazu i trguju na zse. Ti isti ulagaci, vec vide da dry bulk raste a jos manje su uplaseni narucenim clancima.

• Shogun
    • January 20, 2024 at 10:32 AM

Clanak 45

Ukoliko Ponuditelj i s njim povezane osobe imaju VISE od 95% izdanih dionica, Ponuditelj u roku od 3 mjeseca ims pravo zatraziti prijenos manjinskih dionicara uz pravicnu naknadu.

Od ovoga nema nista, a kao sto sam i prije komentirao, s obzirom na cijenu i nacin kupnje dionica atpl, tnpl nije s time ni racunala vec razlog objavljivanja ovih nakana je uplasiti male dionicare, narocito one koji slabo poznaju zakone i ne trguju na zse, da jeftino predaju svoje dionice.

• Shogun
    • January 19, 2024 at 4:30 PM

Jo jedna zanimljivost s prodajne strane. Tnpl po mojem misljenju ima dogovor o preuzimanju necijih dionica jer dnevne transakcoje po 52.8 su izrsene do max 3500 dionica. Ako je jos netko upao u mrezu super ali malo ih je. Cim se kvota od 3000-3500 dionica spali, trgovanje zamre ili cijena poraste....

• Shogun
    • January 19, 2024 at 3:40 PM

Pozdrav

Mali update o atpl. Nastavljajuci na moj prethodni izracun, racunajuci broj protrgovanih dionica i ako uzmemo da su sve otisle tnpl, a znam da nisu i u slucaju da IB ostane unutra kao i 2 velika dionicara iz top 10, tnpl ce uspjeti skupiti malo vise od 52%. U slucaju da in CERP ne proda, niti 50%...

• Shogun
    • January 18, 2024 at 4:22 PM

Pozdrav kolege

Da vas informiram, zvao ATPL, Odnos s Investitorima u svezi jucerasnje objave. Javila se Putica, kaze da ona nema pojma o tome, svatko je odgovoran za svoj potpis🙄, sto to znaci ne znam.

Kaze mi trebali ste pricati s Direktorom, ja joj kazem pa ona je odgovorna za odnos s investitorima. Kaze da ce im reci kad se vide.....

Ono, blagi uzas...

• Shogun
    • January 18, 2024 at 3:39 PM

Rekao sam da ce danas krenuti i sutra, pa kakav info preko vikenda i ona udarni ponedjeljak. Ipak vrijeme ide i po mom racunu ako IB ostaje unutra tesko da ce dosegnuti 51%, vjerojatno im CERP da ruke da preskoce 51%.

Steta sto IB se ne oglasi da ostaje.....

• Shogun
    • January 18, 2024 at 3:17 PM

Pa moze valjda Hanfa nesto iskopat..

• Shogun
    • January 18, 2024 at 2:56 PM

Mislim da ne jer kao direktori s imenom i prezimenom su dobili dionice tako da....

• Shogun
    • January 18, 2024 at 2:34 PM

Ja sam samo na izborniku isao na Kontakt i popunio upit. Tamo ima i telefonski broj i mail....

• Shogun
    • January 18, 2024 at 2:20 PM

Na internet stranici Hanfe sam popunio Upit

Postovani, u svezi Ponude za Otkup dionica drustva Atlantska Plovidba d.d, od strane Tankerska Plovidba, Upravni Direktori drustva Atlantska Plovidba, poslali su Obavijest o nakani prodaje dionica u njihovom vlasnistvu i prihvatu ponude. Tom potpisanom izjavom su prekrsili akte Drustva Atlantska Plovidba, tj. akt 47 o nagradama direktora, gdje se tocno navodi Lock - Up period od 3 godine od datuma stjecanja nagradnih dionica. Taj period istjece 2026. Nadalje, smatram da prodaja dionica od strane nekih malih dionicara, nakon objave Obavjesti je pravno upitna jer, moze biti donesena s pogresnim uvjerenjem da Upravni Direktori takodjer prodaju. Molim Vas za Vas odgovor na navedeni upit i radnje koje ce biti poduzete u ispravljanju ove pogreske. Unaprijed zahvaljujem

Bilo bi dobro kad bi nas jos par zasulo upitom...

• Shogun
    • January 18, 2024 at 2:05 PM

Moze li se Hanfa obavijestit telefonski?

• Shogun
    • January 18, 2024 at 2:03 PM

Moze li tko kontaktirat Vergilija da ovo krene?

• Shogun
    • January 18, 2024 at 1:57 PM

Onog trenutka kad su obznanili potpisanu obavijest, oni su prekrsili zakon. Pitanje koje ja imam je kako obavijestiti Hanfu. Ima li netko iz Zagreba za to ucinit ili?

• Shogun
    • January 18, 2024 at 1:46 PM

Bravo kolega!

E sad kako dalje? Ima li tko iskustva s tuzbama Hanfi? Mozemo li traziti ponistenje svih transakcija od jucer? Dali to zelimo? Ili Hanfa da odluci?

• Shogun
    • January 18, 2024 at 1:40 PM
    Quote from Goran

Hoće li biti trgovine na burzi nakon preuzimanja ?

Ili na OTC Hita samo ??

Mislim kako ide da cemo pinovo vidjeti zelene blokade kao nekad

1. Privacy Policy
  2. Kontakt