Wow futuresi za 4 mjesec probili 20000 za capove a blizu 18000 za pnmx i supre... Koliko ce tek biti nakon ljeta....
Posts by Shogun
-
-
Danas BDI 1424
-
Futuresi lujepo okrenuli u zeleno, ovo je stvarni bull na bulku
-
Mene vise zanima tko ulazi zadnjih tjedana. Uskoro ce biti promjena u top 10.
-
Kolege, zadnjih 10+ godina kamatna stopa duga je bila oko 0%. U slijedecih par godina bit ce preko 5%. Po mom misljenju, krece zamiranje trzista a potom pad koji ce nadam se i mladjima omoguciti kupnju stana, naravno tko se usudi ici u rizik....
-
Tebivse kolega ne svidjabsto nisi unutra a bi.... To je jasno i malom djetetu. Cuj ovo da su isplatili dividendu ranije radi inflacije??? Da ti obave i kupnju u Konzuma usput i dostave na vrata?? Ok, ovo je vec ocajno, over and out...
Sorry tipkam na mobitelu... Tebi se ne svidja sto nisi unutra a bi...
-
Nekima dugorocno nije jedna godina
-
Atpl 100% domaca burza
NMM
COOLco
Pobornik focused investing teorije
-
Bravo kolega maratonac. Ali utjesno je da dolaze manje vise od istih likova u zadnjih godinu dana pa se covjek pripremi i nasmije...
-
Kolega Budfox da ja sam dugorocni ulagac bili na zse ili drugdje jer mislim da je to jedini nacin ULAGANJA. Poceo 2006 s 20 000 eura a sada na ono 408000 eura. Za mene ulaganje funkcionira.
Ja nikoga ne blatim pa ni vas ni hugh ali sam napisao ono sto mislim o vama kao "ulagacima".
-
Kao sto sam rekao, kad bude 20% plusa objavit ce te kupnju i hvalit svoju pamet.... Samo treba imati karakter za druge nagovarati na prodaju jer sve se moglo napravit bez piskaranja i imati cist obraz.
Kolega pogledajte moje objave, ja sam u Atpl s 4000 komada kupljenih na 217 kuna i ne prodajem prije 2027...
-
Ma kakve obveznice.. Oni znaju da negdje 2030 bude rat kine i amerike, gdje ces sad ulagat, nije to sigurno..... Ali glavno je da je jedan od njih stavio avatara s filma Wall Street, opasan neki momak.... 🤪
-
Gdje su kolega hugh i budfox? Kao sto san rekao, zanijemili....
-
A tek NMM... U pola sata preokret od - 3 do +2%... Mozda i ATPL okrene... jedmog dana🤪
-
Naravno pitanje je koja je cijena dobra/dogovorena.
-
Mislim da prvenstveno zele se rijesiti udjela u jednom ili par paketa. Naravno kupac koji kupi zeli kalkulirati da je kupio u dobrom trenutku/cijeni...
-
Mislim da je i trenutak odabran bas zato da se omoguci prodaja po najmanjoj cijeni u vecoj kolicini jer se moze uvijek pravdati da je trziste dry bulka u takvom stanju da opravdava prodaju.
Naravno, prodaja mora biti brza, vjerovatno u par paketa, jer "trenutak" nece trajati vjemo i najgore bi bilo da dry bulk krene gore a oni zapnu u pola prodaje i krenu cijedit na burzi dok se rijese ostatka.
-
Svako rjesenje CERPovih dionica je dobro. Dobra bi opcija bila i ulazak nekog stranog ulagaca/kompanije u strukturu ili samootkup i podijela za dividendu...
Mozda ulwti i Tankerska, ionako su htjeli u JDPL...
-
Iz danasnjeg Trade Winds:
Why bulkers are banking on Beijing to unleash the dragonChina’s economic recovery has yet to be realised, but for many dry bulk pundits it is a matter of when not ifwww.tradewindsnews.com -
Ne kolega hugh kinezi se jos nisu vratili... Ali ako danas kupujes, kupujes 10% skuplje nego prije tjedan, dva....