Evo pogleda Danish Shipping za brodare. Inace, zadnjih godina imali su negativna predvidjanja ali su u ovom izvjescu izuzetno bullish za dry bulk i tankere.
Posts by Shogun
-
-
Hoce li ili ne cijena gore ili dole u ovom trenutku ovisi koliko brzo Vlaho i CERP zele izaci i da li postoji veci kupac za prruzeti udio, sve oslalo su zelje, po mom misljenju
-
Jos malo pogledao, padaju kratkorocne i dugorocne obveze, jos ostalo oko 12 eura/dionici casha (vec ce ovaj q dodati par eura)
Najgori q iza nas, vrlo, vrlo dobro.
Da ekipa se spremala za minus, veliki minus, katastrofu itd.
Najbolji je kolega budfox, ako ne prikazu sad gubitak onda u iducem kvartalu sigurno, ako ne onda bude iduce godine...
Komedija...
-
Evo 1q pozitivan iz poslovanja oko 2 milijuna, oko 250 000 na kraju svih odbitaka. Vrlo dobro.
-
Balric Dry Index 1581 points
-
Najnoviji osvrt na dry bulk:
Headwinds easing? TMI bullish on bulker rates for the rest of 2023London-listed owner confident of support for earnings and asset values as China reawakenswww.tradewindsnews.com -
Da li tko gleda futurse danas?? Lijepi skok...
-
Zanimljiv panel discussion za sve tipove brodova. Bulkeri na kraju.
Thursday 13 Aprilevents.webcast.no -
Da kolega Laudator, ima puno nacina za poboljsanje u firmi (u kojoj ne na ZSE), i mi kao dionicari radimo i radit cemo na tome jer kad sve zbrojis mi smo ipak vecinski vlasnici kompanije.
Naravno ima onih koji bi htjeli uci, naravno uz manju cijenu.
Pitanje je zasto bas sad na forumu izranjaju price i pricice za Batalu? Da li zato sto Fearnleys u zadnjem reportu nagovjestava jaci skok Capeova i posredno BDI?
Potpuno podupirem pistavljanje legitimnih pitanja i upita Upravi i jos jacih akcija dionicara ali bas govoriti da nas netko nabija, itd. je.... neukusno, najblaze receno.
-
Meni se cini da tebe nesto drugo zulja ali ok....
-
Mene su zvali i nudili.
Nasao sam ovaj link pa kontaktirajte i pitajte sto se nudi:
NOVOGRADNJA BATALA LAPAD - stanovi i apartmani 40 m2 - 95 m2 (prodaja)Stan: , 70.00 m2novogradnja, (prodaja), stan u stambenoj zgradi, 2. katwww.njuskalo.hr -
Na batali se radi i preko Agenata se prodaje par preostalih stanova, mislim oko 4200eur po m2
-
E kolega verdi, potpuno se slazem s tobom! Rijetko neznanje i novac idu ruku pod ruku... Samo dali je to neznanje?? kad netko sustavno pokusava prodati pricu (viziju) svijeta koji je susta suprotnost kapitalizmu, pazi sad, na dionickom portalu ( alfa i omega kapitalizma) i jos pokusava nesto ubosti na dionicama. To nije neznanje to je LUDOST....
-
Prica o resursima je smijesna. Zapad nema resurse? US je samodostatan i najveci izvozac plina u eu. Australija ima rudaca i metala koliko hoces. Kad jos europa podigne obnovljive izvore na vecu razinu ostade rusija, kina i bliski istok da trguju medju sobom u frnjama. Da kina je u pravu, dolazi najveca promena u 100 godina, samo nisam siguran da je to sto ona zeli....
-
Normalno da si nemiran kad si ponovo izasao iz dionice ocekujuci (po ko zna koji) smak svijeta....
Cisto odoka, s obzirom na predlozenu dividendu, treba ti ulaz od oko 50 eura da bi bio na nekom dobitku u odnosu na par tjedana prije...
Trebat ce se dooobro potrudit svrljajuci ovdje ne bi li nesto ubo...
-
Kolega Josip
Trziste je uvijek u pravu??? Aha ok....
Beta and modern portfolio theory and the like – none of it makes any sense to me. We’re trying to buy businesses with sustainable competitive advantages at a low, or even a fair, price.”
“How can professors spread this [nonsense that a stock’s volatility is a masure of risk]? I’ve been waiting for this craziness to end for decades. It’s been dented, but it’s still out there.”
“Warren once said to me, “I’m probably misjudging academia generally [in thinking so poorly of it] because the people that interact with me have bonkers theories.”
Ovo je par rijeci od Mungera
-
Da i to stoji Stipe Cro
-
Pa ne bas jer prosli ce ionako biti tamo....
-
Moze ali mislim da bi bilo dobro mjenjati predstavnika na Skupstini svake godine samo cidto da se vidi da nas ima. Mozda kolega jasko ili manu ako su zainteresirani?
Dodatak: mislim da je kolega Jasko daaaleko nakvise doprinio temi ovdje pa bi on bio najbolji izbor ako je zainteresiran....
-
Kolega st brajo kod tebe tesko crnilo vec mjesecima. Da ja tako razmisljam mislim da bi se povukao u pecinu negdje iznad mokosice i odao se trazenju tajne zivota ili slicno.
Ne mogu odolit ali trigger bi mogao biti nerad nedjeljom?? Propast ce banke i firme jer nerade nedjeljom? Koje? Lidl ili tommy??
Nego reci ti meni jesi li sta ulozio u zadnjem "propastu" marketa ili samo gledas i ocekujes/spremas se na najgore?