Poznato, ali zanimljiv članak https://arhivanalitika.hr/blog/novo-vrij…zistu-kapitala/
Posts by Teta Kata
-
-
-
Lipi moji,
Htjela sam vas zamoliti za sudjelovanje u anketi, ako ste u prilici i ako se mozete pronaci u temi.
Tema je „Povezanost emocionalne inteligencije i eticnog ponasanja u poslovnom pregovaranju“.
Zamoljena sam podijeliti jer je potreban veci broj ispitanika. Svrha je istrazivanje za potrebe izrade diplomskog rada.
Dakle, ako mozete izdvojiti 10ak minuta i u poslu se bavite pregovaranjem u bilo kakvom obliku, diplomantica bi nam bila zahvalna za pomoc.
Ujedno, budite slobodni link ankete podijeliti svojim kontaktima za koje mislite da se u ovome mogu pronaci. Anketa je potpuno anonimna.
Link za anketu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAI…F0AuAw/viewform
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ajmo joj malo pomoci.
Jesam.
-
pa brzo će ljeto, a ti u duge bičve
lako je vama, vi sjedite u VIPu s Baka Katom, a tamo je toplo, mi koji smo još na vjetrometini zbivanja ne smijemo si dozvoliti prehladu a corona vreba iza svakog ozbiljnijeg političara
nego, kako se dođe u taj VIP, jel to isto ide preko Maminja, ako on sređuje, mam ga bum zval da me ubaci i da provjeri ovo za Dubai ulagača, kulike bu ponudil, jer on je u Dubajijajima kakti domači
skromna TetaKata: u dionicama od 1993., da,... puno je vode proteklo Savom od Zagreba do Broda od tada do danas... Ponešto dionica bilo u rukama: ISTT, CRLN (manji gubitak), ZABA, INA, HT, MGMA. Sve mali radnički iznosi, IPOi i dokapitalizacije. Pa došao listopad 2007.: TetaKata morala tada sve isprodavati, jer uložila u beton u gradu, te kamen, crjepove i cvijeće uz veliku slanu vodu. Kod svake prodaje 2007. opako se ošamarila pred ogledalom (nesluteći budućnost 2008.). Pa sad ponovo ulažem na sitno, polako pa nesigurno J, uz podršku odjeka šaljivih riječi svog oca: najglupljem seljaku najveći krumpiri urode J zato mi valjda ide sve bolje J .
-
Blagoslovljen Božić i svako dobro u 2021.godini!