Zivi bili pa vidjeli 🤗
Posts by Zvonar
-
-
Naravno.cak i prije. Sve cemo cut na nadzornom odboru za desetak dana.fond se mora čistit.
-
Fond inspire investmens to jest FGS (fond gosp.suradnje) osnovan 2014 vlasnik je 60% dalekovoda. Fondovi ovakovog tipa osnivaju se na razd. Od 5 do 7 god. U ovom slucaju inspire inv. Mora do kraja veljace 2021 izaci iz vl.strukture s dobiti jer je dokap. DLKV sa 150 mil.kuna za 15 mil dionica po 10 kn. Vratiti vjerovniku keš, otp i HBOR i izaci s plusom ili ce produzit upravljanje jos koju god. Max 2. Pa onda prodati sto nije vjerovatno jer nije isplativo s obzirom vremenski interval povrata.
Trenutak kad se provelo fin restru.dlkv biljezi dobiti. Znak da je firma zrela za prodaju. Od 2014 dlkv je rijesio milijardu i 400 mil kuna dugova. Ostaje jos 250 mil kuna kroz 12 god. Tko god bude preuzimao ovog giganta trenutno po prihodima najveci gradevinar u RH . Platit ce minimum duplo od ulozenog.
-
Fond se zatvara u 2 mjesecu. Zanimljivo. Ako se zatvara onda ce i prodajna cijena ovog giganta morati na minimum 15 kn do kraja. Firma je dosta unaprijedila bilancu pod ovim fondom i sad ce oni traziti zaradu u prodaji jer je evidentno da firma posluje u plusu . Cincaonica se knjizila kao gubitak zbog vracanja duga a to ne utjece na poslovni dobitak firme nego je samo tako knjizeno radi poreza. Zanimljivo ce biti brzo.
-
ma samo da corona stane,iza nove godine kad počne cijepljenje sve ce ici uzbrdo i dionice i poslovi ce se otvarati novi. Sad je ovo loše vrijeme za sve,samo dobro za one koji mogu kupovati i čekati.
-
Nece proc ni par godina ovim tempom novih poslova ovog duga nece biti, a onda ce bit vec skupo ući u ovu trenutno pre pre podcjenjenu dionicu. 10 godina imaju posla minimum u Norveskoj prema sadasnjim tenderima. A gdje su ostala trzista tipa njemacko. Trziste vrijedno milijarde EURA. Uspjeh ne dolazi preko noci. Ali ide nabolje
-
napokon su izasli ,najbolji fond na svijetu tako kazu haha. Brzo ce 10.mjesec i objava novog izvjesca treba se nakupiti do tad. Sto mislite za FI 3 ?? Po meni nema razloga da nebude ppzitivno.
-
Stecaj đ.đ. dali je moguc?
-
po meni rast dionice tek počinje. Jer bit ce gusto jer ce svi iskazat ponude .netko bolju,netko jos bolju. Bit ce to dobro.
-
Vrijedi, zato i prodaje
Naravno.
-
napokon da izađu,smrt su.
-
ocekujemo vedrije dane od sutra
-
ne moze biti shit nikako. Vjerovatno ce doc ranije od nekoga ponuda jer ce ih bit vise zainteresiranih. Mozda vec sutra nesto osvane od brzih igrača. Mislim slovenci da ce imat najbrzi prst,ppd,pa tek onda debeljak.
imal neko izbroda da provjeri imal u gradu kakvi crni limuzina il šeik kakav da nije stigao Savom na jahti
ako su iz sabba doce sa gripenima
-
nešto se sprema veliko.nebih se cudio sutra ,prekosutra necem velikom.
Big shit možda?
ne moze biti shit nikako. Vjerovatno ce doc ranije od nekoga ponuda jer ce ih bit vise zainteresiranih. Mozda vec sutra nesto osvane od brzih igrača. Mislim slovenci da ce imat najbrzi prst,ppd,pa tek onda debeljak.
-
Idući tjedan oporavak i uravnotezen rast.
-
nešto se sprema veliko.nebih se cudio sutra ,prekosutra necem velikom.