Nitko te ne voli flight.
Posts by Zvonar
-
-
Forumas "flihgt" vase teze su bez ikakvog temelja i takoder naravno bez dokaza i informacija. Nemojte dezinformirati ljude po forumu.
-
Kad je izasao clanak govorio sam da je to dvosmisleno i s namjerom napravljeno. Tko se ulovio u mrezu ulovio se. Da vam objasnim. Svi članci na poslovnom.hr su plaćeni. Najvise od strane inspire inv. I ekipe koja tu radi. Zamislite samo kako imaju veliki interes iz poslovni dnevnik.hr objavljivati clanke. Puno ljudi to ne shvaca. Sutra mogu napravit nesto opet. Igra mačke i miša. To je standard isto kod stranih fondova,iste taktike. Ali tehnički Dalekovod je vrhunska tvrtka. Poznam ljude unutra i to mi je dovoljno zasto ce ovo bit zlatna koka.
To ćemo tek vidjeti kako će se dalje razvijati ta prodaja Dalekovoda i kako će proći postojeći dionicari. Očito novinari salju u eter određene poruke i moguca rješenja. Ne bih bio isključiv oko toga jer novinarka koja je pisala posljednji članak na temu preuzimanja Dalekovoda nije netko tko bi bezveze i napamet brbljao i slao namjerno dezinformacije u eter.
Naravno da je osoba bez znanja i osoba koja ne posjeduje relevantne informacije ,kao ni cijela ekipa "novinara" sa stranice poslovni dnevnik.hr to smo već zaključili . Do sad nisu nista pogodili,tako da su izgubili kredibilitet i nisu više vjerodostojni. Svim dioničarima preporuka da se ne obaziru na članke s Lider.hr i Poslovni dnevnik.hr. .jedino mjerodavno vam je zse.hr i Dalekovod.hr.
Ne čudi me i mislim da ce s tih 🌽 portala opet krenuti hajke u oba smjera i negativno i pozitivno . Sreca za dionicare je ta da su to kratkorocne dezinformacije prije preuzimanja i neminovnog vracanja vrijednosti Dalekovoda.
-
Upravo to. Milijarde za novi sustav,ovaj sadasnji je suvise potrosen.
-
Kad je izasao clanak govorio sam da je to dvosmisleno i s namjerom napravljeno. Tko se ulovio u mrezu ulovio se. Da vam objasnim. Svi članci na poslovnom.hr su plaćeni. Najvise od strane inspire inv. I ekipe koja tu radi. Zamislite samo kako imaju veliki interes iz poslovni dnevnik.hr objavljivati clanke. Puno ljudi to ne shvaca. Sutra mogu napravit nesto opet. Igra mačke i miša. To je standard isto kod stranih fondova,iste taktike. Ali tehnički Dalekovod je vrhunska tvrtka. Poznam ljude unutra i to mi je dovoljno zasto ce ovo bit zlatna koka.
-
Bit ce posla mnogo bar za to nema straha. Sve firme koje se bave energijom a posebno prijenosom energije i energ.infrastrukture ovo desetljeće ce biti In.
-
Hahaha opet poslovni dnevnik. Opet njihovi članci. Pa zar nisu pisali da ce u stecaj otici Dlkv. Znači lakrdija i potvrda za buy buy. Idemo dalje i naravno pozdrav svima u režiji poslovnog dnevnika i evo sto reci hvala na info hahhaha.
-
Evo ovog pametnog dosa je
-
Cijena dionice je preniska. Vrlo jednostavno za izracunati. Ako se produzuje trajanje fonda onda cijena moze ici samo na više jer ce se mnogo toga posloziti za 6 mjeseci. Fond upravljanjem dalekovodom dobiva dobru zaradu i cini mi se da ga nece pustiti za ovakvu mizeriju od cijene. Ide to preko 20 kuna
Logična odluka fonda
-
Ici ce to ali kad krene lome se cijene. Ovaj i iduci tjedan jos. Do 2.2 ide objava i nova buducnost za Dlkv.
-
Dalekovod se vraca na velika vrata.velika firma velike reputacije . Najzanimljivije ce biti tko ce je preuzeti. Ja tipujem na Valarda.
-
Sta li nas ode čeka hmmm?
-
"korektni" kupac ako me razumijes
-
A tko je taj koji kupuje?
Kupac je to. Nije ni bitno.
-
https://www.google.com/url?sa=t&sourc…tnpF_qbyfXufSF1
6 milijardi kuna u 6 godina ce hrvatska uloziti u energomrezu . A joj
-
-
Ne moze operusko nista na zalost. Bitka za dlkv je počela. Sretna nova
-
Je al nije objavljen
-
https://kosatka.media/en/category/el…kv-dneprovskaya
Novi posao u ukrajini preko 200 milijuna kuna
Vidim nitko ne komentira namještaljku koja se moguće sprema?
http://www.inspire.investments/wp-content/upl…IO-ULAGANJE.pdf
Datumi au toliko stisnuti da se netko sa strane ne može javiti ni da hoće?!
Ako imas sta na papiru pokazi. Ako nemas nemoj dovoditi ljude u zabludu sa svojim fiks idejama.
-
Samo lagano,vrijednost dionice lagano raste iz mjeseca u mjesec sto mozete vidjeti. Dali tko moze objasnit zasto je dionica srusena kad je Dalekovod i bio vise u dugu i bez financijskog ucinka restrukturiranja.
Prije neki dan je bilo: tko je ušao, ušao je.
Sad pišete: samo lagano...
Što ćete sutra pisat?!
Samo polako rođeni.