Čestitke kupcu na 5.78 kn. Vikend akcija
Posts by Kadisibil91
-
-
Zanimljivosti kod telemacha
-
Nevidim razlog ovog pada cijene. Ovo je čak odlična vijest. Vjerojatno je ovo mamac za preplašene.
Ni ja. Sudeći po ovome naslaganome asku može se reći da se radi o skupljanju od preplašenih. Velika većina dionica je nakon virusnog straha odradila korekciju na prijašnje razine a neke i na veće a Lkri sa skoro 50 je na sadašnjih 28. . I sama ta činjenica ako izuzmemo ostalo govori da i tu to mora doći. S time da je prošla godina bila odlična za lkri a sudeći po 1q ova će biti još bolja.
2020
-5.279.386
2021
6.374.986 )
A povrh svega kako je pisalo Maersk stiže u Rijeku od čega će direktne ili indiriktne koristi imati i lkri. To kako se spominje da kinezi nisu prihvaćeni na prvom natječaju, zbog pritiska amerike i eu, bi bila loša vijest (iako to striktno iz lučke uprave i ministarstva mora demantiraju) da na ponovljenom natječaju Maersk nije dao ovakvu ponudu. I Vukorepa i Butković se slažu da je ponuda itekako dobra te se očekuje da će se koncesijki ugovor biti potpisan za nekoliko mjeseci.
Na kraju krajeva sadašnji no.2 je nedavno kupio ili preuzeo 2360924 komada od ot-a i to pocijeni od 35 kn!
2.360.924
Ne vidim razlog zašto i Maresk nebi upao u vlasničku strukture lkri prije ili poslije i upravljao njome. Sumnjam da je Rubiconu to isto u planu ,možda prije prodaja svog dijela a onda će biti zanimljivo. Mislim da ubrzo počinje preslagivanje tu.
-
Meni je spojen laptop na zvučnike od kućnog kina. Kad zapišti obavijest da je prodano imati ću najbolji mogući osjećaj tog časa. I to sa svih strana da nebi bilo da haluciniram.
-
Zašto biti nestrpljiv kada smo skoro svi složni da je Ht-u od interesa ovo držati do samog kraja ? Grande finale je pred vratima.
-
Mislim da treba ovih dana ili tjedana imati uključen zvuk obavijesti na gledalici. Uslijed pozitivnog raspoloženja mogla bi i tu sletit obavijest : sold., pa da se ulovi još par tisuća komada od ovih " zaostalih ". Biti će dobra minuta za reagirati. Ako se Valamar budi to je itekako pozitivno pa je vrijeme da i nastavimo u tom ritmu.
-
crikva ponuda za selce kampove i ostalo prošla i kapaciteti su povećani.
TA od zločkice je isto neki pokazatelj i bilo bi dobro da se TA ponovl zamolba za zločesti. Crikva ima zemljišnog potencijala iu more a kako će do novaca ???
Šire kapacitete: Jadran preuzima kamp Uvala Slana i aparthotel - Novi list
Ne treba njima novaca, to su mirovinci .Imaju neograničeni priljev sredstava . Sezona je krenula ,sumnjam da će biti nekakvih valova i dogodine tj.narednih 15 ak godina a ako ne uvijek ima neki Arap da uleti. Nije da ne valja.
-
A da je bilo bacit oko na samo 3 posta iznad?
-
Bad luck....Ali za opet ući još nije kasno
već riješio od ovih što sporo čitaju, pa stavljaju još uvijek po 5,26
Pa naravno.N1
-
CREDIT SUISSE je izabrana investicijska banka:
uffff, a ja svoje prodao sam, valjati će to popravljati sada
Bad luck....Ali za opet ući još nije kasno
-
Ako netko zna tko ima novaca i dobro prodati, onda su to valjda Svicarci.
Ja ovo vidim kao jako dobru vijest.
Naravno da je dobra. Dokaz da je sve transparentno i ide u pravom smjeru. 😊
-
Dat ću laički primjer kakav sam i sam pa da završim s monologom. Vlasnik restorana ima problema : slabiji promet, zidovi potamnili-treba ofarbati, konobarica dobila otkaz...I gosti restorana to sve znaju i svejedno idu na ručak.Bilo iz sentimentalnih , ljubavnih, gastronomskih razloga ..nebitno.
I onda se svaki dan pojavljuje neka osoba ispred restorana i sve to negativno ponavlja ljudima ,direktno ili indirektno im govoreći da ne idu unutra. Ili npr šta će unutra kad to mogu doma skuhati za 5× novaca manje.Da se ne isplati.
Da li mislite da je to moguće da se dogodi i kako bi reagirali konzumenti a pogotovo vlasnik rastorana ?
Ja znam kako bi ja.
-
Neki očigledno uz svo svoje znanje, titule, iskustvo, novac ne shvaćaju samu srž stvari i zašto nije korektno svakodnevno i svakosatno blaćenje nečega tj.negativno pisanje o nečemu.Za razliku od pozitivnog gdje ljudi naravno štite svoje investicije , vjeruju, očekuju, nadaju se..da bi u konačnici taj papir mogli predati drugima kao šta su uostalom i njima. To je takva igra i to su pravila.
-
A sta isto nije cudno da analiticari pisu da ne vrijedi, a laici da vrijedi? Vidjeli smo kako je ispalo zadnji put ekipi kad su slusali gigica i ekipu
A analitičarima je baš stalo da prosvijetle laike da ne srljaju u smeće i da se što prije istresu iz ATPL i spase si gaće na štapu.
2 su moguća razloga.Jedan je interes iliti korist a drugi sebičnost. Ako se radi o interesu ne treba puno objašnjavati. Vezano za sebičnost osoba x kada kao pomaže drugima zapravo hrani sebe tj.svoj ego . Osjeća se bolje .Zato se i zove sebičnost. JA pomažem ljudima , JA ih prosvijetljujem,JA sam govorio...da bi JA navečer zaspao jer sam JA napravio " dobro " dijelo.
E sad ako je svijesna toga onda radi to namjerno a ako nije onda slučajno ali opet se dolazi do istoga.
-
Pratim ovu priču pa me zanima, ako netko zna sto se dogodilo sa onim ostavkama članica NO koje je postavila Zaba odnosno povukla ih nedavno iz NO Optime?
Zašto su te žene povučene odnosno zašto nisu imenovani novi članovi NO?
Ja neznam ali moguće je zato jer uskoro Zaba a ni Ht neće odlučivati ni o čemu. To će biti stvar UG-a, A1, Vodafonea, Muska,Pivaca ili nekog drugog.
-
i onda opet dođe volja nakon 4 sata iz nekog razloga...
-
Stecaj bi pokrenuo tko ? HT ? Zaba ? Ili HPB ?
Ug
-
Baltic Dry Index Rises 1.83% to 1,169
Capesize +1.04% to $12,021
Panamax +2.58% to $11,120
Supramax 58k tons +2.42% to $10,473
Handysize +0.8% to $8,943Baltic Dry Index Rises 1.83% to 1,169
Capesize +1.04% to $12,021
Panamax +2.58% to $11,120
Supramax 58k tons +2.42% to $10,473
Handysize +0.8% to $8,943nice
-
Evo tu će nam šefica 3.12. objasniti kako se rade velika preuzimanja i još druge stvari.
https://lider.media/konferencije/k…-biznisu-134145
"United Group vodeći je pružatelj medijskih i komunikacijskih usluga u Jugoistočnoj Europi, na tržištu od 20 milijuna ljudi. Kompanija je osnovana 2000. godine kao mali kabelski operater u susjednoj državi, a danas ima najveću pay-tv platformu u regiji, objedinjuju usluge televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije na gotovo svim tržištima na kojima posluju. U svom portfoliu Grupa ima više od 30 televizijskih kanala, a kompanija zapošljava preko 1700 ljudi. No, u United Group tu ne misle stati, u pripremi je pokretanje regionalne e-commerce online šoping platforme Shoppster, koju će upotpuniti vlastitim tv prodajnim kanalom, upravo je u tijeku rebrandiranje Tele2 kojeg su preuzeli prošle godine u Hrvatskoj, a ni tu nije kraj. Apetiti su veliki i nadilaze regiju, novca za investicije ne manjka, a jedna od glavnih osoba zaduženih za nadgledanje i provođenje svih tih operacija je Victoriya Boklag, izvršna direktorica u United Groupu i potpredsjednica odjela za marketing i medije." -
kak je neko uvijek prema kraju trgovine lupa na niže.. ali neka preživila je opte od 1,6 pa do 9 pa na 3.5 pa na higher high??
Do kraja godine prema 7 a onda prema 10 do 10.7.21. ako ne bude game over prije toga.