1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Kadisibil91

Posts by Kadisibil91

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kadisibil91
    • October 27, 2021 at 11:56 AM
    Quote from Laudator
    Quote from Kadisibil91

95 % treba Telemachu da makne konkurenta sa svojih skupština .Inače nikako.A to je skoro nemoguća misija pogotovo bez skoro nadolazeće izdašnije ponude koja bi šarmirala veliku većinu "malih" . Čak i sa puno " budala" na prvim crtama bez toga mogu samo sanjati.Dakle čekamo .

Ok ali šta mu taj konkurent sa 1,5% glasova može naudit na skupštini osim grintat? Samo pitam.

Upravo tako između ostalog , grintat. I pismeno i usmeno.Pogledajte što no.2. radi Koki. A uostalom što se na skupštinama ne raspravlja i o planovima,u kojim smjerovima se ide itd.Nije li to zanimljivo konkurentu.

• Kadisibil91
    • October 27, 2021 at 11:27 AM

95 % treba Telemachu da makne konkurenta sa svojih skupština .Inače nikako.A to je skoro nemoguća misija pogotovo bez skoro nadolazeće izdašnije ponude koja bi šarmirala veliku većinu "malih" . Čak i sa puno " budala" na prvim crtama bez toga mogu samo sanjati.Dakle čekamo .

• Kadisibil91
    • October 27, 2021 at 11:05 AM

Jedino dobro što se događa za ovu priču zadnjih dana je ovaj rat A1 i Telemacha pa je za pretpostaviti da će A1 skupo naplatiti svoju kožu da ga Telemach izbaci iz svog portfelja.

• Kadisibil91
    • October 27, 2021 at 10:52 AM

Da se nebi pomorci počeli vraćati u sigurnu luku pomalo isto kako su i bili isplovili ... Nego koga konkretno se čeka? AZTN ?HAKOM? HANFA? Srbe?Makedonce?Slovence? Pogubio sam se.Evo sjednica Hanfe bi trebala biti danas ako se svakih 6-7 dana održava. hm. Ovo čekanje iscrpljuje i nije ni čudo da neki ljudi odustaju.

Objave sa sjednica (hanfa.hr)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Kadisibil91
    • October 23, 2021 at 8:05 PM
    Quote from tollway

ženo božja.... nemam ništa protiv nikoga, niti protiv drukeraja. ali postati 6x jedno za drugime.... sam sebi...

Kad ljudi počmu razgovarati sami sa sobom uglavnom ne završi dobro.Nadam se da to s pisanjem nije slučaj.

• JDRN (Jadran d.d.)

• Kadisibil91
    • October 22, 2021 at 12:09 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Kadisibil91

Što je najbolje nije toliko ni ružan već novo vrijeme i politika zahtjevaju nešto modernije a o kategorizaciji da ni ne pričam.

Ispada da nema profita ,ako nema barem 4 zvjezde...a hotel vjerovatno ruše, jer ne mogu ispuniti uvjete za 5 zvjezda u trenutnom objektu.

Tako nešto ,da. Masovni turizam kako u Crikvi tako i na cijelom Jadranu bi trebao biti ubrzo iza nas. Veća kvaliteta ,manje ljudi veće platežne moći. Ovo sad već je granici izdrživog. Mjesto npr .od 1000-1500 ljudi u kojem po ljeti bude po 10-ak k se jedva nosi s tim.Plaže ko mravinjaci,parking postaje vrijedniji od samog apartmana. A apartmani se grade i dalje i to čak nebi bio problem da službe rade svoj posao i da izdaju dozvole onako kako zakon predviđa. Imaš apartman?iznajmljuješ ga ? tražiš dozvolu? OK. Za tri zvjezdice moraš imat svoj parking,klimu itd. A ne šapom i kapom se dijele dozvole i nitko ne odgovara i onda na dnevnoj bazi min. desetak svađa i problema jer svako svojata javnu površinu . Komunalni redari postoje a nitko ne radi svoj posao, divlji zapad dva mjeseca.Ima toga puno ali skrenuh malo s teme.

• JDRN (Jadran d.d.)

• Kadisibil91
    • October 22, 2021 at 11:08 AM
    Quote from NaBiduAsku

kad sam ovo jutros čuo na radiju baš me obradovalo, taj hotel totalno nagrđuje centar Crikvenice, super vijest!

Što je najbolje nije toliko ni ružan već novo vrijeme i politika zahtjevaju nešto modernije a o kategorizaciji da ni ne pričam.

• Kadisibil91
    • October 22, 2021 at 12:23 AM
    Quote from Backdraft

Ja sma siguran da ce oni skupiti 75%, a za ovaj paket od AH cisto sumnjam da su toliko glupi da su ga uzeli bez "budale".

Ako se odluce povuci s burze da li moraju ponuditi neku cijenu svima?

Tko je onda " budala"?

Skrbnički računi odlaze u povijest: EU otkriva skrivene 'heroje' hrvatske privatizacije
    slobodnadalmacija.hr

Na dnu teksta piše : " Od početka 2019. država će imati uvid u takve račune i bez otvaranja istrage, a od početka 2020. i javnost."

Vezano za povlačenje s burze , moraju ponuditi tromjesečni prosjek i to unazad 3 mj od dana odluke ,onim dioničarima koji se ne slažu s odlukom o delistingu.

• Kadisibil91
    • October 20, 2021 at 2:55 PM
    Quote from jurexx

Crnogorci najbrži. Prvi odobrili koncentraciju.

http://www.azzk.me/jml/images/doc…ima_Telekom.pdf

Reko bi čovjek da će njima najduže trebat s obzirom na reputaciju ^^

• Kadisibil91
    • October 20, 2021 at 12:52 PM
    Quote from MickeyM

Izgleda da je stvarno dobro zaraditi i 20 lipa po dionici... svaki plus je dobar plus!👏👏

Pa naravno. Oročite novac u banci pa da vidimo koliko treba vremena za minimum 4-5%. To ste Vi riješili ovog na 5,14 ? :)

• Kadisibil91
    • October 20, 2021 at 12:30 PM

Današnji promet ubija. Ne stignem popratit. Malo je minimum 4-5 % . Izgleda da većina investitora toliko do ručka na ostalim dionicama zgrnu i to svakodnevno.

• Kadisibil91
    • October 18, 2021 at 1:03 PM
    Quote from Sunk cost

Zaboravio sam, koji datum čekamo?

Zadnje rečeno od strane HAKOM-a : za koji dan.To je bilo utorak.

• Kadisibil91
    • October 18, 2021 at 12:10 PM
    Quote from Headhunter
    Quote from Kadisibil91

Ovi su spremni kao puške.Mislim da nakon odobrenja nećemo dugo čekati na ponudu.

https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…time-u-telemach

I zuri im se tako da bi i ponuda mogla biti interesantna..

I meni se čini. Toliko puta se spominje minimalna ponuda ,ponderirani prosjek a nitko službeno s njihove strane nije eksplicitno spomenuo brojku. Kao da je problem u nastavku rečenice nadodati " koji iznosi 5,36 kn " ili sl. Mašti na volju, ako je to minimum i ne spominje se brojka onda je druga brojka u igri ali veća naravno.

• Kadisibil91
    • October 18, 2021 at 11:59 AM

Ovi su spremni kao puške.Mislim da nakon odobrenja nećemo dugo čekati na ponudu.

Ježina: Spremni smo provesti jako brzu integraciju Optime u Telemach | ICT Business
    Stupanjem na snagu novog Zakona početkom listopada i s ukidanjem ranije zabrane, ostvarena je jedna od pretpostavki za preuzimanje Optima telekoma, a nakon što…
    www.ictbusiness.info
  • PODR (Podravka d.d.)

• Kadisibil91
    • October 15, 2021 at 1:19 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

izvješće se bliži, zato se oni pokazuju, mislite li vi, je li se u turizmu prodalo štogod više podravkinih proizvoda ove sezone, ovi desno očito misle da nije, a ovi lijevo da je, samo malo skrivaju svoje namjere za sada

A ako se radi o istim osobama, onda su podvojene ličnosti???

Da , i u tom slučaju ne odgovaraš HANFI za istodobni ask i bid jer imaš zdravstveni tj. psihički problem.Nisi ti kriv. Di ćeš bolje. Samo se ne smiješ pogubit ,sam sebe zahebat :D u svim tim kombinacijama.

• Kadisibil91
    • October 12, 2021 at 3:20 PM

HAKOM: Moguća skora realizacija prodaje Optima telekoma, a bit će i nova dražba za 5G frekvencije (lider.media)

• Kadisibil91
    • October 7, 2021 at 2:43 PM
    Quote from rambo_5

Netko prodaje OPTE sa gubitkom recimo 5% da bi možda zaradio na brodarima 10%. Sretno mu. A vi lijepo posegnite dublje u čarapicu pa kupite što se nudi jeftino, nitko vam ne brani...

Ja samo znam ako se nešto dogodi u naredno vrijeme, tipa Evergrande ( Mislite da se Europu ne tiče nekretninska kriza u Kini? Priča iz Londona će vas razuvjeriti - tportal ) čiji problem još nije ni približno riješen , da će to osjetiti i brodovi i avioni i banke itd. a Optima će ostati tu gdje je. Dapače, očekuje se i porast od 5-6 % minimum te se može reći da je zbog toga trenutno jedini Blue Chip.

• KOKA (Koka d.d.)

• Kadisibil91
    • October 5, 2021 at 4:30 PM

10ak minuta kasnije plane 1650 komada Atpl.. Moguće da i to ima veze .Vidjet će se za koji dan.

• KOKA (Koka d.d.)

• Kadisibil91
    • October 5, 2021 at 4:01 PM

auu da nije Pivac skočio na koku? Skoro 3900 komada ! Ovo je morao prodati netko iz top 3-4 ! I to sve svoje možda ...

Miriši na gospon Pera.On ima ili je imao 3500 a identična količina je prodana u jednoj transakciji...

• OPTE prodaja - kladionica

• Kadisibil91
    • October 5, 2021 at 11:56 AM
    Quote from dionicar
    Quote from Kadisibil91

Kompenzirat će nam to ubrzo izdašnom ponudom za male dioničare. Nije Ana jedina koja voli više od minimalno obećane ponude. ;) .

ne znam zasto bi malima ponudili vise nego ostalima ?

Zato što operateri od korisnika žive a i "mali "su korisnici pa im je u interesu da su sretni. Uostalom i Ana je u odnosu na Ht i Zabu "mala" pa je njoj "netko" ponudio više.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt