Možda da se digne na 3.20 ili bolje na 3.50 pa da firma kupi paket dionica. Neku siću 400.000/500.000 komada i onda pad i poklon nekom na 2.30.
To mi je tako logično da bi to ponavljao svake godine. Baš mi se dopada taj način poslovanja.
Možda da se digne na 3.20 ili bolje na 3.50 pa da firma kupi paket dionica. Neku siću 400.000/500.000 komada i onda pad i poklon nekom na 2.30.
To mi je tako logično da bi to ponavljao svake godine. Baš mi se dopada taj način poslovanja.
To je način kako će se zaobilaziti mali dioničari. Laganini s lovom na računu kupiti dionice firme pa sami sebe nagraditi istima
Hoće li i nakon ovog kruga bit pad cijene natrag na 4x eura?
Šalu na stranu. Jel ima netko tko je iz tog kraja pa da prolazii tuda kraj predviđenog mjesta za elektranu? Posljednje što je netko objavio bilo je da je teren očišćen.al od tad je prošlo jako puno vremena.
Napreduje. Pokosili su travu. Još malo pa na 2 eura pa kao na atpl.
Mali moraju van
Zadnji dan 16:10minuta
Pa ne moraš ti ništa prodavati. Oni će napravit novu dokapitalizaciju opet upisati nove dionice i polako gurati prema zacrtanom cilju.
Zna se što je namjera tnpl. Uzeti sve i nestati s burze s atpl.
Pa ako se vrate po manjoj. Ovi će srušiti još niže i opet će biti u minusu. Jedina šansa da oni ne naprave što su naumili da se pojavi netko s kapitalom . Tko će uzeti kad sruše na recimo 40eura. Vidit ćemo sada koliko su prikupili u prvoj rundi. Sad držati prosjećnu cijenu na 40. Pa drugi krug preuzimanja.
Daj mi neki drugi valjan razlog zašto se ruši cijena?
Dokapitalizacija. Top 10 uzima 60-70 % vlasništva.
Bilo bi suludo da mali uzmu 70% dividende.
Moje je mišljenje da treba najprije posložit kockice.
Ne mislim više kupovati dionice ingre. Kao ni večina malih dioničara.
Što dalje? Rušenje na 2 eura pa dokapitalizacija da se uzme što veći udio. Nešto kao atpl?
Kojih vijesti? Šta se dogodilo u financijskom smislu?
Hvala na opsežnom komentaru. Ne mogu sada naći ugovor koji se je vrtio tu po netu kad se krenula graditi arena. Koliko pamtim posljednja rata od 7.2miliona eura koju ingra uplaćuje banci bila je s 2032g. A država -grad zagreb isplaćuju taj iznos prema ingri sve do 2036g. Eto ako sam pogriješio sorry u tome ste pa znate bolje od mene. Ja nisam stručan ali sam imao sreću pa sam uzeo dionice na 3kn. Ugodan dan . Hvala na vašem odgovoru.
Mislio sam na dio da se 2032 plaća zadnja rata kredita banci. A onda čitav iznos zadnje četiri godine ide na račun ingre. A dobro se zna o kojem se iznosu radi.
Ako si radio u ingri onda znaš kako je sastavljen ugovor za arenu. I šta se se događa sa 4 zadnje godine s isplatom od strane grada zg i države... I koliko ona iznosi
Neka pati koga smeta Ingra je na 20kn
Ima li netko da trguje na ftx platformi?
Jeli vrijeme za kakvu dividendicu.?
Izgleda i jedini. Da nema njega nebi ni bilo trgovanja.
Ne sve ok. nisam mislio na vas nego na odgovor dvije stranice ispred. Nisam baš aktivan pa ne pratim odgovore. Pozdrav.