QuoteDisplay MoreLJUDI IZ SJENE III
Upravo je nevjerojatno, a za što ovdje imamo dokaze, da je dio najviših dužnosnika EU iskoristio svoj položaj i u ime Evropske Komisije davao podršku kriminalnim radnjama Plenkovića i njegovog zlocinackog udruzenja grupe BORG.
Već u jednom od prvih dokumenata koje posjedujemo od 27.02.2017. g. zlocinacko udruzenje koje je Plenković formirao ima u svome planu - hodogramu isplaniranu kontinuiranu komunikaciju sa Evropskom Komisijom – ocito je to Plenkovic dogovorio (sto i proizlazi iz svjedocenja Dalic USKOK-u). Sta je on njima kazao o Agrokoru, vjerojatno da je Agrokor drugi Parmalat (a u Parmalatu je stanje bilo – 14 mlrd EUR duga, 7,5 mlrd EUR prihoda i navodno 10 mlrd EUR na nekim otocima dok je u Agrokoru dug bio 5,2 mlrd EUR a prihod od oko 7 mlrd EUR i ni jedan EUR nigdje otudjen)? Ili su Plenkovica iz EU Komisije nakon sto su izlobirani sami i poslali? Moguce zastitnici Rusa. Netko je komunicirao i podrzavao zlocinacko udruzenje i omogucio da se podrzi kriminal, omogucio da se ime Evropske Komisije nadje u zlocinackoj dokumentaciji – hodogramu. Sve je to isplanirano prije 26.02.2017. g. kada sam ja bio na tajnom sastanku u Vladi RH.
Da li Evropska Komisija sa osobama izvan institucija vlasti kreira planove u suradnji sa zlocinackim udruzenjima i ucjenjuje gradjane, pljacka i radi neopisivu stetu clanicama i samoj EU?
Iako sam ja prijavio dogadjaj neprijateljskoga preuzimanja privatnoga drustva Agrokor Evropskoj Komisiji i poslao opsirnu dokumentaciju dobio sam broj iz Komisije EU pod kojim je zaprimljena dokumentacija a do danas nisam dobio odgovor. U medjuvremenu je bila odredjena komunikacija gdje su iz komisije priznali da nisu postivali rokove, ali nakon dolaska na funkciju Pejcinovic Buric vise nema nikakve komunikacije.
Njemacka kancelarka gospodja Angela Merkel podrzava Plenkovica. Opce je poznato da su njemacke delegacije puno puta posjetile Hrvatsku pa i sama gospodja Angela Merkel. Sa druge strane Plenkovic je najneuspjesniji premijer u EU i doveo je Hrvatsku u KAOS, a od gradana napravio sirotinju.Za vrijeme dok je bio zastupnik u parlamentu EU nominiran je za odnose sa Ukrajinom.
Aktivno je i javno radio na rusenju dogovora za predsjednika Komisije EU izmedu Merkel – Macrona i otvarao put za nominaciju gospodje Ursule von der Leyen na celo EU Komisije. RH je dobila podpredsjednicko mjesto u Komisiji EU, a Marija Pejčinović Burić iz RH postala je Council of Europe Secretary General. RH je dobila dobre odbore u Parlamentu EU. RH je kao nova clanica predsjedala EU Komisijom. EU Komisiju u Hrvatskoj reprezentira Ambasador g.Ognjan Vesselinov Zlatev iz Bugarske sugradjanin i prijatelja premijera Plenkovica - Bojka Borisova. Moje je pitanje kako moze gospodja Njemacka kancelarka Angela Merkel i dr. podrzavati Plenkovica koji je unistio (danas je RH najneuspjesnija clanica EU) RH drustveno-politicki, ekonomski, demografski - dokaz podatci Eurostata. Plenkovic drzavom upravlja najblaze receno autokratski. Vladavina prava ne postoji u Hrvatskoj. Danas postoji osnovana sumlja (a postoje i dokazi) da je Plenkovic upravljao sa zlocinackim udruzenjem koje je omogucilo najvecu pljacku u povjesti ovoga djela EU. Da li ovakva snazna podrska Plenkovicu proizlazi iz interesa i utjecaja lobija Ruske Federacije?
U prilogu imamo Hodogram Aktivnosti od 27.02.2017 g. zlocinackoga udruzenja grupe BORG gdje je izmedu ostalih koraka predvidjeno i: Evropska Komisija – Kontaktiranje, kontinuirana komunikacija.
KAKO JE EU KOMISIJA MOGLA SEBI DOZVOLITI DA BUDE DIO HODOGRAMA NEZAKONITE I INTERESNE SKUPINE GDJE SE IZMEDJU OSTALOG PLANIRA UCJENA I OTIMANJE PRIVATNE IMOVINE?Osim toga dogadjanja ovih dana u Bugarskoj i uplitanje Evropske pucke stranke zorno prikazuju povrede ustavnosti i parlamentarizma u Bugarskoj.
https://www.facebook.com/10006345488120…51439843647844/
Činjenica je da se Europska Komisija nakon 3g. i brojnih pritužbi još uvijek nije očitovala o Agrokoru.