Markulin je stručan čovjek, pun radne energije. Jedan od onih tipova koji su fokusirani samo na posao. Mislim da nema neku političku pozadinu (osim što je davno bio vezan uz Polančeca).
Svakako najbolji izbor od spomenutih.
Markulin je stručan čovjek, pun radne energije. Jedan od onih tipova koji su fokusirani samo na posao. Mislim da nema neku političku pozadinu (osim što je davno bio vezan uz Polančeca).
Svakako najbolji izbor od spomenutih.
Po meni daleko najbolja dionica (za dugoročno ulaganje) na ZSE, a trenutno i jako podcijenjena je ADRS. Imam je, a planiram još kupovati.
Svakakve sam komentare čitao - da imaju loš management (ovo je besmislica) jer su pozajmljivali veliku lovu Agrokoru. A koja je bila ponuda cigareta u Konzumu prije prodaje TDR-a? Hotel Marijan - propala investicija? Ne bih rekao, to je dugoročno sigurno dobra investicija s obzirom na lokaciju. Korona se nije mogla predvidjeti.
Tko god je radio u nekoj Adris firmi ili surađivao s njima, zna da u svom poslu žele biti lideri i najbolji. Nema fušarenja nego guraju top kvalitetu. S obzirom na poduzetničku klimu u Hrvatskoj, posao im ide jako dobro. Cjepivo će pomoći da se suzbije pandemija, Maistra će se oporaviti.
S obzirom na tragedije s potresima, vjerojatno će sve više ljudi početi osiguravati nekretnine, pa možda i tu bude prilika za CO.
Cromarisova dobit je premala. Tu vidim priliku u Adrisovoj prodaji Cromarisa, za koji sigurno može dobiti dosta novaca s obzirom na stalni rast, te općenito trend zdrave morske hrane u svijetu.
Pozdrav, totalni sam početnik na ZSE i zadnjih par godina sam planirao ući u dionice. Čekao sam neki pad gospodarstva, tako da sam ušao krajem 3/2020. S obzirom na relativno dobar timing ulaska, godina je završila u +25%
Najviše sam zaradio na IGH (što ne bi nikad kupio da nisam čitao ovaj forum) koji sam kupio po 95KN a prodao po 161KN. Neki mali plus sam zaradio i na PBZ, ali to je više bilo bježanje nakon objave o povlačenju s burze.
Ostalo u portfelju što planiram čuvati bar još neko vrijeme- najviše ADRS, pa ADPL, OPTE, 7SLO i VLEN.
Sve najbolje u 2021g