Uteg su one dionice koje je podijelio Cerp
Još je sad i dobro dok rastu vozarine. Čim to malo zakašljuca već vidim te "investitore" kako daju za neku bijedu.
Uteg su one dionice koje je podijelio Cerp
Još je sad i dobro dok rastu vozarine. Čim to malo zakašljuca već vidim te "investitore" kako daju za neku bijedu.
Kreće li se ovdje nešto ili je ovo samo još jedan val do 8 i natrag?
Ponestalo municije OTP skrbničkom, pa se "MORA" ukljućiti "transparentni" institucionalac
Uglavnom sve su umorniji i sve je teže
Cros ili?.....meni to ipak izgleda na lokalne burekđije......
Ma to burekdžije ušle kad je rastao bdi, pa sad prodaju kad vide da neće tako lako.
Da baš....super pametni.....na početku ciklusa rasta po niskim cijenama, nižim i od onih po kojima su ulazili......taktika žaba davi rodu.......
Moraš bit super inteligentan za takav postupak
Misliš da to i oni ne znaju? Nije pitanje što oni ne znaju nego što mi ne znamo.
Evo sad su se prije pola sata vidjeli skriveni nalozi. Tu treba jedno 3000 kom po asku da se to riješi.
Teško da će ovo brzo prema gore...
Sad ce BDI okrenit u crveno, necemo ga se nikad rjesit
Prodavači nisu glupi. Najbolje prodati tolike količine kad raste BDI.
Skine li se danas ova skrivena tisučica na 194 kn to bi moglo značiti da je rasprodaji došao kraj.
nekako mi se čini da su se strune napele gledajući tehnički.
nemam ništa protiv da cijena varira na ovim razinama.
Nema se novaca za to. Ovo će trajati do objave izvješća...
Mislim da je jedno 20% stanovništva za vrijeme Juge živjelo odlično. Oni su najčešće bili koncentrirani u gradovima i oni nisu bili ni svjesni kako je ostatku države.
Bolje je danas uglavnom svima koji nisu imali beneficije u starom sustavu. Razumijem i one kojima je prije bilo bolje, jer oni vjerojatno nisu mogli ni doći u doticaj sa onim kako je to izgledalo za ostatak ljudi u državi.
Display MoreZašto bi prodavali kad znaju da oni mogu održati cijenu na ovima razinama, a za dvije-tri godine će vrijediti bar duplo?
duplo?
joooj kolega, to bi značilo cijenu od koliko? 45-50 kn bar i to ako još padne na 22-23 kn
ATH je bila tijekom 2017. na 45 kn
i usred investicijskog ciklusa i u sezonama kad su se redali rekordi
ne znam jeste li čuli slučajno da su već cijepljeni opet oboljeli?
da i cijepljeni mogu opet biti zaraženi i prenositi dalje?
ima nešto više od toga što se po medijima govori o zaraznijim sojevima, gledajte širu sliku
ako je to istina što govore o ponovno zaraženim (a ima smisla, jer tako je i s virusom gripe) onda je ovo što gledate 'novo normalno'
i povratak na 2017. godinu jednostavno nebumo gledali
Ako se zaraziš nakon cijepljenja nisi u opasnosti razviti teže simptome. Korona nije toliki problem za 98% stanovništva. Problem je samo prenatrpanost bolnica. To će se cijepljenjem riješiti tako da nema panike.
Display MoreVicko otpustio još 20000 komada
prestanite branit cijenu, dajte nam jeftinije
vidim su fiz. osobe, o čijim parama se radi, prve došle k pameti
fondovi će, kao i obično, zadnji prodavati
zadnji su i ulazili
jer su pare naše a i benzin
Zašto bi prodavali kad znaju da oni mogu održati cijenu na ovima razinama, a za dvije-tri godine će vrijediti bar duplo?
I zna li se tko na kraju kupio onih 5000 kom?
Mislim da moraju vozarine ostati neko vrijeme na ovim razinama da bi cijena krenula gore. Zse nije tako brza, moralo bi se privući milenijalce, a njih ne zanima investiranje u Hrvatske tvrtke. Baš gledam da strani bulkeri spominju dividende u slučaju velike dobiti.
Izgleda stigao kupac...
Ima i 4., možda nema kud pa i dalje p...i uz vjetar nadajući se da će dry bulk promjeniti smjer pa da spasi što se spasit dade
Ne vjerujem u teorije zavjere i zloceste shortere, vec jednostavno netko izlazi jer trenutno ima kupnje i interesa, cega mozebitno ne bi bilo na visoj razini cijene. Lako je prodati par stotina komada, ali ako se zelis rijesiti par desetaka tisuca komada to nije lako na ZSE i trebas biti jako strpljiv i umjeren.
Zašto je tako nevjerojatno da netko shorta pred najgore razdoblje i očekuje loš period?
Ovo je sad baš ogromna iznimka da su ovolike vozarine u ovo doba godine. Meni izgleda da se lako bilo zeznuti tu...
Čak bi se i složio da ovdje treba biti strpljiv. Samo što ovaj na asku ne posustaje. Ovo će gore tek kad on odluči.
a misliš li da bi prodavao na ovoj razini kada bi mislio da ista nije za njega dobra?
ili je kupio puno niže (pa mu i ovo dobro), ili mu hitno treba lova (pa daj što daš) ili misli da će cijena uskoro dolje...
Pa naravno da nebi.
Prije bih rekao da je kupio dosta niže i sad koristi rast vozarina da izađe.
A nema mi logike da ide cijena dolje po ovim vozarinama, ali ovo je ZSE ,pa naravno da je sve moguće. Mogao je on to i polakše prodavati, ali očigledno ima puno za prodati.
Čak bi se i složio da ovdje treba biti strpljiv. Samo što ovaj na asku ne posustaje. Ovo će gore tek kad on odluči.
To se zove sinergija.... https://www.braemarscreen.com/home
Tu bi još vrijedilo čak i ući u ATPL. Samo da padne još malo
a burza slabo trza.
jer nema novih ulagača.
mislim, javit će se oni kad dođu baloni...
Slažem se, ali još bolje maknu UTEZI .vrlo skoro...
Ovdje će prigušiti fondovi prigušiti rast dok ne nestane novca. Onda će na prvi pad BDI-a svi krenuti prodavati. A fond sve pokupovati natrag za manje novca
Ova tema se mogla nazvati i dry bulk drukanje bez cenzure
Freight futures am update Capesize up ~5%
Panamax up ~3%
Sjajne vijesti. Samo što ovaj koji iskrcava nema namjeru stati na ATPL