jesu li sjeli novci nama koji su prodali po 53,60?
Posts by Sunk cost
-
-
Zar nije jednostavije da stavu 5,36 na burzi i tu prodamo.
-
Indijanci... bez uvrede
-
-
Ako su kupili teke više od polovice za 639 miljona, onda je u istom postotku i dug uračunat?
-
Financijsko izvješće za 2021. godinu jer planirano 28.02., možda onda nešto dodatno javu.
-
Šteta da 28.02. nije petak, onda imamo financijsko izvješće za 2021. godinu.
-
Da li je normalno da u situaciji neizvjesnosti da ostali top dioničari samo mirno sjedu i čekaju... skupa drže 66 mkn.
Sumnjam da oni čekaju na 5,36 - onda bi dosada već izašli i prodali sve Telemachu.
-
Ma kužim ja to... Telemach drži skoro 55%, ostali top dioničari 18% a mi "mali" 27%.
Nije valjda da čekamo da se Telemach neslužbeno dogovori za svim top dioničarima po 10 kn?
Krije se kupoprodajna cijena i neslužbeno su zabranili trgovanje.
Da su dogovorili cijenu po 5,36 onda bi je i objavili jer je očekivana, nebi nikoga iznenadila... i mogli se prsiti u medijama kako su jeftino kupili.
Neka blesava nada me drži u dionici, nešto se čeka... da bi bar zna na što
-
Razmišljam na glas o ovoj blesavoj situaciji gdje su mi pare zarobljene...
Jasno mi je da je HT bio prisiljen prodati, a ZABA nije.
Jasno mi je da nema većih promjena vlasništva top dioničara.
Nije mi jasna ona priča da je netko greškom kupio onaj veliki paket po 6,70 kn komad.
Uvjeren sam da oni koji žele znati i znaju jer tajne se mogu držati između 4 oka a ne na više.
Veliki i moćni HT je sigurno mogao ovo još odugovlačiti, ali je pristao.
Znaju cijenu i top dioničari jer čekaju obećanu cijenu, novce bi mogli inače u međuvremenu bolje uložiti. Onaj Krešo nije htio čekati.
I onaj koji kupio po 6,70 će zaraditi jer i on zna cijenu... takve greške se ne radu. S njima je izmanipulirao cijenu.
I svima je rečeno da će dobiti dogovorenu cijenu ali da nitko ne dokupljuje veće količine... ispada da čekamo na Telemach dokupi što veći dio od manjih dioničara. Ali sa ovom brzinom neće se ništa desiti i da čekamo 10 godina.
Nije mi jasno koji je razlog zašto Telemach nije objavio kupovnu cijenu... na što se čeka... da dosadi čekanje malim dioničarima?
Imamo li nekakav datum na koji čekamo?
-
Da li postoji opcija da se Telemach lista na našoj burzi i da ponude neki omjer za izmjenu dionica... pet naših za jedan njihov?
-
Moja procjena je da će ići po izračunatoj cijeni. Samo procjena bez da išta znam.
Naravno da će ići najmanja moguća cijena da se istresu mali u prvom krugu. Sa velikima će se lako dogovorit razne kombinacije.
Kakvi krugovi, sve veća cijena ili niža?
Da li "mali" držu neznatan postotak dionica pa ih nije briga za cijenu?
Nije valjda da će sa svim većim imati nekakav posebni dogovor sa strane?
-
Uz pretpostavku da Telemach je jedini kupac dionica (i njegovi sateliti), dosad su u 100 dana skupili cca. 3,8 m komada što je cca. 5,5%.
Sa ovom brzinom preuzimanja dionica brže bi izgradili svoju vlastitu optičku mrežu.
Brzina se može samo ubrzati ako se poveća cijena. Logika je logična osim ako propadane deal.
-
Crnogorci najbrži. Prvi odobrili koncentraciju.
Što se desilo sa dionicom OPTE u .me nakon odobrenja?
-
Mislim da će biti brže.
Do kraja godine će im A1 akvizirati previše korisnika.
Evo ja sam se recimo 'predao' i neki dan pristao na ponudu od A1.
Čisto da iskažem svoj revolt na cijenu otkupa većinskog paketa. A i ponuda A1 je dobra.
Znam da je moj glas nebitan, ali eto... nek se požure, jer će možda ovakvih slučajeva biti previše za g. Ježinu...
Pretpostavljam da je najveća borba za korisnike u ovo skoro božično vrijeme.
Koje odobrenje bi moglo potaknuti nekakav bitniji pomak vrijednost dionice: uskoro HAKOM ili AZTN kraj godine?
-
Zaboravio sam, koji datum čekamo?
-
S ovom brzinom doći će do 25% za 86 radnih dana, ili 4 mj.
200k komada/dan.
-
Zar nebi bilo logično da bi tržište "kaznilo" HT i ZABA da su prodali OPTE ispod cijene?
-
Malo o peradima... da li je netko predlozio da stavimo sva jaja u jedan koš sa cijenom od 9 kn po jajetu?
Možda netko ima bolji prijedlog cijene. Ja bi se rado udružija kao bi dobija vise za trud kokošiju. Imam cca. 44.000 jaja za prodati, ako to ista znaci.
-
Ako je 3mj prosjek bitan za cijenu mogli bi potencijalni kupci lako manipulirati sa njom... mislim posto mozes cuda napraviti sa malom kolicinom kapitala.
Vrse nekakav pritisak... na cijenu.