Najjaci europski indexi stvarno su ljepo "odvezli" danas......iz plus 2 u minus 2.....pa sad ti budi pametan.....
Posts by hugh
-
-
32 minute i startamo
Što će sa znati za 32 min osim da je isteko rok za predaju neobvezujućih ponuda?
-
problm ove naše lude burze je što se tpng jednostavno ne može oteti "korona korekciji" kao što to mogu tankeraši vani i bez imalo srama odraditi 20% u dva dana.......nadam se da ce me sljedeća 2,3 dana demantirati ali za sada je tako......
-
sigurno nije.......uglavnom još jednom dokazuju koliko su nesposobni....
-
stvarno ne razumijem ovu ekipu iz atpl.....pa oni ni sami svoj kalendar događanja ne poštuju......nisu oni nikakvi gospari nego prevaranti.....svaki kvartal isto, samo dokaz koliko poštuju svoje dioničare.......
-
gdje smo mi u cijeloj toj prici vidjet cemo sutra....stvarno več odavno imamo dobrih razloga za potegnit po 15% u jednom danu ali ne ide, pa ne ide.....
-
cijeli dan miriši na ovakav scenarij ali ipak izdržalo je do kraja dana......
-
nalog na prodaji od 60 000 kom na 6,35 kn nije prošao dok je bilo bida i jako se kratko vrijeme vidio.....nekužim ta zatvaranja.....
-
uvijek je ista prića sa tim njihovim izvješćima......nema ga ni u "5 do 12" nego uvijek u "12 i 5"......ak se već sramote zbog toga nadam se da neće zbog izvješća.....
-
dionice bez rizika nema, a mi več sad s obzirom na 4 broda u dugoročnom najmu možemo, gotovo bez rizika očekivati dobru pa sve do izvrsnu 2020. Uz to i kupnju trezora....
-
brzo ce on izaci pa opet crtati "propad" dionice do 100 kn. recimo......
-
https://www.poslovni.hr/kolumne/nesto-…no-sute-4214604
A kao ono, u HPB-u muljaju pa ja zato cijena debelo ispod booka.....moš mislit.....oni su male beba za ove iz zabe......što je veća banka tu su veće muljaže......
-
sad je malo jasnije čemu rasprodaja na burzi jučer i danas......zafalilo hraha u konzervi.....
-
ovaj virus u cijelom svom trajanju neće napraviti štete koliko čovjek napravi za jedan dan pa nisam vidio da zbog tog burze luduju ali siguran sam da će oni najbogatiji nakon ove zasad, mini krize biti još puno bogatiji....nego koliko je danas umrlo ljudi od droge,alkohola, cigareta pa nisam vidio da osim droge nešto od ovoga ima zabranu prodaje.... još dobro da ne počnu svakodnevno izvještavat ko ima proljev i koliko puta dnevno.....
-
sad se uljučio da vidim kako raste a ono pokolj na burzi.....korona?,jel su i svjetske burze dobrano zveknule.....nas na zse i kad je sve super pogodi ñeko super s.ranje i opet ništ od rasta.....
-
isto tako ovaj otkup dionica kako je kolega gore rekao uopće nije mali u smislu ukupnog prometa u prošloj godini.....zapravo je ogroman i 5 mil kuna u odnosu na maximalo predviđenih 110 000 dionica daje nam prosječnu cijenu od 45,45 kn što bi moglo značiti da će biti neke ozbiljne potpore na kupnji kako ovi, neznam ni sam kako da ih nazovem, nebi više trebali rušiti dionicu 20% onako iz zezancije kako je to bilo prošli tjedan......bacamo cement na ovu razinu cijene koja je bila danas......iskreno, žao mi je što nisam sve prodao i nakrcao se TPNG 100% al nisu ni ove druge za bacit pa je zato takva odluka bila nemoguća......
-
izvješće u skladu sa očekivanjima, ali onim visokim očekivanjima rekao bi.....što se cijene dionice tiće, ovo izvješće samo potvrđuje molje razmišljnje od prije, a to je da ispod 60 i koju kn više po dionici nemamo o čemu razgovarati po toj temi i to u smislu neke minimalne realne vrijednosti......mislim i nadam se da je to ono što nas ovdje čeka vrlo brzo......
-
tpng obavjestila je da je završena sjednica i da su rezultati za 2019 na njihovim stranicama i zse.....ja ne vidim to nigdje....ima li tko link?
-
uz odlične vozarine a nadam se i izvješće koje nam slijedi nadam se pucanju svih otpora i rastu debelo preko 60 kn i to u vrlo kratkom vremenu.....nevberujem da je 48 tako veliki otpor koje odlične vozarine i izvješće ne mogu pregaziti za čas......možda več i prije izvješća uz malo dobre volje.....
-
ako vi tako kažete sigurno če tako i biti....baš sam na vašu preporuku neki dan kupio tpng na 32 kn.....