ne brinite se. Kolega Neo vec u ponedjeljak dolazi sa novim prognozama.
Novi target crobija je 2235
Da, ali....ta prognoza vrijedit ce najduže do petka jel tad ponovo kreče pad.....sa 2235 na .... brojku unesite po želji....
ne brinite se. Kolega Neo vec u ponedjeljak dolazi sa novim prognozama.
Novi target crobija je 2235
Da, ali....ta prognoza vrijedit ce najduže do petka jel tad ponovo kreče pad.....sa 2235 na .... brojku unesite po želji....
budući da je današnji dan bio jako zanimljiv i obilježen padom, mislim da moramo čestitati rijetkima koji su rasli danas.....tu je sve blue chip do blue chipa, pa krenimo redom:magma, đuro i ingra.....prometi koje te perjanice naše burze ostvaruju su impresivni nadasve.....čestitke dobitnicima.....podaci su preuzeti sa zse-trg. podaci i statistike a ove su dionice odabrane kao najbolje.....još jednom čestitke dobitnicima.....
ps.
baš me inspirirao ovaj htr-ov zlatni studio i njihove dodjele nagrada
k tome i nafta ukazuje gdje ide svjetsko goapodarstvo, odbijanje ocito bilo laznjak.
Pratiti naftu i bakar.
Nije ovo dobro, a nema veze sa zaradom i burzom. Ovo je lose za sve nas i buducnost nase djece.
"Nije ovo dobro, a nema veze sa zaradom i burzom. Ovo je lose za sve nas i buducnost nase djece."
Vau, fatalizam na vrhuncu! Baš sam se dobro nasmijao
kolega se brine da nafta ne bude toliko jeftina uskoro, pa kad nam djeca dođu prije subotnjeg izlaska i kažu: stari daj 10 kn za tank goriva, mi kažemo: ajde oladi, nemam ti ja toliko love.....😉😁
Display More....budimo ponosni na ovu predivnu zemlju punu "prilika"....
- prilika imate koliko hoćete i sve su vam ispred nosa.
- nisu sve prilike ni u dionicama.
- tko vam je branio kupiti koje zemljište ispred bolnice i naplaćivati parking povoljnih 15 kuna na sat.
- automat skuplja lovu za vas a vi pjevušite i uživate u životu.
- koliko samo takvih i sličnih prilika imate u ovoj predivnoj zemlji.
- mislim da je najveći problem u vama jer ne znate prepoznati dobru priliku.
- pogledajte samo koliko je prepoznao gospon Bandić poslovnih prilika.
- neke stvari treba znati, kako iskoristiti priliku na najbolji mogući način.
te prilike razervirane su za "poštene igrače" a ja sam samo pošten igrač....takve mi nemojte ni spominjati jel upravo zbog takvih smo tu gdje jesmo....
Kupujte dionice one firme koja ide u prodaju.
To vam je najsigurnije
Ma imam svega....i dionica i keša....još mi samo Corona virus fali da budem "potpun"......
Informanka.
- u ovom tjednu sam povećala minus za -1.53% tako da je gubitak u ovoj godini -6.9%.
- totalno krivo radim, kriva procjena, uništava me ovaj Corona virus.
jeste li ulazili dodatno u tpng?....tamo smo za sad zaštičeni od pada.....nije brutalna zarada ali plusići se biljže.....
Informanka.
- u ovom tjednu sam povećala minus za -1.53% tako da je gubitak u ovoj godini -6.9%.
- totalno krivo radim, kriva procjena, uništava me ovaj Corona virus.
sve nas uništava, više ili manje....ali....ima i za to lijeka....dok Corona virus ne završi potrebno je povečati konzumaciju Corona piva kako bi ublažili posljedice Corona virusa......bar ja tako radim......i još nešto bitno.....imati nešto keša za kupnju dok traje rasprodaja jel svaka završi.....prije ili kasnije, sve se proda....😁😀
Uopće me ne iznenađuje ovaj pad.....ali.....zar stvarno moramo uvijek biti najjadnijija burza na ovom svijetu......o tome gdje su svjetske burze trenutno, u odnosu na najniže razine 2008 i gdje je crobex u odnosu na njih stvarno nije potrebno raspravljati......ima puno opravdanih razloga za to ali i nekoliko "neopravdanih" za ove razine indexa.....a sad malo o ovom zadnjem padu.....mi pratimo, kao, sad po novom amere?....ne, krivo!.....ameri prate nas jel Crobi je svjetska lider burza koja je u odnosu na početak pada prošli tjedan ipak, mislim, 3% ispod, dok su ameri trenutno na 5% večim vrijednostima.....svaka nam čast....budimo ponosni na ovu predivnu zemlju punu "prilika"....
jel nitko ne kupuje sapun da se zaštiti od corone ili ne uživa u slatkom u to malo vijeka što nam je preostalo dok corona dođe i odnese nas?
Kad za koji dan svjetske burze "odluće" da neće cijeli svijet pomrti od corone, pregazit cemo 60 ko plitak potok......za početak.....s tim da trezorske dionice odu "duboko pod zemlju na čuvanje" i nebudu tržišta vidjele tak skoro......
...i šta ja pričam od 3257 dionica trezor kupio 1330 i to po najvišoj cijeni...prosječna taj dan 45,9....sigurno su i jučer kupovali na vrhu....
ma nemojte ni pricati jel se ne isplati.....mi kao dioničari imamo sreću što je Tpng napravila racionalan i razumljiv potez te otkupljuje svoje dionice jel su i sami uvidjeli koliko je cijena na burzi povoljna u odnosu na poslovanje.....u suprotnom bi je burek trejderi držali u svom zagrljaju vjerovatno i cijelu ovu godinu između 40 i 50 kn....ovako imamo sigurnost od nerealno niske cijena na burzi i skorog približavanja nekim realnim vrijednostima koje na sreču nisu 46 kn po dionici......
Display MoreOpte --Da sam trgovala po crtkarijama, a ne hodala za mrkvom na dugom štapu zvanom preuzimanje, prošla bih još bolje
Svi smo ovdje dobro prošli.
Da nije u pitanju preuzimanje iz ovog se papira trebalo maknuti negdje na 7,80 kada je ispala iz trend linije.
Mislim da je dno iza nas, retestirano na 5,40
No, čekamo
Vani se ne nazire kraj, Ameri otvorli sa gapom, trenutno su na 25520, 2,3% minusa.
Da me ne bi krivo shvatili, da zazivam doom jer sam u cashu.
Opte mi je jedina pozicija. Nakon nje zlato.
Pa sucker, sucker 🙂
I ovo nije nagovor na ništa. Moje viđenje koje dijelim sa vama. Rado bih čula i što drugi misle
Kako su ameri otvorili s gapom kad još burza nije ni počela radit?......
a što se Crobija tiće, moje je mišljenje da on glumi svjetski index kad netreba isto kao što ne glumi svjetski index kad treba.....ali na to smo već navikli pa nas ni ovo ne može iznenadit.....
evo ga, upravo kreće ali ovaj put ne po bidu nego sa strašilom od 25 kom na asku....
....gledam danas ove mudrace ...mjesto da ostave ovaj nalog od 2500 komada da ga trezor očisti tokom dana....majstori se ustrtarili i sad lijepo trezor danas kupuje po 49 kn....zašto...jer burze danas zbog korone padaju....a tankeri i dalje voze po super cijenama...a čini se vozit će još i skuplje...
Čim je taj nalog ukazio drhtavci su pokazali zašto su drhtavci......sad opet možemo očekivati one "jake" udare po bidu od 23,42 ili 74 kom kao i prošli tjedan prije nego je krenio rast.......možda je i kolega Neo malo pomogao jel rasprodaje gdje stigne, jel po novom ne ide rast na 2200 pa na 3600 nego nešto drugo......vjerovatno ce se uskoro javit s nekom targetima za Crobio oko 1000 bodova......
kolega Neo, pa vi nam na mnogim dionicama postajete jedna od največih nada za nagli skori rast, budući da prodajete na dnu.....
ovdje svaki dan isto... kupiš ujutro prodaš popodne.
Stvarno mi nije jasno zašto glumimo amerikance kad smo sličniji indijancima.....jel oni su su i sa jučerašnijm padom,na 10% večim vrijednostima od dna prošli tjedan dok smo mi, ako se ne varam čak i nekih 10-20 bodova ispod najniže vrijednosti prošli tjedan.....
nekako sumnjam da je samo trezor.....zašto bi sami sebi dizali cijenu......prije mislim da ce je oni branit od pada.....ima valjda i drugih zainteresiranih na ovim bagatelnim cijenama....
neki škrti kupci danas.....morat ce povisit ponude......mačke nema, miševi kolo vode.....
Ameri preko 4% i preko 7% od dna, a mi i dalje oremo po 1860 umjesto na 1950.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Al valjda i Crobi upali
To je ono o čemu sam ja neki dan onako sarkastičn pisao......oni mogu i 3 puta u sljedečim mjesecima na nove vrhove dok će Crobex gruntati da li da prijeđe 2000 ili ne.....
nego, kulko košta jedan MR2 tanker prema trenutnim cijenama?