1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • March 9, 2020 at 9:14 AM
    Quote from noviulagac
    Quote from hugh

Ftse - 1,82.....ne kužim?.....to vi drukate na paniku?

Ok. Ja sam druker

nisam rekao da jeste nego pitam jel drukate?.....ali vodim sad i sam -8% na ftse što dosad nisam.....isprika.....neka je, idemo u šoping......

• hugh
    • March 9, 2020 at 9:03 AM
    Quote from noviulagac

futuresi kolega.

Priblizno tako ce otvorit

Minus izmedu 7 i 10%

Ftse - 1,82.....ne kužim?.....to vi drukate na paniku?

• hugh
    • March 9, 2020 at 8:55 AM
    Quote from noviulagac

Kakvo ludilo!

Europa na -10%

Mi cemo bar -15%.

U 12 god 2 puta prizivljavat ovo.

Da mi je netko pricao.....

Gdje je pad eu indexa od 10%...pa jel su oni i otvorili uopće?nevidim promjene ni na daxu,cacu, ftse?

• hugh
    • March 8, 2020 at 9:24 PM
    Quote from karamelinda

Pošto hrvatski narod do sada nije uspio napraviti velike reforme u državi, smanjiti državni aparat na normalnu mjeru, učinit će to korona virus. Tako da je to jedina dobra stvar koja nam se desila zadnjih 10 godina.

Već sada je očito da će zbog pada prihoda od turizma i smanjene ekonomske aktivnosti, te stoga i smanjenog dotoka novca u državnu blagajnu država biti primorana posegnuti i za nepopularnim mjerama. Na prihodovnoj strani se nema više kome što uzeti jer ljudi već sada teško žive i bježe iz države ali na rashodovnoj strani se itekako ima načina da se uštedi.

Nema više zavaravanja, problem neće sam od sebe nestati za mjesec, dva. Padat će i vlade, velik tektonski poremećaj nas čeka i napokon slijedi reset sustava, ne zato što tako hoće ovi na vlasti, nego zato što moraju. Korona je naš "spasitelj" koliko god to ironično zvučalo.

Mi živimo na dnu već godinama a zavaravamo se kako nam "cvjeta cvjeće". E pa sada će svi napokon progledati i postati svjesniji gdje se nalazimo. A ovi na moru što već sada kukaju za neostvarenim profitom znat će u budućnosti više cijeniti svakog gosta i kune koje su im ostavljali.

ovo mi izgleda isto kao i ono razmišljanje da će nam biti bolje ako se promjeni vlast ili ono, izađite na izbore jel to je vaša građanska dužnost a ako ne izađete ne možete ni prigovarati........nema te sile, virusa, rata, prirodne katostrofe, armagedona koji nas može pogoditi ili neznam ni ja više čega što nas može zadesiti a da nakon toga hrv. građanima zbog nekih reformi bude bolje......spasiti nas može jedino vrijeme (ne u smislu vremenske prognoze) a do tada će proći desetlječa i generacije i generacije a ni u to nisam uvjeren da će se ikada dogoditi, ali dajem toj mogučnosti (malu) šansu.....

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • March 8, 2020 at 7:26 PM

zna li netko koliko korisnika ima Tele2? I koliko od toga su pretplatnici a koliko "bonaši"?

• hugh
    • March 6, 2020 at 11:46 PM

https://www.index.hr/mobile/video/m…i-od-ebole/3807

Ovako ćemo i mi uskoro.....

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • March 6, 2020 at 11:17 PM
    Quote from Neo

Pitajte kolege Mitkka i Budfoxxa jesam li im pisao na poslovnom PM kako ovo sve smrdi i kako treba rezati pozicije na 440kn. Da brodari i vani padaju i da nece na dobro.

A sad neki pisu o urotama. Trziste je neumoljivo, skoro se i sam opekao na Viru pa su me sprdali Alias i jos neki kako ce Viro u bankrot. Na moju srecu imam jak cash pa sam na 70kn branio dno i utrpao sve na 100-120 i vratio izgubljeno.

A na 54kn Vira pisao kako kupujem. Na 77,79, 84kn prodavao i dobro zaradio. Minus pretvorio u plus. Jer sam bio na 3000kom Vira od 52 do 58kn. Eto za mene je Viro zato najbolja dionica na svijetu iza Tpng jer sam na njoj doslovce istrejdao po 10 puta sve.

A sad su neki nervozni pa pisu sve i svasta.

Brodari imaju nova dna u cijelom svijetu.

Pogledajte Dsx i ostale.

Atpl ima cijenu 273kn, a staro dno je 100kn.

Pametnima dovoljno.

Display More

e da ste tad bar i meni pisali.....smrdilo i meni, al nisam slušao sam sebe pa izlazio 5-10 % ispod tih razina.....al zapravo, očekivao sam bolje izvješće od onog što je izašlo pa me to držalo unutra.....greška moja što nisam izašao do kraja, al nek se nađe.....ima se, može se.....umanjio sam si neku buduću zaradu i to je to.....teško je bilo za predvidjeti da će slijediti onakav potop vozarina......sada su ipak na nekim normalnim razinama pa zato nevidim kako bi moglo na 100......prije da će na 400 ili 500 ako vozarine ovako nastave a za očekivati je da hoće.....

• hugh
    • March 6, 2020 at 11:04 PM
    Quote from vanilla

Ameri su u produzecima smanjili gubitke, ne bih elaborirao zasto cijena nafte od -10% u jednom danu nije dobra

Aj'te malo prokomentirajte da čujemo neku pametnu danas.....iovako se danas dobro zabavljamo,zapravo barem ja,pa da čujemo nešto stručno i jave se oni koji će reći zašto je to dobro pa da nastavimo zabavu.......

• Što smo danas tržili

• hugh
    • March 6, 2020 at 10:57 PM
    Quote from noviulagac

ne brinite se. Kolega Neo vec u ponedjeljak dolazi sa novim prognozama.

Novi target crobija je 2235

Da, ali....ta prognoza vrijedit ce najduže do petka jel tad ponovo kreče pad.....sa 2235 na .... brojku unesite po želji....

• hugh
    • March 6, 2020 at 10:49 PM

budući da je današnji dan bio jako zanimljiv i obilježen padom, mislim da moramo čestitati rijetkima koji su rasli danas.....tu je sve blue chip do blue chipa, pa krenimo redom:magma, đuro i ingra.....prometi koje te perjanice naše burze ostvaruju su impresivni nadasve.....čestitke dobitnicima.....podaci su preuzeti sa zse-trg. podaci i statistike a ove su dionice odabrane kao najbolje.....još jednom čestitke dobitnicima.....

ps.

baš me inspirirao ovaj htr-ov zlatni studio i njihove dodjele nagrada

• Što smo danas tržili

• hugh
    • March 6, 2020 at 10:29 PM
    Quote from mitkko
    Quote from Neo

k tome i nafta ukazuje gdje ide svjetsko goapodarstvo, odbijanje ocito bilo laznjak.

Pratiti naftu i bakar.

Nije ovo dobro, a nema veze sa zaradom i burzom. Ovo je lose za sve nas i buducnost nase djece.

"Nije ovo dobro, a nema veze sa zaradom i burzom. Ovo je lose za sve nas i buducnost nase djece."

Vau, fatalizam na vrhuncu! Baš sam se dobro nasmijao :)

kolega se brine da nafta ne bude toliko jeftina uskoro, pa kad nam djeca dođu prije subotnjeg izlaska i kažu: stari daj 10 kn za tank goriva, mi kažemo: ajde oladi, nemam ti ja toliko love.....😉😁

• hugh
    • March 6, 2020 at 5:10 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from hugh

....budimo ponosni na ovu predivnu zemlju punu "prilika"....

- prilika imate koliko hoćete i sve su vam ispred nosa.

- nisu sve prilike ni u dionicama.

- tko vam je branio kupiti koje zemljište ispred bolnice i naplaćivati parking povoljnih 15 kuna na sat.

- automat skuplja lovu za vas a vi pjevušite i uživate u životu.

- koliko samo takvih i sličnih prilika imate u ovoj predivnoj zemlji.

- mislim da je najveći problem u vama jer ne znate prepoznati dobru priliku.

- pogledajte samo koliko je prepoznao gospon Bandić poslovnih prilika.

- neke stvari treba znati, kako iskoristiti priliku na najbolji mogući način.

Display More

te prilike razervirane su za "poštene igrače" a ja sam samo pošten igrač....takve mi nemojte ni spominjati jel upravo zbog takvih smo tu gdje jesmo....

• hugh
    • March 6, 2020 at 5:05 PM
    Quote from Orange55

Kupujte dionice one firme koja ide u prodaju.

To vam je najsigurnije

Ma imam svega....i dionica i keša....još mi samo Corona virus fali da budem "potpun"......

• Best buy

• hugh
    • March 6, 2020 at 5:03 PM
    Quote from Ivana7

Informanka.

- u ovom tjednu sam povećala minus za -1.53% tako da je gubitak u ovoj godini -6.9%.

- totalno krivo radim, kriva procjena, uništava me ovaj Corona virus.

jeste li ulazili dodatno u tpng?....tamo smo za sad zaštičeni od pada.....nije brutalna zarada ali plusići se biljže.....

• Best buy

• hugh
    • March 6, 2020 at 4:56 PM
    Quote from Ivana7

Informanka.

- u ovom tjednu sam povećala minus za -1.53% tako da je gubitak u ovoj godini -6.9%.

- totalno krivo radim, kriva procjena, uništava me ovaj Corona virus.

sve nas uništava, više ili manje....ali....ima i za to lijeka....dok Corona virus ne završi potrebno je povečati konzumaciju Corona piva kako bi ublažili posljedice Corona virusa......bar ja tako radim......i još nešto bitno.....imati nešto keša za kupnju dok traje rasprodaja jel svaka završi.....prije ili kasnije, sve se proda....😁😀

• hugh
    • March 6, 2020 at 4:38 PM

Uopće me ne iznenađuje ovaj pad.....ali.....zar stvarno moramo uvijek biti najjadnijija burza na ovom svijetu......o tome gdje su svjetske burze trenutno, u odnosu na najniže razine 2008 i gdje je crobex u odnosu na njih stvarno nije potrebno raspravljati......ima puno opravdanih razloga za to ali i nekoliko "neopravdanih" za ove razine indexa.....a sad malo o ovom zadnjem padu.....mi pratimo, kao, sad po novom amere?....ne, krivo!.....ameri prate nas jel Crobi je svjetska lider burza koja je u odnosu na početak pada prošli tjedan ipak, mislim, 3% ispod, dok su ameri trenutno na 5% večim vrijednostima.....svaka nam čast....budimo ponosni na ovu predivnu zemlju punu "prilika"....

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• hugh
    • March 6, 2020 at 4:07 PM

jel nitko ne kupuje sapun da se zaštiti od corone ili ne uživa u slatkom u to malo vijeka što nam je preostalo dok corona dođe i odnese nas?

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• hugh
    • March 6, 2020 at 2:00 PM

Kad za koji dan svjetske burze "odluće" da neće cijeli svijet pomrti od corone, pregazit cemo 60 ko plitak potok......za početak.....s tim da trezorske dionice odu "duboko pod zemlju na čuvanje" i nebudu tržišta vidjele tak skoro......

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• hugh
    • March 6, 2020 at 1:52 PM
    Quote from tin

...i šta ja pričam od 3257 dionica trezor kupio 1330 i to po najvišoj cijeni...prosječna taj dan 45,9....sigurno su i jučer kupovali na vrhu....

ma nemojte ni pricati jel se ne isplati.....mi kao dioničari imamo sreću što je Tpng napravila racionalan i razumljiv potez te otkupljuje svoje dionice jel su i sami uvidjeli koliko je cijena na burzi povoljna u odnosu na poslovanje.....u suprotnom bi je burek trejderi držali u svom zagrljaju vjerovatno i cijelu ovu godinu između 40 i 50 kn....ovako imamo sigurnost od nerealno niske cijena na burzi i skorog približavanja nekim realnim vrijednostima koje na sreču nisu 46 kn po dionici......

• hugh
    • March 6, 2020 at 1:42 PM
    Quote from zlocesti

Opte --Da sam trgovala po crtkarijama, a ne hodala za mrkvom na dugom štapu zvanom preuzimanje, prošla bih još bolje

Svi smo ovdje dobro prošli.

Da nije u pitanju preuzimanje iz ovog se papira trebalo maknuti negdje na 7,80 kada je ispala iz trend linije.

Mislim da je dno iza nas, retestirano na 5,40

No, čekamo

Vani se ne nazire kraj, Ameri otvorli sa gapom, trenutno su na 25520, 2,3% minusa.

Da me ne bi krivo shvatili, da zazivam doom jer sam u cashu.

Opte mi je jedina pozicija. Nakon nje zlato.

Pa sucker, sucker 🙂

I ovo nije nagovor na ništa. Moje viđenje koje dijelim sa vama. Rado bih čula i što drugi misle

Display More

Kako su ameri otvorili s gapom kad još burza nije ni počela radit?......

a što se Crobija tiće, moje je mišljenje da on glumi svjetski index kad netreba isto kao što ne glumi svjetski index kad treba.....ali na to smo već navikli pa nas ni ovo ne može iznenadit.....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt