neočekivano ali dividende ipak nema......samo nagrada u dionicama.........no bolje išta nego ništa....
Posts by hugh
-
-
https://zse.hr/userdocsimages…O14hKdw7Q==.pdf
Još + 3,5 kn na BV.
Vrlo dobro ali......oni imaju godišnje prihode na razini pekare u kvartu......ne pratim ovu dionicu ali zanima me tko zna imaju li oni kakvih novih dogovorenih poslova koji bi drastično povečali prihode i ostvarili dobru dobit ili je sve ovo i dalje na principu lijepih želja i maštarija a u stvari ne rade ništa?
-
il budu posudili il bude dokap, di je problem?
Trenutno je problem samo u previsokoj cijeni dionice, propaloj sezoni, dugu za koji vjerovatno nije toliki problem koliko neizvjesnost koju nosi i sljedeća sezona......ostalih problema nema.....nedavno sam gledao neke hotelske kuće u USA i koju sam god otvorio pad je bio mislim od 50-80% u cijeni dionice.....možda su se u međuvremenu malo oporavili ali kako god pad je bio brutalan i puno veći nego hotelijera u lijepoj našoj....uz još jednu bitnu razliku.....tad kad sam gledao Rivp je već odljepio 30-40% od dna tako da ispada da su oni tamo svi redom roknuli duplo više od Rivp....
-
MKT, tj. market nalog je uvijek prvi na izvršenju, a cijenu vuče prema zadnjem prodajnom ili kupovnom nalogu kojeg kupi.
ili pojednostavljeno, dajem uvijek više nego prvi najviši
ja ne vidim ništa...o čemu vi pričate?
buš videl kada krene
ludo i nezaboravno otvaranje......oni koji kupe danas pogotovo noće zaboravit današnji dan.....koliko kokodakanja za par kuna prometa ili lažnih naloga......ovo je tema koju sigurno već netko vrijeme treba izbjegavati jel previše je "pameti" ovdje.....
-
ja ne vidim ništa...o čemu vi pričate?
-
https://www.index.hr/mobile/clanak.…index_tid=31207
Evo kako to rade neki.....našima je dovoljno da se reklamiraju kao corona free destinacija......dere država deru hotelijeri......sjetit ce se smanjivana poreza i cijena i drugi pa me baš zanima koja će reklama ići kod nas za sljedeću sezonu.....možda imam i "dobru" ideju....."sunce, more i kupanje" moglo bi proć.....😄😍😂
-
U samo 40 dana ugovoreno 50% posla kao cijele prosle godine...ide novi val zaposljavanja..za gradjevinu nema korone.
Pametnima dosta.
Naoko slaba kupnja..namjerno rusenje sa 100kom i gle čuda odmah 3-4 naloga ukupno 1000kom na kupnji....sve je manje dionica..kad uslijedi nestasica skala do 160kn.
Moja preporuka skupljati.
Ocekujem nagli skok.
Istina je da građevina radi "punom parom".......valjda ce to i Igh pomoći da se izvuće iz gliba, a u nedostatku kavih takvih kvaletitnih dionica na Zse šteta je što nemamo bar 2 poštena građevinara na zse.......ostali su samo "stari preveranti" a zse žudi za novim koliko toliko poštenim......
-
Just for the record:
10.07.2020
s današnjim danom nadzor nad hrvatskim bankama preuzela Europska središnja banka!
Zašto?
-
-
Naravno da će rasti, samo onda kada ti ne budeš unutra, nego znalci.
Pretppstavljam da ste vi znalac pa me zanima koliko ste u plusu na IGH?.....vaši postovi ovdje ukazuju da ste izgubili vezu stvarnosti u kojoj je IGH......čak ste nedavno pisali i kako igh posluje sa dobiti (nesječam se više koje ste razdoblje naveli) ali podatak naravno nije bio istinit i to svatko može provjeriti za sebe.......znači mogu reči da sre navodili netočne podatke ili da ste lagali......vi bolje sami znate što je od toga istina......ajd bok....🥰😉🤫
PS
to ne znaći da dionica možda uskoro neće vrijediti i duplo u odnosu na sadašnju cijenu
-
što se ovdje događa......jel nije bio neki "ded line" da ce do danas cijena biti bar 150kn?.....ja kupio baš zbog toga i sad ništa......kome se mogu žalit i zatražit naknadu razlike između kupovne cijene i 150 kn?
forumski drug moderator mi je gornji post prebacil u svaštaru a njegova mudre komentare o tome dal su trejderi ošli u Dukat ili fukat ostaju na temi Igh. U čemu je problem posta? Sarkazam ili?
Propagandu o rastu Igh ste podržavali valjda mjesec dana. Več se neko vrijeme primječuje navlačenje na postove u jednom smjeru na ovom forumu i određenim dionicama. Teško je biti i moderator i imati dionice i biti objektivan.
-
zaba trader?....ne radi samo meni ili je tako i drugima?
-
što se ovdje događa......jel nije bio neki "ded line" da ce do danas cijena biti bar 150kn?.....ja kupio baš zbog toga i sad ništa......kome se mogu žalit i zatražit naknadu razlike između kupovne cijene i 150 kn?
-
Ocito da ovdje nitko nema ovo no onda eto razonode radi. "Razmisljaju" o istiskivanju malih dionicara.
Znate li nešto o cijeni po kojoj ce to biti?
-
bitno je izvući ljude da ne krcaju silne novce na štednju nego da krenu aktivno ulagati.
mislim, što će raditi na zimu kad se opet svi zatvore u kuće? netflix i gejmanje isto kad tad dosade.
prije smo imali PR Bakića, pa Sanadera i njegove IPO-ove, cijeli svijet sad luduje na burzama, a mi nemamo nikoga da to malo potakne.
nije valjda da ćemo mi sa foruma morati organizirati neki crowdfunding da bi plaćali oglase po novinama kako bi izvukli ljude da ulažu na burzi?!
Evo čim dignem sutra eurojackpot, spreman sam malo uzburkati močvaru...(nije sarkazam)
možda nije sarakzam ali nebude Vam ništa "uletilo" na EU jackpot jel sutra je moj dan.....molim da se predbilježite za neki drugi petak.....
-
stvarni smo u banani.....nema igranke ni na Igh a Ane broji zadnje dane......
-
jel bude ovo več krenulo prema tih "sigurnih" 150 i više?.....kolega Neo, kakva je TA trenutno?
-
Znači možemo očekivati pad dionice Hpb-a dok eventualno spajenje za "kritičnom" bankom ne počne davati opipljive rezultate.....
-
U nešto manje od mjesec dana, protrgovalo se sa ukupno 0 dionica. Kako i trgovati kada nema ništa na prodaji.
ni prva ni zadnja dionica na kojoj su mirovnici flipali The Bird našim penzijama.
Očito je dionjca neprocjenjivo vrijedna kad nema prodaje....
-
sve je zeleno ko na livadi a prometi na dionicama su mizerni.......nisam ni sam pametan može li se iz tog izrodit neki mini rast ili nam treba zaron da uhvatimo dah i krenemo opet prema gore....