1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• Birtija

• hugh
    • July 10, 2020 at 4:23 PM
    Quote from trial

Naravno da će rasti, samo onda kada ti ne budeš unutra, nego znalci. :)

Pretppstavljam da ste vi znalac pa me zanima koliko ste u plusu na IGH?.....vaši postovi ovdje ukazuju da ste izgubili vezu stvarnosti u kojoj je IGH......čak ste nedavno pisali i kako igh posluje sa dobiti (nesječam se više koje ste razdoblje naveli) ali podatak naravno nije bio istinit i to svatko može provjeriti za sebe.......znači mogu reči da sre navodili netočne podatke ili da ste lagali......vi bolje sami znate što je od toga istina......ajd bok....🥰😉🤫

PS

to ne znaći da dionica možda uskoro neće vrijediti i duplo u odnosu na sadašnju cijenu

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• hugh
    • July 10, 2020 at 3:55 PM

što se ovdje događa......jel nije bio neki "ded line" da ce do danas cijena biti bar 150kn?.....ja kupio baš zbog toga i sad ništa......kome se mogu žalit i zatražit naknadu razlike između kupovne cijene i 150 kn?

Confused 1

forumski drug moderator mi je gornji post prebacil u svaštaru a njegova mudre komentare o tome dal su trejderi ošli u Dukat ili fukat ostaju na temi Igh. U čemu je problem posta? Sarkazam ili?

Propagandu o rastu Igh ste podržavali valjda mjesec dana. Več se neko vrijeme primječuje navlačenje na postove u jednom smjeru na ovom forumu i određenim dionicama. Teško je biti i moderator i imati dionice i biti objektivan.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • July 10, 2020 at 1:53 PM

zaba trader?....ne radi samo meni ili je tako i drugima?

• Birtija

• hugh
    • July 10, 2020 at 12:01 PM

što se ovdje događa......jel nije bio neki "ded line" da ce do danas cijena biti bar 150kn?.....ja kupio baš zbog toga i sad ništa......kome se mogu žalit i zatražit naknadu razlike između kupovne cijene i 150 kn?

• LURA (DUKAT mliječna industrija d.d.)

• hugh
    • July 10, 2020 at 9:36 AM
    Quote from LodeRunner

Ocito da ovdje nitko nema ovo no onda eto razonode radi. "Razmisljaju" o istiskivanju malih dionicara.

https://zse.hr/userdocsimages…NP9CQGSzg==.pdf

Znate li nešto o cijeni po kojoj ce to biti?

• hugh
    • July 9, 2020 at 4:24 PM
    Quote from Kayser Sose
    Quote from st-brajo

bitno je izvući ljude da ne krcaju silne novce na štednju nego da krenu aktivno ulagati.

mislim, što će raditi na zimu kad se opet svi zatvore u kuće? netflix i gejmanje isto kad tad dosade.

prije smo imali PR Bakića, pa Sanadera i njegove IPO-ove, cijeli svijet sad luduje na burzama, a mi nemamo nikoga da to malo potakne.

nije valjda da ćemo mi sa foruma morati organizirati neki crowdfunding da bi plaćali oglase po novinama kako bi izvukli ljude da ulažu na burzi?!

Evo čim dignem sutra eurojackpot, spreman sam malo uzburkati močvaru...(nije sarkazam)

možda nije sarakzam ali nebude Vam ništa "uletilo" na EU jackpot jel sutra je moj dan.....molim da se predbilježite za neki drugi petak.....;(:D

• hugh
    • July 8, 2020 at 3:47 PM

stvarni smo u banani.....nema igranke ni na Igh a Ane broji zadnje dane......;(

• IGH (Institut IGH d.d.)

• hugh
    • July 7, 2020 at 9:26 AM

jel bude ovo več krenulo prema tih "sigurnih" 150 i više?.....kolega Neo, kakva je TA trenutno?

• Best buy

• hugh
    • July 6, 2020 at 2:16 PM

Znači možemo očekivati pad dionice Hpb-a dok eventualno spajenje za "kritičnom" bankom ne počne davati opipljive rezultate.....

• GARB (The Garden Brewery d.d.)

• hugh
    • July 2, 2020 at 10:00 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from tepra

U nešto manje od mjesec dana, protrgovalo se sa ukupno 0 dionica. Kako i trgovati kada nema ništa na prodaji.

ni prva ni zadnja dionica na kojoj su mirovnici flipali The Bird našim penzijama.

Očito je dionjca neprocjenjivo vrijedna kad nema prodaje....:)

• hugh
    • July 2, 2020 at 12:59 PM

sve je zeleno ko na livadi a prometi na dionicama su mizerni.......nisam ni sam pametan može li se iz tog izrodit neki mini rast ili nam treba zaron da uhvatimo dah i krenemo opet prema gore....

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • July 1, 2020 at 3:35 PM
    Quote from maga
    Quote from hugh

Eto ko iz topa 40 000tak po asku.....toliko o tome.....

mislite kolega po bidu valjda...

Baš to......bio sam vani 10 min i zakuho😅

• INGR (INGRA d.d.)

• hugh
    • July 1, 2020 at 3:34 PM
    Quote from Bartolomeo

Informacija iz dubrovnika, s terena: Ingra krece u gradnju stambenog kompleksa u Dubrovniku

Zgrada od 4 stana ili neki mega projekt sa 6 stanova?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • July 1, 2020 at 3:30 PM
    Quote from airfire

I ja ne znam sto glume, kontam da navlace da se pojave neke kolicine na prodaji da mogu kupiti, jel ovako ne mozes skupiti 20k dionica da ne ispucas cijenu

Eto ko iz topa 40 000tak po asku.....toliko o tome.....

• hugh
    • July 1, 2020 at 11:20 AM

kakvi su to jadnici, cijelo dopodne nemogu riješit problem koji im se sad več svakog mjeseca događa......

• hugh
    • June 30, 2020 at 11:00 PM
    Quote from Neo

ovako to rade Ameri i svi normalni..samo nas indeks na razini iz 2005.g.

Fali love a još puno više od toga fali nam perspektivnih dionica za koje će ulagaći i "zadnju paru bacit" ako treba.......likvidnost nam je nikakva.....

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• hugh
    • June 30, 2020 at 1:25 PM

na koliko bodova je index?

• IGH (Institut IGH d.d.)

• hugh
    • June 29, 2020 at 1:28 PM
    Quote from Neo

IGH kasni u odnosu na DLKV...da ga fer prati bio bi sad na cca 125 kn.

Quote from dionicar

zlocesti : prevedeno, isplati li se kupiti ili ne po Vama?

Da kolega...ali pričekajte još malo...trebat ćemo jaku kupnju na 160 kn. :D

Ima li ovdje i nekih nižih razina potpore ispod 100 kn ukoliko rast ne uspije i ponovno padne ispod ove psihološke granice od 100 kn?

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• hugh
    • June 28, 2020 at 7:56 PM
    Quote from Neo
    Quote from diokidina

https://www.seebiz.eu/tvrtke/katastr…svibnju/235600/

Sta su to mediji. Pogledaj naslov.

A u tekstu pise da je 5% ima veci promet nego prosle godine. 🙆‍♂️🤦‍♂️

Odlicno..s obzirom da su poskupjeli proizvode 20-40% u proteklih 1g taj pad ce potrajati.

Podravka mi je postala odbojna kao i Franck i mnoge druge firme jer su poceli stavljati u prodaju proizvode 40% manje tezine, a zadrzali cijene. Mogu nabrajati cijeli segment takvih proizvoda. Isto ce im se razbiti o glavu.

Franck sad prodaje chips 140kn umjesto 150g. Bas gadljivo koliko su premazani.

Trgovci su takodjer pohlepni.

Iz tog razloga Lidl sve radi bolje. Nasi kupuju poljske,njemacke, grcke i talijanske proizvode.

Nasa prehrambena industrija ce zbog pohlepe izgubiti golem kolac na trzistu.

Display More

Možsa nije samo ni pohlepa nego nekonkurentnost......

• Birtija

• hugh
    • June 24, 2020 at 10:22 PM

Što više slušam o "toj Ani" sve mi više izgleda da je ona Djed Mraz koja dijeli poklone dječici s "veeeelikim okicama".......

1. Privacy Policy
  2. Kontakt