znači da rezimiramo.......sve je super i sve je za 5.......padovi su odličan rezultat kao i gubitak......nije li corona trebala lansirati telekome pogotovo Optimu?....pa svi su surfali ko ludi po Jadranu......
Posts by hugh
-
-
Nije još vrijeme. Doci ce kad budemo jeli travu i kamenje. Tek onda ce doći iz guzice u glavu. Pasivni narod sa lokalnim šerifima na čelu, za razliku od banana državama nemamo banane ni cocu...
Nece ni tad jel cemo bit sretni što ima bar trave i kamenja.....
-
ona više ne prodaje
IGH AKCIONAR D.O.O. -13 0.00% 20,073 Kakva je to firma? Kad su kupovali dionice? Ili su ih dobili za dug? Vidim na fininfo da nemaju prihoda nikakvih a da je vlasnik firme bio u top 10 dioničara 7 firmi. Uglavnom hoteli i Chromos. Dugotrajna imovina im je nešto preko 2 mik kuna što bi odgovaralo vrijednosti dionica IGH.
-
uf....paljba neka je na 210,00.....borbe, reklo bi se......nekome je ta razina bitna ili je pak pretakanje s računa na račun....iz šuplljeg u prazno reklo bi se......čudo jedno
-
Blitz
Na 105 i 106 na prodaji su skriveni.
Na 106 - 1186kom - upravo je uklonio 1000kom kad se pokrenula drazba u 12h.
Samo neka drži....
Nek drži pa ko duže izdrži...😃
-
I ono glavno.
Kada će se realizirati prodaja Optime?
Sad.....
Odmah......
Ubrzo.....
Samo što nije......
Puno prije nego svi očekuju.......
Itd.....
Itd.....
-
kupujem na 95
Polako, netreba ni tada žurit.....tobogan auto industrije još nije dosegnio vrhunac......
-
trla baba lan da joj prođe dan......ova objašnjavanja o procesu prodaje Optime imaju više nastavaka nego Santa Barbara i na kraju nismo puno saznali osim da je Eden sama sebi mama......
-
stvarno imaju dobru podršku medija
https://www.poslovni.hr/hrvatska/rijes…tnerima-4241855
a i izvješće za Q2 bi trebalo nešto pokazati, pa ćemo valjda svi biti pametniji.
Neznam što može pokazati kad osim ovih "papirnatih poslova" ništa ne rade.....ali za burzu opčenito i dioničare Ingre bilo bi dobro da pod hitno počnu raditi nešto......
-
Kakvom valutom ovi trguju?? Šta je ispod lipe?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ispod lipe je hlad.....
-
Čekaj ovo sad po 2.1 neko KUPUJE???!!!
Neki i po asku na 2,33 kupuju.....da ne pobjegne naglo prema gore.....
-
neočekivano ali dividende ipak nema......samo nagrada u dionicama.....
....no bolje išta nego ništa....
-
https://zse.hr/userdocsimages…O14hKdw7Q==.pdf
Još + 3,5 kn na BV.
Vrlo dobro ali......oni imaju godišnje prihode na razini pekare u kvartu......ne pratim ovu dionicu ali zanima me tko zna imaju li oni kakvih novih dogovorenih poslova koji bi drastično povečali prihode i ostvarili dobru dobit ili je sve ovo i dalje na principu lijepih želja i maštarija a u stvari ne rade ništa?
-
il budu posudili il bude dokap, di je problem?
Trenutno je problem samo u previsokoj cijeni dionice, propaloj sezoni, dugu za koji vjerovatno nije toliki problem koliko neizvjesnost koju nosi i sljedeća sezona......ostalih problema nema.....nedavno sam gledao neke hotelske kuće u USA i koju sam god otvorio pad je bio mislim od 50-80% u cijeni dionice.....možda su se u međuvremenu malo oporavili ali kako god pad je bio brutalan i puno veći nego hotelijera u lijepoj našoj....uz još jednu bitnu razliku.....tad kad sam gledao Rivp je već odljepio 30-40% od dna tako da ispada da su oni tamo svi redom roknuli duplo više od Rivp....
-
MKT, tj. market nalog je uvijek prvi na izvršenju, a cijenu vuče prema zadnjem prodajnom ili kupovnom nalogu kojeg kupi.
ili pojednostavljeno, dajem uvijek više nego prvi najviši
ja ne vidim ništa...o čemu vi pričate?
buš videl kada krene
ludo i nezaboravno otvaranje......oni koji kupe danas pogotovo noće zaboravit današnji dan.....koliko kokodakanja za par kuna prometa ili lažnih naloga......ovo je tema koju sigurno već netko vrijeme treba izbjegavati jel previše je "pameti" ovdje.....
-
ja ne vidim ništa...o čemu vi pričate?
-
https://www.index.hr/mobile/clanak.…index_tid=31207
Evo kako to rade neki.....našima je dovoljno da se reklamiraju kao corona free destinacija......dere država deru hotelijeri......sjetit ce se smanjivana poreza i cijena i drugi pa me baš zanima koja će reklama ići kod nas za sljedeću sezonu.....možda imam i "dobru" ideju....."sunce, more i kupanje" moglo bi proć.....😄😍😂
-
U samo 40 dana ugovoreno 50% posla kao cijele prosle godine...ide novi val zaposljavanja..za gradjevinu nema korone.
Pametnima dosta.
Naoko slaba kupnja..namjerno rusenje sa 100kom i gle čuda odmah 3-4 naloga ukupno 1000kom na kupnji....sve je manje dionica..kad uslijedi nestasica skala do 160kn.
Moja preporuka skupljati.
Ocekujem nagli skok.
Istina je da građevina radi "punom parom".......valjda ce to i Igh pomoći da se izvuće iz gliba, a u nedostatku kavih takvih kvaletitnih dionica na Zse šteta je što nemamo bar 2 poštena građevinara na zse.......ostali su samo "stari preveranti" a zse žudi za novim koliko toliko poštenim......
-
Just for the record:
10.07.2020
s današnjim danom nadzor nad hrvatskim bankama preuzela Europska središnja banka!
Zašto?
-