1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• OPTE prodaja - kladionica

• hugh
    • August 7, 2020 at 3:12 PM

za prodaju je večini prekasno a za kupnju je vjerovatno prerano.....

• Što smo danas tržili

• hugh
    • August 7, 2020 at 3:02 PM

- Igh na 122 i 123....još ujutro.....

• hugh
    • August 7, 2020 at 2:44 PM
    Quote from BudFox

Sta je propala kupnja, sta se dogadja?

vjerovatno to nije još ništa jel potencijalni prodavači su na plaži......

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • August 7, 2020 at 2:37 PM
    Quote from accountant
    Quote from hugh

e da, hrvatska zbilja......umjesto dionice godine bit će pušiona godine......

ma nikakva pušiona godine! pogotovo tko je ušao po 2 kn ili 3 kn

ali ulazili su mnogi preko 6 kn (ili dokupljivali) a onako trejderski ste se vezivali za datum 31.7.

hebo vas 31.7.

nije ovo egzaktna znanost, ovo je burza!

Meni svejedno ali upravo o tome i pričam jel puno je "štafete" preuzeto kasnije

• hugh
    • August 7, 2020 at 2:30 PM

e da, hrvatska zbilja......umjesto dionice godine bit će pušiona godine......

• hugh
    • August 4, 2020 at 4:00 PM

jel zvao ko Mudrinića?.....možda on zna......;)

• hugh
    • August 4, 2020 at 3:27 PM

na kraju ove sapunice Optima će doznati da je sama sebi mama........

• Što smo danas tržili

• hugh
    • August 3, 2020 at 1:33 PM
    Quote from my moon

prodao sam IGH po 114 jer nisam mogao povući nalog. čemu nemoć?

Od PBZ Investora!!!!

( meni vam to ne liči na dobro, sjećam se da je neko negdje pisao još davno da to bude riknulo jer koriste neku kramu od programa)

Stignete se još vratit po sličnoj cijeni.....nije još nikud pobjegla......

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• hugh
    • August 2, 2020 at 10:19 PM
    Quote from naim
    Quote from Parica

Mislim da treba uci sad i prodat prije q3...i ne vracat se do sljedece jeseni jer smatram da ce trebati minimalno jos 2 sezone da se turisticki sektor vrati u normalu, sto zbog korone i promijene preferencija turista sto zbog ocekivano manje kupovne moci...

P.s. od turista imam samo SUKC, ali u ponedjeljak planiram kupovat RIVP

Koje promijenjene preferencije turista?

Promijenile su se okolnosti, a ne preferencije. Oni da mogu odnosno da to okolnosti dopuštaju, bili bi cijelo ljeto na moru.

A ove gtalacke iz graha, kad ući, kad izaći nije vrijedno komentara. Da se ne dogodi kao na PTKM, kupim na 17, prodam na 20-25.

Da je baba muško zvala bi se duško......i da, okolnosti ne idu na ruku ali dopuštaju turistima da dolaze..... ali ne u broju u kojem bi turističke firme trenutno željele.......a vi malo smanjite doživljaj i upristojite komunikaciju prema kolegama na forumu......isto tako ne razumijem ni moderatora koji vam dopušta spamanje tema i nepristojnu komunikaciju prema drugima a odgovore konkretno mene a vjerovatno i drugih premješta na druge teme.......moj vam je savjet da kupite tanker i plovite po Jadranu od hotela do hotela Rivp i ako u nekom hotelu nema mjesta ljude smještate na tanker jel oni za razliku od ovog vašeg novog Đure ipak zarađuju novce......ili možda, još i bolje budući da ste jako pametni zakupite sve smještajne kapacitete Rivp-a na sljedečih bar 3-5 godina jel time čete im osigurati dobit a i dionica će vam onda rasti.....

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• hugh
    • August 2, 2020 at 6:54 PM

ne sekirajte se kolega naim......vi i vaša rivp trebali bi postati partneri sa tpng jel kada kapciteti hotela presuše zbog navale turista koji žele plačati skupi smještaj možete im ponuditi dodatan doživljaj mora.......npr. plutanje luftićem na nafti u tankeru......a ako ih kojim slučajem ove sezone a i sljedeče ne bude dovoljno to je sigurno ponuda koja će ih privući pa onda godišnji minus tamo bude ipak koju kunu manji od pola milijarde......😂

• Što smo danas tržili

• hugh
    • July 31, 2020 at 4:23 PM

+ dokupio Igh.....onako, nek se nađe......

• Birtija

• hugh
    • July 31, 2020 at 3:42 PM

ako gledamo u kontekstu Đure uopće nije loše......dapaće nadmašili su Đuru u najboljim danima.......;(;)

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• hugh
    • July 30, 2020 at 9:26 AM

alo se ne varam na cijenama od 50+ kuna nije kupovao......

• hugh
    • July 29, 2020 at 11:54 PM

Još bolje od ovog fantastičnog izvješća je činjenica da se dugoročno očekuje manja ponuda tankeraša od potražnje plus dobri dugoročni ugovori......ima tu i još nešto što dušebrižnici navode kao otežavajuču okolnost a to je večinski.......on hoče još više dionica a s obzirom da cvjeta cvječe u naše poduzeće on če to morati i platiti i to puno više nego unazad godinu dana.....sva sreča ima i sa čim a na dioničarima je da skupo "prodaju kožu".......to neće biti sutra ali prije ili kasnije sigurno......

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • July 29, 2020 at 11:07 PM

iskreno, nisam još ni pogledao izvješće ali sada budem, no neznam ni sam zašto........ovo do sada i bez q2 ne izgleda na dobro i mislim da atpl isto kao i naša država u sljedečih godinu dvije hvata "put ka sreči" ili put ka znamo svi več kud......nažalost puno ne ovisi o njoj nego o brodarskom marketu.....

• hugh
    • July 29, 2020 at 4:14 PM

https://zse.hr/userdocsimages…NotREV-N-HR.pdf

Stiglo je izvješće....:thumbup:

• Što smo danas tržili

• hugh
    • July 29, 2020 at 3:42 PM

+ 5 stoji Tpng.....

• Što smo danas tržili

• hugh
    • July 28, 2020 at 11:07 PM

+ TPNG.......500 kom......ako do sada nije pala ispod 50 nakon dobrog izvješča pogotovo nebi trebala.....makar me ništa nebi začudilo.....

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • July 28, 2020 at 11:13 AM
    Quote from Mrcash

bilo je očito da se sprema proboj, sa onkm silnim nalazima na prodaju koju su iz aviona izgledali lažno... e sad ce mo vidit gdje nam je cilj

Možda su prodali dvoranu pa ide isplata dioničarima😂

• MDKA (Medika d.d.)

• hugh
    • July 23, 2020 at 4:52 PM

od koga je ta sva ekipa iz Medika ovih dana stekla sve te silne dionice po cijeni od 7716?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt