Svakoj će donici netko naći zamjerku , ali treba uhvatiti momenat .
Posts by vladimir
-
-
Ovdje je precizno na decimale
-
Gledajte uživco elektorske glasove .
-
Danas samo tri u zelenom . DLKV najviše transakcija .
-
Di je nestao BEST BUY ?
A ima ih , i ovdje !
Sada su najveće prilike . Ali , pametno . Kak veli Buffet . Da budete vlasnik dobre firme . Proučite ih . Poslovne , poznate podatke .
-
N. makedonski MEPSO i hrvatski Dalekovod potpisali posao od 3,2 milijuna eura za remont trafostanice 400/110 kV
AutorDragana Petrushevska
Objavljeno
28. listopada 2020. 16:41 EEST
-
LNG danas i još tri u planu . Dva broda stigla . Radi se .
-
-
Samo nas pobjeda protiv francuza može izvući iz letargije.
-
Sažetak Trgovanje Financije Dioničari Dividenda TA Moj komentar Bilanca Dobit Novčani tok Promjene kapitala
DIVIDENDA zadnje tri godine
UKUPNO 8,00 10,00 6,00 -
LNG stiže u Lenac .
Očekuje se da će FSRU brod „LNG HRVATSKA” stići u Republiku Hrvatsku oko 20. -og u 2020. listopadu ove godine. Prije nego što stigne na mjesto terminala, brod FSRU prvo će otploviti do brodogradilišta Viktora Lenca, gdje će se provesti dodatna završna ispitivanja. Početkom prosinca Ove GODINE, terminal za puštanje Aktivnosti se očekuje Početak, s ciljem da se terminal počinje s komercijalnim operacijama na 1. st siječnja 2021.
-
Privat bussines , ne državni .
-
-
-
Ledo je vrhunski zalogaj .
-
Ante Žigman na prošlotjednoj opatijskoj konferenciji Hrvatsko tržište novca dodavši da već postoje naznake gospodarskih projekata u koje će se ulagati. Koji su izgledi za Podravku ?
Danas 2 milijona prometa .
-
Ovdje je riječ o 21 vlakova . Tko to može sam izraditi . Slijedi uklučenje cijele hrvatske industrije , svih vrsta .
A novaca IMA .
-
Nisam stručnjak , ali sam siguran da Đuro zna i može napraviti osnovnu konstrukciju vagona , bilokakvih .
-
Ima firmi koje nikada nisu radile ono iz natječaja , a dobiju kao prvi . A Đuro zna sve o vagonima , samo neka se javi .
-
Đuro radi vagone ...A Končar lokomotive .