Display MoreIzašle su loše vijesti, prema kojima je IGH dužan nekih 75milja kuna koje ne može vratiti.
Postoji šansa da vjerovnici krenu oduzimati imovinu.
U svakom slučaju iz tog razloga dotična prodaje, očito je znala vijesti prije nas.
Očekujem pad do 70-75kn.
Očito nisi s potrebnom pažnjom i koncentracijom pročitao Izvješće.
Istina ide ovako nekako.
Kak piše u ovom zadnjem Izvješću, od famozne desete rate prema nefinancijskim vjerovnicima s kojom se toliko oteže, ostalo im je nepodmirenih još samo 190,8 tisuća kuna, a koje će riješiti u najkraćem mogućem roku. Možda već jedan od narednih dana.
Financijskim vjerovnicima vise još 47,4 milijuna kuna koje i nemaju namjeru vratiti u cashu, nego zamjenom založene imovine i to tijekom ove godine. A to je nešto što se zaista i može brzo odraditi ove godine s obzirom da se ne daje lova, nego imovina. Usto, kao as iz rukava, može se vrlo brzo zavrtiti i priča oko prodaje Radeljevića u Dubrovniku. Tom prodajom, isti tren nestaju svi dugovi.
Ispada da će doslovno sve riješiti do sredine 2023. godine, a sve bitno i ključno do kraja ove godine.
Blokade i prisilne naplate su samo mokri snovi pojedinaca.
Mišljenja sam da Marusica zapravo ne zna što radi ili joj zbog nekih drugih stvari u životu gori i treba joj lova po principu hitnosti. Razumnog razloga za prodaju na ovim razinama - nema.
Ne znam kako ostali gledaju na cinjenicu da razvlace tih 190 tisuca kn, ali meni je to vrlo zabrinjavajuce. Takva firma bi morala u svakom trenutku biti sposobna to isplatiti.