1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Kayser Sose

Posts by Kayser Sose

• Best buy

• Kayser Sose
    • June 28, 2020 at 3:26 PM

Mislim da se moramo iskulirat i promatrat sve kroz dulji vremenski period...krize, bolesti, ratovi, nepogode...uvijek ih je bilo i uvijek će ih biti kroz povijest. E sad, ovisi o svakom posebice, ovisi o sastavu portfelja, osobnim očekivanjima, o milijun malih stvari na koje ne možemo utjecati...Najbolje prinose sam imao kad sam tržio na feeling i pustio (fire and forget). Samo cool i pozitiva i sve će bit u redu. Ili se preselit na Grendland i lovit ribu.

• Birtija

• Kayser Sose
    • June 27, 2020 at 11:31 PM
    Quote from darac11
    Quote from zlocesti

Velika kada i mala kada, tako je Kostolany pojasnio monetarne prilike i neprilike i market. Kada je puno novaca u sustavu, prelijeva se na market.

Mislim da smo u fazi negacije stvarnosti.

Panika je prošla, novac se ubacuje, čeka nas stvarnost izvješća drugog i trećeg kvartala. Svugdje u svijetu. Plus ishod predsjedničkih izbora u USA

Mislim da pad tek slijedi.

2008. je bilo klimavo, početkom 2009. se nebo otvorilo. Padalo je mislim 42 dana bez zaustavljanja.

Došlo je do toga da sam za 570 kn kupila papir koji je dao dividendu 170 kn. KOSN. Tako nekako je to bilo, davno je to već bilo

Dno će biti kada ćemo svi biti očajni, i kada će trebati uložiti snagu volje za kupiti papir. Sada se borimo sa pohlepom. Moramo dočekati strah.

Govorim o malom ulagaču.

Display More

Očajan sam bio 22.3.2020 i 23. 3.2020 tada sam osjetio najveći strah nisam imao novaca na brokerskom i nisam ništa prodavao.

Ja sam bio privremeno bez posla, nisam znao kada ćemo počet radit, tjedan poslije je moja žena ostala bez posla, zatvorili su sve , nismo znali šta će biti sa sezonom , s pogonima, s vrtićem , sa svih strana su pljuštale negativne vijesti od broja zaraženih do broja umrlih.

A sad radim punom parom , sljedeći tjedan mi žena počinje radit, vrtići rade, turisti nam ipak dolaze (je u malim količinama ali ipak dolaze), nova žarišta se brzo stavljaju pod kontrolu , više nema onog prvog jakog straha od nepoznatog, neki novi poslovi su dogovoreni.

Mislim da nam je sada situacija puno optimističnija nego u 3 i 4 mjesecu.

Display More

:thumbup:

1. Privacy Policy
  2. Kontakt