Evo kolega bubimir , pojasnjenje, jedan kratki video.
prvi sigma, a svakako je bio, nikad nije viđen da govori:
model Noe kao „čovjeka u krznenom kaputu“ koji je osigurao sebi udobnost dok je ignorirao susjede.
Evo kolega bubimir , pojasnjenje, jedan kratki video.
prvi sigma, a svakako je bio, nikad nije viđen da govori:
model Noe kao „čovjeka u krznenom kaputu“ koji je osigurao sebi udobnost dok je ignorirao susjede.
o tome nije nikad govorio, jer čudna su vremena, a šutnja je zlato..inače ste upali u Siminu kaljugu
dečki Završili smo svi skupa ovdje, jer ne može to tako, brate, muška birtija, ipak je mjuza odlična i kako bilo da bilo...vratit će se rode :
vladaju genetski, jer žena danas tehnički može roditi samu sebe..a mi im tu više uopće nismo glavni, što je u istom kontekstu vrijedno respekta..
Jeo kokice i pio pivo
ženama je najvažniji motiv ljubomora, i poštujem to - barem jednom tjedno, a sve uz lignje sa krumpirom... u rolu
ne znam za toga i sada, ali nakon izvješća naši će vukovi na janjetinu
a što će tulipani sada, koji su mlatili po asku, kao da nema sutra?
Baš razmišljam šta bi Vuk sa Wall Streeta sada napravio
Ono o čemu sanja svaki muškarac.
a što je sa ženama, one ne sanjaju, samo su ljubomorne?
Bitna je sinergija da bi se odbili ovakvi udarci...
brine me sinergija sutrašnjeg petka (ali pivo se hladi, kupljeno prije 20h, a i keš je spreman unatoč spojenim posudama)
kibernetički napad specijalaca na 260
Baš razmišljam šta bi Vuk sa Wall Streeta sada napravio
zaboravio si da vuk sa WS ima imunitet krda, a mi nemamo
kibernetički napad specijalaca na 260
na JDPL se topništvo povuklo
distribucija pješadije na 260, topnička podrška na 270...nije vrijeme za heroje, jer jutro je pametnije od večeri.
Sve se čini da će onaj koji čeka da kupi na bidu ostat kratkih rukava.
A sitno brojimo do objave izvješća koje će biti zasigurno dobro, samo je pitanje koliko dobro u miljama kuna.
Uskoro će trgovina:-))
Samo strpljivo.
hoće, samo strpljivo, jer počinju izlaziti partizani koji ne žele čekati Q1FI..ofanziva s okusom petka, na JDPL je već anticipirala...neloše za domobrane
@mittko ako imas volje i vremena... bdry. Bila je neka truba...di smo sad?
i dalje smo u balunu ...trubimo.
..interesantno da smo "muški" popratili tek 3. vrh na DSX-u (i BDRY-u), iako to ne mora značiti ništa posebno.
Tako je, popularno zvano "truba". Evo danas je trenutno -5%. Vidit ćemo hoće li doći do vrha, ja nekako očekujem onaj ranije spomenuti "front run".
podapeto.. ako pogledamo 3 - top na DSX-u:
How a Triple Top Works: Translated into real-life events, it means that, after multiple attempts, the asset is unable to find many buyers in that price range. As the price falls, it puts pressure on all those traders who bought during the pattern to start selling. ... As the price falls below the swing lows of the pattern, selling may escalate..
Volume should pick up showing a strong interest in selling. If the volume doesn't increase, the pattern is more prone to failure (price rallying or not falling as expected).
The pattern provides a downside target equal to the height of the pattern subtracted from the breakout point."
https://www.investopedia.com/thmb/yRIt7-ZR0…3daf126cf77.jpg
..danas prodao sve, po prosječnoj cijeni dana, ali još držim JDPL u bliskoj budućnosti me zabrinjava efekt "spojenih posuda" na našem plitkom tržištu (očekujem skori nagli start drugih papirića, nekii su već počeli pokazivati znakove života).
Definitivno. Moja greska je sto sam prerano prodao - obicno unaprijed stavim naloge oko targeta. Ima jedno pravilo u TA koje kaze da vrlo cesto nakon dugih konsolidacija ili kretanja cijene u nekom uskom range-u breakout bude silovit i cesto premasi sami target te formacije. Ali ok, covjek uci dok je ziv, drugi puta cu pametnije, steta je ne iskoristiti mentalitet krda
Zašto ne prodaješ u dva dijela?
ništa bez ige -trenutno nije u fokusu, ali doći i ona na red..
kod nas je rum već podijeljen, sada je u tijeku proslava, a zatim ide otriježnjenje
proslava i otriježnjenje-da, u koroni, i to brazilskog soja, britanski je već zastario, brate
atpl u ovom trenutku nema tehničkih zapreka da zatvori gap na 266. ima ovaj prethodni vrh na 240, jest da je u prekupljenom području ali to ne mora ništa značiti.
ljudi moji, da li je to moguće?
nakon kratkotrajne euforije, pari mi se da slijedi povlačenje na rezervne položaje: