1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• emil
    • December 17, 2020 at 9:32 PM

nisamvise imao zivaca cekat pa sam se rijesio rakete NAKD na

SELL ***** NAKD @ 0.2102

28% - pa da mirnije gledam pfe uz par burek a:)

na kraju ispao jako dobar dan :)

i ZKIN potegnuo postenski a vec sam ga se htio rijesit na pocetku dana a evo ga 10% poskocio pred kraj.

jos da se JD izvuce iz tog crvenila bilo bi i za bozicnu puricu ...

• emil
    • December 17, 2020 at 8:08 PM

Evo danas i nije bas bilo tako lose kako sam ocekivao.

Pfe se vratio i sad ce uz malo srece to the moon:)

a dok sam cekao i strepio na pfe malo sam se igrao...

jos da znam kad da izadjem gdje bi mi bio kraj:)

ovaj nakd je 25% danas oso gore. al ak moze jedna pfe to the moon ovaj moze i do marsa :)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• emil
    • December 16, 2020 at 3:26 PM

kolko vidim od day tradera postadosmo svi dugorocni :)

ipak mislim da ce se priblizavanjem datuma dividende PFE polako dizat, al ako nece i HOLD je opcija...

edit: atvi sam se odma rijesio u startu.

SELL *** ATVI @ 87.20

sad mogu jos dokupit PFE :)

• CORONA virus

• emil
    • December 15, 2020 at 10:44 AM

Zato sto se bolnice ne rade preko noci.

Zato sto 500kn ili 55000kn ne moze zamijenit 8 sati sna i mozes ti povecat placu kolko hoces al doktori i sestre ne mogu radit vise nego sto sad rade.

gore spomenuto je trebalo napravit puno ranije al ni sad nije kasno za to sto predlazes al to nece smanjit broj zarazenih i oslobodit pokoji krevet u bolnici.

A malo se zamisli nad svojom konstatacijom o ludjacima jer po tebi su svi ludjaci koji ne misle kao ti a eto kolko vidimo cijeli svijet ne misli kao ti...

Njemce ne smatram pijanim milijunasima a to ne mislim ni za jednu skandinavsku zemlju a vidimo da vecina upravo misli suprotno od tebe i sve su u lock stavili . sve neki ludjaci... po tebi su pametni jedino po raznoraznim institucijama pa neznam sto ti tako pametan uopce radis vani s nama ludima...

• emil
    • December 14, 2020 at 9:57 PM
    Quote from alias

da znam. ali vijest da je sanofi imao lose rezultate je puno vaznija, jer ce skoro cijelo prvo polugodiste samo oni i moderna imati cjepivo. o tome se radi. JNJ ako bude sve dobro tek u 4 mj bi trebao prodavati. do onda ce svi navaliti na ova cjepiva.

ja to gledam s vedrije strane. sto danas vise padne to sutra moze vise narast..

hmmm mozda sam to procitao u alan fordu od grunfa:)

• emil
    • December 14, 2020 at 9:51 PM
    Quote from alias

uopce mi nije jasno zasto je ovako samljelo pfizera, a jos sanofi i gsk imali katastrpfa rezultate. umjesto da poraste dobrano, oni dole. a jos danas pocinje cijepljenje. ili sutra. uglavnom, vise dobrog nego loseg. ja uzeo jos 100 kom na 39.17. Kako imam puno komada, vec sam u gubitku 500$ :) a pad niti 2% od kad sam kupio tj. prosjek

Quote from alias

Pfizer prodaj 10.12 kad dobije odobrenje od FDA-a. Tad ce ici sell on the news. Bar mislim.

Mozda se jos uvjek nije ispuhao "sell on the news"

Dan je lijepo poceo. 90% portfelja zeleno a na kraju se vise crveni nego zeleni....

• Američki predsjednički izbori 2020

• emil
    • December 14, 2020 at 2:45 PM
    Quote from rambo_5

Evo Emile, uspješno si stavljen na ignore, molio bih te da staviš i ti mene pa da završimo s ovom online dramom. Ti vjeruj u što god hoćeš, ja ću u svoje, između nas je Grand Canyon, komunikacija je nemoguća.

PS: ja tebi i sličnima NIKAD ne bi zabranio javno izricanje svojih mišljenja i stavova, samo naprijed, ali isto tako mi je ne trebaju sviđati niti ih ne trebam gledati i slušati. Samo naprijed, ali ne zanimaš me.

evo rambo ja tebe necu stavit na ignore jer volim citat bajke-sf i iracionalne clanke, a tvoji su sve to u jednom.

ne bi mi zabranio, al si rekao da ti nitko ne odgovara na tvoje postove ako se ne slazu s tobom??? eto kao sto rekohu prvoj recenici - prava komedija su tvoji postovi...

• Prijedlozi za forum

• emil
    • December 14, 2020 at 2:16 PM

predlazem da se sve teme nevezane za ulaganje brišu.

ovo je ipak forum o dionicama i ulaganjima a ne o igranju šaha-receptima za kruh-covidu ili izborima u poljskoj.

neke teme ka ocovid i izbori stvaraju bespotrebno tenzije i tabore i na kraju se rasprava svede na inacenje jedno drugima i umjesto da na forumu nesto naucimo dodjemo se svadjat . zato je bolje da takvih tema ni nema. postoje opci forumi za takve teme . ovo je ipak specijaliziran forum za ulaganje pa bi sve teme morale bit povezane s ulaganjem. znam da indirektno i covid utjece na to al mislim da ta tema radi vise stete i podjela medju sudionicima nego sto doprinosi nekom opcem dobru na ovom forumu.

• CORONA virus

• emil
    • December 14, 2020 at 2:07 PM

Pa link je postavio samo da malo zamuti vodu, a ne da to netko ide citat:)

sad si ga zahebao :)

• emil
    • December 14, 2020 at 2:02 PM
    Quote from rambo_5

Tko si ti da ikome braniš javna okupljanja, pisanja po javnim forumima, iznošenje svojih mišljenja sa kojima se ti ne sviđaš?! Makar to upakirao sa "molim"? Srećom takvi kao ti su maknuti sa vlasti 45-te, pa opet 91-e, pa su vaše ideje samo na razini "molbe". Ako vam se ne sviđe tuđe mišljenje, imate opciju IGNORE, molio bih vas da je u mom slučaju svakako odaberete. Ja hoću u vašem. Pozdrav.

tipicni si trol.

Pa ti si napisao da ti nitko ne odgovara tko se ne slaze s tvojim misljenjem a vidim da i dalje trolas ko da si turbo stisnuo.

Ipak te zanimamo? odgovaras svima i pises da ti ne odgovaraju ako se ne slazu s tobom.. pravi si sljedbenik D.Ducka :)

Brojimo glasove sve dok glasaju za mene a kad vise ne glasaju za mene izbori su gotovi i ja sam pobjednik . Pa to ni mala djeca u vrticu ne bi popu...

• emil
    • December 14, 2020 at 1:56 PM
    Quote from rambo_5

Hehehe, baš me zanima kako će ovi naši "genijalci" sa foruma objasniti nama "fašistima" kako to da će odjednom njihovi fini, zeleni, lijevi, tolerantni, liberalni Demokrati početi sa dijeljenjem "demokracije" i "slobode" pomoću B52, F22, F35, Tomahawkova i ostalih divota i to uglavnom sve nekim ne-bijelim zemljicama koje leže na velikim zalihama nafte...

Možete o Trumpu misliti što hoćete, ali SAD nije napao ni okupirao nikoga dok je on bio predsjednik, dapače propagirao je pregovore i mir posvuda. Zato ga i jesu sustavno pljucali i napadali po svim režimskim medijima diljem svijeta.

Ja sam osobno gotov pričanjem s ljudima koji u 2020 više vjeruju IČEMU što pročitaju na Indexu, Jutarnjem, Večernjem, Tportalu, 24 sata ili ičemu sličnom i to nakon mora dokaza o kakvoj je besramnoj propagandi tu riječ. Dapače, ne samo da upijaju te laži nego na temelju toga izgrađuju svoj bolestan moralni sustav, totalno usmjeren na štetu samih sebe, a da su pri tom uvjereni da su svi koji ne kokodakaju istu propagandu ZLI FAŠISTI koje treba satrati bez milosti - takvi su za mene je niža vrsta nedostojna jedne sekunde mog vremena i jedne kapi moje žući.

PS: Donald Trump je dobio izbore, a Jeffry Epstein se nije ubio - tko se ne slaže, zaobiđite me u širokom luku, ne zanimate me.

moraces prestat pisat po javnim forumima ako ne zelis dobivat odgovore na svoje postove.

Donald Duck je dobio izbore samo u svojem imaginarnom crticu. Pardon, u svojem i tvojem imaginarnom crticu...

Donald je poremecena osoba i za nju moze bit samo jos vise p... osoba koja je nedostojna sekunde icijeg vremena pa molim da zaobilaze javna okupljanja i javne forume...

LP od nize vrste:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• CORONA virus

• emil
    • December 13, 2020 at 6:34 PM

jako smijesno <X

i ond su vam krive promasene mjere a ne kreteni koji se eto setkaraju ko muhe bez glave po rivi bez maski bez razmaka itd..

bit ce nekima s te slike smijesno kad ih slikaju na intenzivnoj za 10 dana.

naravno ako ce bit mjesta na intenzivnoj a ako nece onda ce ih slikat opet na nekoj klupici u nekom satoru samo s aparatom kraj sebe...

• emil
    • December 13, 2020 at 5:48 PM
    Quote from zlocesti

LAC

Ovisi koliki vam je vremenski rom na kojeg ulazite. monthly, vidim curves, nalik scallopsima

Weekly je puno strm za povući trend line, meni i to izgleda nekako zaobljeno

Dnevni... u rasponu je, i to bi se moglo istrgovati

Kratki vremenski intervali- formiran je down channel, a nekako pokazuje nevoljkost da dodirne doljnji rub, pa je vjerojatnije da če prema gornjem rubu, nego prema doljnjejm. Čini mi se da vam je prvii reward jedan dolar, što je nica, to je skoro 10%

Nesto mi nije jasno.

Lac je 9,44 -9,46 a graf upucuje da je 12

sta propustam?

jel to zlocka ima kristalnu kuglu pa crta buducnost laca na 12 :S

• CORONA virus

• emil
    • December 13, 2020 at 2:18 PM

niste ni svjesni koliko grijesite.

uopce se ne bojim korone. u obitelji mi je clan obitelji nedavno imao koronu bez simptoma al posto se ukucani ni ne trebaju testirat nego samo idu u izolaciju ni neznamo dal smo je mozda i preboljeli bez simptoma.

dobro ste se na kraju opisali. strah al ne od korone nego od TKZ ugroze slobode gdje ste pobrkali svoje potrebe sa svojim slobodama. nije sloboda izac van pljuvat po ostalima. Nije sloboda ostavit starca umrijeti . niej sloboda sve bolesne ostavit da krepaju jer eto neki nebi odvojili svoj novac za doprinose za njihovo lijecenje. Nije sloboda vozit s 5 promila i onda ubit majku s bebom u kolicima na pjesackom prijelazu . to se zove glupost i podljeze zakonskim sankcijama kako kod nas tako i svuda u svijetu. Mozda vi zivite u nekom paralalnom svemiru gdje se sve ravna po vasim zakonima al eto svi ostali zive u ovozemaljskom normalnom svemiru gdje pravila i zakoni vrijede ipak za vecinu.

• CORONA virus

• emil
    • December 13, 2020 at 2:02 PM

puno vise nego nosenja maske..

a vi imate nek strahove od maski?(maskafobija)

kao mali niste smjeli u maskare?

mozda i to zabrane uskoro pa ste bez brige:)

• CORONA virus

• emil
    • December 13, 2020 at 1:56 PM

opet krivo

vlada je izabrana demokratskim putem i vecinom a mjere je donio stozer a stozer je izabrala vlada.

znaci da vecina ima to misljenje a jedino ti mislis da je tvoje misljenje misljenje vecine.

Ulazimo u sklisko podrucje jer osobno nisam za trenutno vladu al kao sto rekoh izabrala ju je vecina da kroji zakone pa samim time i manjina je mora postovat sve dok si ne izabere bolju vladu.

mozda bi bilo dobro da su i stozer i njegove odluke pustili u sabor na glasanje(barem neke koje se ticu vece populacije kao sto je lock)

i prestani spominjat humanost jer tvoj stav s humanoscu ni slova nema zajednicko.. brini o svom madezu da opet budes mlad i lijep.

• CORONA virus

• emil
    • December 13, 2020 at 1:47 PM

ne izmisljaj. bez parfema-krpice i kavice ces nekako izdrzat . ducan prehrane ti radi .

ktome ti pricas kao da su mjere u kamen uklesane a privremene su.

ak ce se stanje pogorsavat neka se i pojacaju.

radje cu imat zabranu izlaska iz kuce 15 dana nego si mislit dal cu imat medicinsku skrb ako ce mi slucajno zatrebat.

• CORONA virus

• emil
    • December 13, 2020 at 1:11 PM

a ja vidim da su anarhisticne ideje takodjer jako zastupljene...

srecom postoje zakoni kazne i zatvori za krsitelje zakona.

Svakom pijancu je bezvezan zakon da ne smije vozit s 5 promila u krvi...jer on je sobodan da radi sto hoce i tko mu smije njegove slobode uskracivat...

pa eto ima ipak netko tko ce mu omogucit da u zatvoru konzumira sve svoje slobode a da ne ugrozava sve ostale na cesti.

• emil
    • December 13, 2020 at 1:09 PM

Netko je ovdje nedavno spomenuo da ima fundametalista pa da ima tehnicara i da ima oni koji trze po filingu..

e ja sam onaj treci :)

gledao sam Lac pred kraj proslog mjeseca kad je bio negdje na 11 i tad mi je nesto smetalo u toj dionici..

• CORONA virus

• emil
    • December 13, 2020 at 12:52 PM

Ne. Grijesis. Tvoja sloboda ne smije ugorzavat moj zivot. Znaci masku na lice i uzivaj u slobodi kolko god oces.

Dal sam ja ili vi u pravu je potpuno sad nebitno jer imamo zakonodavnu vlast koja je pripisala mjere koje vaze i za vas i za mene a kolko vidim i za cijeli svijet pa prestanite bit veci vjernik od pape samog.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt