https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…kinuta-15041079
Nije još sve gotovo
Ovi trumpovi su iz nekog plemena... to zeceve vjesaju oko vrata?
A vidim i kod nas ih ima
to su Trumpova braca po krznu oko vrata
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…kinuta-15041079
Nije još sve gotovo
Ovi trumpovi su iz nekog plemena... to zeceve vjesaju oko vrata?
A vidim i kod nas ih ima
to su Trumpova braca po krznu oko vrata
bogami ovi prosvjednici pred kongresom srusili kompletnu burzu u crveno....
Fcel meni jako ljepo izgleda- 15$ mi se cini vrlo izglednim---mogla bi nam zlocka malo luknut ovo--
Xpeng-pa i to ljepo izgelada-. 50-60-80$ samo nebo je granica--
Napokon su i konopljasi povukli prema gore.
aurora-CRON-CNC-SNDL sve se napokon zeleni.
stojim u njima jos od americkih izbora...
e sad jos da ne izletim prerano kad sam vec toloko dugo gledao kako se crvene
OPGN-
jel t oi tamo ide "scallops u nizu........."
sad bi ja na svemu ko zeko skako po ljestvici prema gore:)
info:
Extended collaboration with leading global generics company Sandoz for optimal antibiotic drug positioning by predictive antibiotic susceptibility testing.
Presenting study on combining ares-genetics.cloud with long-read sequencing for rapid antibiotic susceptibility testing in collaboration with Johns Hopkins researchers.
Expects granting of key patent on genetic resistance prediction against antimicrobial drugs. (globenewswire.com)
Display Morenisamvise imao zivaca cekat pa sam se rijesio rakete NAKD na
SELL ***** NAKD @ 0.2102
28% - pa da mirnije gledam pfe uz par burek a:)
na kraju ispao jako dobar dan
i ZKIN potegnuo postenski a vec sam ga se htio rijesit na pocetku dana a evo ga 10% poskocio pred kraj.
jos da se JD izvuce iz tog crvenila bilo bi i za bozicnu puricu ...
Display MoreU stvari malo nas je, al' se sjajno zabavljamo
Emile, ajde priznati.. gdje nađete sve te egzotične papire ??
NAKD
Ludilo
Akumulirao se na 0,08
Jučer lansiran na 0,48
Jučer je kao raketa papir porastao sa 0,23 na 0,47 dolara, kažu rast 88%.
Treba ga gledati, ne bi se trebao povući ispod 0,35. Ako se potom zaredaju velike zelene svjećice na velikom volumenu jump in, and out
Jednostavno pratim i i citam kad vec neznam crtat- Ove egzoticne najvise dolaze sa robinhooda - tradeview - etoro - nadjem sto ljudi favoriziraju pa onda u moru toga idemo na osjecaj kad neznamo na znanje i kad to sve proberem i provjerim dodjem ovdje zicat vas TA
Da nebi bilo zabune ima tu dosta crvenila i pogresaka pogotovo preranih izlalazaka jer evo iz ovog nkd i iz zkina jednostavno izlazim prerano jer ne mogu vjerovat da nesto moze skocit 80% u danu pa to opet ponovit sutradan pa prekosutra itd...
Pa da ponovim pitanje ka oi na Zkin
jel to i na NAKD ide "scallops u nizu........." kao i na JD ? niz od 5-6.... (neki targeti ciljaju na 1.6$ nakd
izasao sam jucer skroz iz nakd jer me frka to drzat i opet kupit...
i malo o _NA_KD
Naked Brand Group Limited dizajnira, distribuira, prodaje na veliko i prodaje žensku i mušku intimnu odjeću i ženske kupaće kostime. Tvrtka nudi svoje proizvode pod robnim markama Pleasure State, Davenport, Lovable, Bendon, Fayreform, Naked, VaVoom, Evollove i Hickory, kao i putem licenciranih marki, uključujući Heidi Klum i Fredericks iz Hollywooda. Svoje proizvode prodaje kroz maloprodajne prodavaonice u vlasništvu tvrtki u Australiji i Novom Zelandu; mrežni kanali; i veleprodajni partneri u Australiji, Novom Zelandu, Sjedinjenim Državama i Europi. Tvrtka je osnovana 1947. godine, a sjedište joj je u Aucklandu na Novom Zelandu.
Neto prodaja u punoj fiskalnoj godini 2020. iznosila je 90,1 milijuna NZD, odnosno 58,5 milijuna USD, u usporedbi sa 111,9 milijuna NZD, odnosno 72,7 milijuna USD, u cijeloj fiskalnoj 2019. godini.
Bruto dobit iznosila je približno 33,8 milijuna USD, odnosno 22,0 milijuna USD, tijekom cijele fiskalne 2020. godine, u odnosu na NZD 37,4 milijuna USD, odnosno 24,3 milijuna USD, u cijeloj fiskalnoj 2019. godini. Marža bruto dobiti kao postotak prihoda povećala se na 37,5% u punoj fiskalnoj 2020. godini, u usporedbi s približno 33,5% u punoj fiskalnoj 2019. godini.
Sorry za gogle prevodioca...nije mi se dalo pisat
Ja jucer izasao iz pfe i usao u zkin,nekada treba i minus pregristi i izaci 😁
pa onda ti je sjekira u med upala--ako si se samo preselio s kompletnim ulogom...20%+ je dans ZIKIN...
Posto se blizi prijava poreza samo da provjerim neke stvari..
Mjenjali su se porezi naa dobit sa 12% na 10%.
kolko sam shvatio to se ne odnosi na dobit u 2020 nego u 2021 sto znaci da prijavu koju sad podnosimo ide po starom znacio 12% plus prirez ?
I jos jedno pitanjce.
Dal prijavljujete porez po srednjem tecaju na dan 31.12. ili na dan prodaje? dolar je dosta pao u zadnje vrijeme pa je obracun na dan prodaje isplativiji.
Teta u poreznoj kad smo zadnj put bili je bila dosta nejasna po tom pitanju al kolko smo je shvatili porezni obvezik moze sam izabrat dal ce izracunat na dan prodaje ili na zadnji dan godine. ka onebi smio mjesat dane. pa neke obracunavat na dan prodaje a neke na 31.12.
Da
Ide
Da li je ovo jedan u nizu, ili posljednji, ne može se znati
a kakav je to niz od dva:)
niz je od barem 4 -5
Display MoreTri mu vuka i kozlići.
Više bih zaradila crtajući nego trgujući.
Hoećte vi to meni platiti, a ?
ZKIN
Prilažem raniji graf, i današnji, i idem se vubiti
Neki dan smo ga crtali oko 2,60, eto ga danas , plus 22% , hellou.......... i još nije kraj
Zloćka, zloćka. Nisam ga naravno kupila, još uvijek u raljama života i u žrvnju Optime.
A kada pogledam Teslu na 730 dolara isto bih se vubila.
Vani je ovih dana baš stoliću prostri se
jel to i na ZKINu ide "scallops u nizu........." kao i na JD ?
KAd smo vec kod astronomskih porasta bacite oko na NAKD kojeg smo takodjer ovdje spominajli u par navrata(bio je na( 0.21$)priej tjedan dva... danas sam izasao al opet prerano ...
Display MoreVremena imam, pameti nemam
Tko bi više popamtio sve te vaše tickere
Ajde idem viriti
No. target ovog čuda je 110 dolara, scallops u nizu.........
I ne pokazuje znakove posustajanja. Ja bih to odvozila, pogled na monitoru dokle god su zelene i velike svjećice hold. Minutni i petominutni interval
Gdje samo nađete sve te lijepe papire, svi ti lijepi dečki
JD je alias-ov tip odavna. malo je posustao al je oduvjek u centru paznje.
Thx za TA. malo sam izletio prerano al povratak u papir je izgledan ...
al kao sto rekoh 13000 nije protrgovano u dva mjeseca pa samim time 13000 ipak nije hahah kolicina. a to da bi bila na 200 nakon prodaje 13000 otom potom prije bi bila na 75 nego na 200. da je mogla u jednoom tjednu na 200 odavno bi se to i dogodilo...nebi stajala tu gdje stoji vec mjesecima.
al slazemo se u jednom . i ja i ti prizeljkujemo znaci da se netko iskrca s 13000 u jednom danu. ti da bi prodao odma posle na 200 a ja da bi uletio ispod 100. Znaci drizimo fige da se sutra netko iskrca s tom HAHAHA kolicinim
Rijesio sam se JD -na 92.5 - cekamo laganu korekciju prije skoka na 100+
rijesio sam se i NAKD na 0.32 odma na startu st oej bila greska jer je supio dogurat do 0.36 al posto je kupljuen na 0.22 pobjego sam cim je pump dozivio danas.
Zlocka ak imas vremena luknut TA za JD jer je danas povuko postenski i misljenja sam da sliejdi korekcija lagana...
13000 kom veća količina haha
pa po vidljivim nalozima da netko sad proda pod hitno 13000 komada ode igh ispod 100 kuna...cak i ispod 75
u protekla 2 mjeseca ukupno nije prodano-kupljeno 13000 dionica.
Ko zna kako ce se ovo zavrsiti...tamo kad previse pricas jednostavno nestanes ili ti slucajno pozli od " nuklearnog caja" kao i u Rusiji.
Jinko Solar
Jesu li to naznake povratka na stare slave?
evo 5% povukao i na 65$ je . Hocemo li natrag na 85$.
Zlockaaaaa.....trebamo te
ZKIN standardno na pocetku ode gore 5-10% i onda natrag i tako je vec danima.... za malo trejdat dusu dalo
PFI- uffff- sporo ide prema gore al zato brzo pada....bar nesto
pa sta nije danas stiglo 17000 doza?
a to je "deblje" od prethodne
Sve iz robnih rezervi je "cuvao" Kerum na svojim policam u svojim ducanima.
Tko je preuzeo posao "cuvanja" od Keruma cemo naknadno saznat.. mozda.
Za ozbiljno trgovanje vani, samo SAXO. Probao sam sve demo verzije svih brokera.
Američki Webull ima najbolje sučelje, dubinu naloga, besplatnu, sve je free, jednako kao i kod Trading212, a sučelje je čak bolje i od SAXO.
Prodao sam Interactive brokers, pa to je ludo, dok zadaš nalog (ako se baviš scalpingom) cijena odradi 3/5% gore dolje.
Smiješno.
Moze malo vise o tome?
Malo sam gledao tamo cijene i kolko sam shvatio slanje novaca na platformu je free samo ako imas U.S. Bank Account ???
Cak i povlacenje nije free. a i nalozi se napalcuju za razliku od trade212...
ili sam ja to sve nesto pobrkao?
Tko je vlasnik kupljenih dionica? dal se kupuju dijelovi dionica?
thx
a što reći na ovo?
jedino ovo:
Ako je Japan zemlja tisuća potresa, Finska tisuća jezera, onda je Hrvatska zemlja tisuća lopova...
Jos mogu shvatit da zabrane isplatu dividendi tvrtkama koje su uzimale pomoc-sto za radnike sto radi slabijeg poslovanja itd...al da zabrane dividendu nekom ko je radio normalno u trzisnim uvjetima bez da su uzeli neku pomoc iz proracuna je stvarno...
Ionako nemam nista na ZSE a vidim da se ni necu skoro vracat tamo...(osim ETF)