1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 94
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• emil
    • January 27, 2021 at 3:50 PM
    Quote from LadyM
    Quote from Backdraft

netko od vas drzi amc?

ja da, al izgleda da je prekinuto trgovanje

pa vidim da se cijena mjenja - znaci da netko ipak trguje-

Evo amc bio na 15 pa otiso na 17 i sad je pao vc na 14- dok se je konektiram ce bit na 5 :(

• emil
    • January 27, 2021 at 3:43 PM

KAd im trebam pare uzet onda ne rade a kad ide u crveno i kad mi treba uzet pare onda sve radi savrseno :(

em sam riskirao sa nocenjem u ovim "raketama"- em sad kad mi se to isplatilo normalno da ce "alien i predator" napast samo da ja ne poberem vrhnje :(

502 Bad Gateway

nginx

• emil
    • January 27, 2021 at 3:36 PM

trade212 - koma-

pokusao sam zadat nalog prije otvaranja za amc na 20$ sto je 300% od jucer kad sam kupio i naravno da neda. pise nije fer cijena

a na otvaranju se nemres logirat... koma... evo vec je 16 sto je jos 200% al i dalje se nemrem logirat..

sad sam se logirao al tamo jos stoji cijean 4.9 od jucer a ne dansanja od 17-20$

zanimljivo je da ove kaj su potonule sve vidi tocno al ove koje su narasle 200% poklazuje po jucerasnjoj cijeni.

Mulja trade212 opako mulja...

• emil
    • January 27, 2021 at 11:43 AM

lako vama kolega alias. Vi ste velika riba koja odmara i ceka bolja vremena. Mi ostali smo sitne ribe koje se moraju nahranit dok velike ribe spavaju da bi i mi postali barem malo vece ribe :)

GME- otvorice s preko 400$ :) 200% + kak je krenula...

a ja nisam u njoj---jer ne volim egzotiku :)

• emil
    • January 27, 2021 at 11:21 AM

@accountant

pa svako ulaganje je omjer rizika al sta mi vrijedi sto je PFI po fundamentima bolja od nokie kad na njoj stojim dva mejseca i potonuo sam 10 % ?
    trend je ko na ZSE- sto gora dionica to bolje leti u nebo.

Spavanje u egzoticnim dionicam nije lijepo al je profitabilno (trenutno)

cesto spavam u nekima od njih al sa manjim iznosima i stop nalozima.

Evo i jucer sam ostavio cak malo vecu kolicinu egzotike preko noci.

Gledajuc sto bi mi bilo bolje dosao sam do zakljucka da mi je najbolje pratit redit i robinhodovce i ne razbijat glavu zasto nego jednostavno zazmirit i uskocit :). Nis ne moras radit samo se moras pomirit da ces izgubit odredjenu kolicinu novaca.

Meni to nije neki problem (bar za sad jer se sve zeleni) a kad postane onda necu vise tako trgovat...

evo u cemu sam odspavao sinoc.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

U svakoj egzoticnoj je priblizno ista suma novaca i dokle god kad sve podvucem daje prihod ja ne odustajem od takvih dionica.

Jucer sam takodjer psotao sto je nocilo. Neke su iste a neke su potpuno nove rakete za mjesec :)

i znam da cu na kraju morat potonut s takvim dionicama al vec i sad sve u njima je u biti zarada na njima kroz proteklo razdoblje pa cu bit na pocetku i imat besplatnu skolu.

• emil
    • January 26, 2021 at 7:45 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from emil

st-brajo .....jos veci rast :)

kakvo crnilo? samo pozitiva i "to the moon" :)

ako je mogo BTC na 40k samo tako sto nebi jedan BB na 100$ :)

ma ja sam trenutno samo 🍿 i gledam dokle će.

nemam stvarno predrasude prema ničemu, al čisto me zanima koja brojka je konačna granica ludila, tj. di je ta točka pucanja.

sutra su izvještaji vezani za naftu i FED meeting.

ako sve bude redovno, čini se da ćemo bit mirni do polovice ožujka 🤷

Display More

pa i ja sam slicnog misljenja da je sve pre-prenapuhano. al postoji ali...

pa nisam ja jedina budala koja nece profitirat od tog ludila. kud svi tud i malo mujo:)

i evo sad i ja jasem po valovima dok me neki morski pas ne pojede :)

• emil
    • January 26, 2021 at 7:16 PM

st-brajo .....jos veci rast :)

kakvo crnilo? samo pozitiva i "to the moon" :)

ako je mogo BTC na 40k samo tako sto nebi jedan BB na 100$ :)

• emil
    • January 26, 2021 at 10:40 AM
    Quote from plavac

Danas realizirano 1.450$. Trgovina je sada završila u 02,00h. U 10,00h ujutro se otvara ponovo, idem spavati. Da ovo potraje još tjedan ili dva, sa ovakvim prometima, uh

Quote from LadyM

I ja bila budna do dva pa nisam do tri spavala i idemo dalje od 7H ;)

S cim trgujete u to vrijeme i na kojoj platformi ?

I da odgovorim sam sebi dal postoji neki limit na broj transakcija na trade212 . Ne :)

Is there a limit for the number of trades?

• 8 months ago
    • Updated

While some brokers allow traders to do a limited day trading, we won't apply any limits to the number of trades you do on a daily basis. You can process as many trades as you like through all of our account types (CFD, Invest or ISA)

• emil
    • January 25, 2021 at 11:42 PM
    Quote from fajrvol

Ekipa, možda sam lud ali pada mi na pamet parkirati nekakve novce tipa kao na OPTE u UAL i CCL. Pričekati jedno godinu do godinu i pol i onda izlazak ako mi bog od burze bude naklonjen. :D Te dionice su ubijene skroz u ovom trenutku.

To sam ja planirao s BB nekidan ... i onda BB ode 50% gore i hebiga moro sam prodat :)

• emil
    • January 25, 2021 at 11:15 PM
    Quote from LadyM

Tko je još u BB i AMC osim mene?Postmarket opet u +10%. Taman da nekoliko % odem u plus, danas je dan bio luudnica.

AMCsam uspio izac na vrijeme s dobrim plusom a BB sam zaglavio (500€)jer nisam na sat gledao a ukupirao me FUBO - JE - GNUS.

Danas sam jedno 20 puta kupio i prodao BB :)- Bas je bio dobar dan...ionda mi prodje 22h i mislim si sad kad mi rokne jer cu prespavat u njemu....al eto nekad moras imat i srece kad vec nemas pameti :)

A da "mirnije" spavam sam si malo kupio egzotike (MMTEC- PAYS-LYL) na kojima ocekujemo sto? "scallops u nizu........." :)

PITANJE. Dal ima neki limit na trade 212 - 130 naloga sam odradio- BB prek o20 puta? jel se to smije ? da me en zbanaju.

• emil
    • January 25, 2021 at 3:44 PM

bloka bloka- sva sreca pa sam si stop naloge sve postelal po cijenama premarketa pa sam ulovio vece cijene :)

al evo sad me odlogiro i morao sam 3 put stisnut login da me pusti unutra

• emil
    • January 25, 2021 at 2:54 PM

a ja ne kupujem te crvene - samo zelene :) i nekak mi se to cini bolje nego da te crvene kupujem :)

s ovima trgujem jos od proslog tjedna. U nekima jesam u nekima nisam. BB-FUBO-NAKED sam izasao (steta)

AMC se nisam uspio ukrcat a kolko vidim ni necu...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• emil
    • January 25, 2021 at 2:37 PM

Sve se zeleni u premarketu...

BB + 42%

AMC +38%

Cak i PFe 0,14% :)

• emil
    • January 25, 2021 at 2:13 PM
    Quote from BSOD

Emile, pa kaj ti to smeta!

Kad ti napiše da je nešto bearish ti odeš bullish. :)

ma ne smeta me - cak sam se naviakao na to al onda sam si namjestio dark temu i postelao indikatore al sam izgubio ove pa bi ih upalio da mi stoje tu. Pa vidi ovaj na slici. 3 indikatora. to je CNDT .

i sta po tim indikatorima nebi trebala bit crvena svijeca nakon toga- a sve se zeleni ?

• emil
    • January 25, 2021 at 2:08 PM

zlocesti

Dal mozda znate gdje se pale -gase ovi indikatori sa slika na investing.com?

nigdje to nemogu nac.

Jos ak ima negdje da upalim indikator koji ce mi rec koja ce ic gore a koja dole pa da se ne mucim previse :)

i nigdje da nadjem onaj indikator "scallops u nizu........." :D

• CORONA virus

• emil
    • January 24, 2021 at 6:42 PM
    Quote from zm1

Ovo je užasno! Ali ne možemo to uzima kao reference za nepopuštanje i daljnje zatvaranje, oduvijek je bilo ovakvih iznimka

Sad vam je ovo iznimka al kad netko umre nakon cjepljenja onda je to pravilo i razlog necjepljenja...hmmm bas objektivno razmisljanje...

Quote from Paulie

Samo ste zaboravili dok vi solidarizirate da ugostitelji, bilo vlasnici, bilo kuhari ili konobari svoju djecu nemaju čim hraniti, da su im poslovi i dostojanstvo uništeni. Isto vrijedi za djelatnike teretana, turističke djelatnike, itd., od čega će ti ljudi živjeti i zašto im je zabranjeno da egzistiraju ?

Kakav je to ugostitelj-poduzetnik koji ne moze hranit djecu a dobiva drzavnu pomoc? Cak i bez pomoci- sto je radio godinama? kupovao bjesne aute i vikendice? pa nek ih proda sad pa mu nebudu djeca gladna... i jel to onaj vlasnik birtije koji daje cak 3700kn neto placu svojim konobarima u sred sezone?jel su to njemu djeca gladna?

Ktome svi imalo poduzetni poduzetnici su se snasli i imaju coffee togo- evo u shoping centru svi do jednog birca imaju kavu za van i nose kave ducanima tak da pusti patetetiku za istomisljenike.

• emil
    • January 23, 2021 at 9:39 PM

:) slicno razmisljamo...

jesi li mi ti brat blizanac za kojeg nisam znao ? :)

a ja bi dobio barem, duplo :) al sam zato i duplo u minusu sad:)

• emil
    • January 23, 2021 at 9:31 PM

Jel se zna kolka dividenda ide po dionici na pfe?

• emil
    • January 22, 2021 at 7:06 PM
    Quote from zlocesti

A sunce..

Scalping je gruba igra, treba je naučiti

Ne naglavačke unutra

Prvo na Stockbeep vidjeti što je prilika.

Sutra će biti crveno izgleda. Hoećete spavati u papiru

Prilažem nali graf, obratite pažnju.. moglo bi biti zgodno ako se realizira

Sada semo u handle kanalu. Ako prođe rub na velikom volumenu, uskačite

Ovo vani ne valja, postalo je suviše lagano....... ide Smak sviejta.

Ja ću se uparkitrati u onaj ALT. Covid cjepivo. I biti ću nadam se pametnija nego na Moderni.

Display More

Ma ja sam ko mali bio glavni indijanac u selu :) skalpiram sve samo tako :)

Ak nemam pameti imam bar hrabrosti :)

PFE ocito ima neke probleme- eVo i nasi otkazuju daljnje cjepljenje (pomicu termine) jer cijepivo ne dolazi.

Pricekacu dividendu i onda vidit sto s pfe. 9% sam u minusu s pfe.

• emil
    • January 22, 2021 at 6:56 PM

Danas se sve nesto crveno otvorilo pa sam bio bez ideje .

Onda procitam post od zlocceste o scalping(a ja sam poznat indijanac) pa sam malo trenirao s sitnim novcima i brzim izlascima.

Brzo udjes pa brzo izgu

e onda sam se osokolio kad sam vidio da me krenulo :)

i tako ostadoh bez 200 eura u par sati samo tako :(

Al posto sam odlucio ipak nesto i naucit i istrenirat nisam se obeshrabrio.

I evo na kraju sam imao srece :) vratio izbubljeno i spremio sutra za par bureka :)

Files

snap311.jpg 21.29 kB – 0 Downloads
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 94
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt