1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• emil
    • January 28, 2021 at 4:23 PM
    Quote from fajrvol

Meni ni Trading ne radi. Logira se već 5 minuta

Quote from accountant

inače kako doskočiti problemu štekanja Trading212 platforme u otvaranju? ulogirajte se ranije, bar 15-ak minuta i zadajte nalog malo više iznad cijene koju vidite, ja sam tako jučer pazario NOK po $5 a kasnije sam pokušavao i nisam uspio više, dijelom jer je štekalo zadavanje naloga, dijelom jer se nisam mogao ulogirati

Ta caka radi al u 15:35 jos uvjek vidim cijene od sinoc tek nakon 5 minuta se refreshalo.

Ako slucajno napravite refresh stranice- a trade nema problema cijene se odma prikazju normalno. al posto trade ne radi kak spada nakon refresha dolazite na poruku da je sesia istekla pa je puno bolje cekat 5 minuta na cijene nego uopce nemoc pristupit stranici. Evo maloprije sam napravio refresh i naravno da sam cekao 15 minuta da me vrati natrag na stranicu...

to se ocito dogodilo i fajrvol u. i sad se nemre logirat.

znaci ak ne radi nis ne diraj i ne refreshaj nego cekaj da proradi ...

tjesi mse samo time da je sve besplatno a vidim da i neke koje se placaju ne rade bas savrseno...

Ktome nemam nista sto moram bas nadgledat.

• emil
    • January 28, 2021 at 3:43 PM

koma- evo i http://www.investing.com puko. nema charta uopce

• emil
    • January 28, 2021 at 3:12 PM

NAKD Stock: Naked Brand Flirts With $3 After Reddit-Fueled Rally

nakon jucerasnjih 250% danas treba imat muda ulozit u NAKD. al kakva su vremena tih 250% vise ne izglea kao neki rast nego kao zagrijavanje za pravi rast :)

• emil
    • January 28, 2021 at 2:40 PM
    Quote from accountant

baš lijepo, na WeBull-u i RH su ukinuli kupnju za GME, AMC i NOK, možda i još pokoju

i sad spirala prema dolje...

vidjet ćemo kad se otvore tržišta kakav je efekt

fakat _uze malog čovjeka, da ne vjeruješ a sve pod egidom zaštite malog ulagača

my ass

znaci sad ce malima onemogict da kupuju da bi oni mogli srusit cijenu i izvuc se iz svojih gubitaka?

il sam ja to sve pobrkao?

• emil
    • January 28, 2021 at 1:20 PM
    Quote from alias
    Quote from emil

Pitanjce- Kad krece premarket? mislio sam da je to 1,5 sati ranije a sad vidim GME i KOSS se vec trguju i vec su +40%

po nasem vremenu od 10h ujutro je premarket, sve do 15.30 kad je otvaranje. Onda je do 22h redovno trgovanje, a do 2h ujutro je postmarket

WOW.

Sva sreca da to nema na trade212 jer neznam kad bi spavao :)

A kad bi me zena vidjela ....necu ni pomislit sto bi bilo kad bi.....

• emil
    • January 28, 2021 at 12:15 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Trade 212.... popucali su po savovima ...

Sutra ce to isto pisat za NOK i KOSS :)

Pitanjce- Kad krece premarket? mislio sam da je to 1,5 sati ranije a sad vidim GME i KOSS se vec trguju i vec su +40%

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• emil
    • January 28, 2021 at 12:02 PM
    Quote from trial

Ovo sa tim cjepivima je očito postao ozbiljan problem za EU. STOXX 600 trenutno je u ozbiljnom zaronu od blizu 2%. A u tome mu pomaže i jučerašnje crvenilo na S&P500.

Sve skupa, prilično neveselo.

Quote from trial

Pao Wall Street (za njima ozbiljnih 2,57%), palo zlato, pala nafta, dolar ojačao, a zse će ..., opte će ...?

Ali sa AstraZenecom dobre vijesti.

https://www.index.hr/vijesti/clanak…no/2250080.aspx

Sve pada jer su klinci s robinhooda i redita izuli iz cipela velike muljatore s wallstreta...pa su potonji morali isprodavat sve pozicije u "pravim" firmama da pokriju gubitke na GME...

Kako god u narednim danima cemo bar iamt prilike kupit "prave firme" na snizenju :)

• emil
    • January 28, 2021 at 11:17 AM
    Quote from upupup

Ne znam je li netko već stavio link, ali zanimljivo je.

ovo se stvarno isplati pogledat...

Ovi menadjeri koji se pojavljuju su klonovi jednog bivseg predsjednika(ima palvkasto gnjezdo na glavi)-- sve je prevara-svi su se urotili protiv njih nevinasaca samo da oni ostanu bez novaca i sve treba vrati na pocetak(kao u matrixu) gdje oni dobivaju jer ovo nije nikako u redu jer oni gube novac pa samim time to odma nije zakonito :)

prestrasno ....

• Plaćanje poreza kod trgovanja na stranim tržištima kapitala

• emil
    • January 27, 2021 at 11:59 PM

Trade212-

Dal ste vi dobili godisnji izvjestaj trgovanja?

imam mjesecne i dnevne al nisam dobio godisnji.

• emil
    • January 27, 2021 at 9:58 PM
    Quote from fajrvol

NIO je pao do linije suporta na 57$. Mogao bi ovih dana nazad bar do 64$. Kupit ću danas prvu količinu pa ćemo vidjet kud će.

Vama radi Trade212 ???

Quote from Marielena
    Quote from LadyM

Dečki i cure,

evo još jedne ideje (ovaj tip je preoručio AMC kupnju)

https://twitter.com/Investandbefree/status/1354516501823447040/

Jel taj nesto kao nas Neo? :)

On kad je reko da nesto ide gore-dole ko da je u kamenu to upisano bilo.. nije moglo da se ne dogodi :)

• emil
    • January 27, 2021 at 9:55 PM

nista od kupovanja- puce opet trade212...

• emil
    • January 27, 2021 at 9:20 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ja mislim da ovo stvarno vrijedi da dionica naraste 600% u jednom danu :)

Kakva TSLA-GME-AMC

KOSS je zvjezda dana:)

Quote from fajrvol

Može bubble puknut i za dva tjedna tako da treba biti oprezan u svakom slučaju. Mislim nekako da poslije Bidenove injekcije bude mir još par dana a onda bi moglo biti svakako. Uglavnom vidjet ćemo.

Baš tako. Nisam pohlepan da me ne bi krivo shvatili jedino što je puno puta pravi moving nakon i prije marketa. Dosta se da na taj način zaradit. E sad druga stvar je što su vremena luda pa je rizik velik.

Ovo trgovanje poslije i prije je prava stvar. mislim da je kolega alias rekao da interaktiv brokers ima tu opciju. To mi se cini kao slijedeci lvl kad se odlucim maknut s trade212. sljedeci ce morat imat opciju premarketa...

• emil
    • January 27, 2021 at 7:56 PM

Netko je ovdje jucer stavio ovaj link:

Reddit’s Wall Street Bets: 5 WSB Stocks That Could Be the Next GameStop

Znaci od jucer do danas ovih 5 +1(GME) je naraslo:

24H:

GME = 130%

BB = 32%

EXPR = 243%

AMC = 237%

NOK = 50%

KOSS = 298%

u 7 dana:

GME = 743%

BB = 32%

EXPR = 804%

AMC = 450%

NOK = 68%

KOSS = 1053%

u 30dana

GME = 1550%

BB = 32%

EXPR = 909%

AMC = 550%

NOK = 81%

KOSS = 1500%

Danas nek opet stavi isti takav :) pa da sutra svi kupujemo po njemu a ne po nekakvim fundamentima ili TA :)

• emil
    • January 27, 2021 at 7:06 PM
    Quote from zlocesti

No, dok se vi zabavljate netko mora i radti.

Poslijepodnevnu smjenu.

Ni povirila na burzu.

Svejedno , nemojte please spavati u papirima :S

Ma reko kolega brajo da su izvjestaji prosli po planu za naftu . Znaci ruzicaste naocale cemo jos jedno vrijeme nositi :)

kupio bi ja sutra na otvaranju al eto zadnjih 10tak dana sve je na otvaranju 30-300% skuplje nego dan ranije na zatvaranju.

Meni je ostalo jos par egzoticnih papira pa se jos moram odlucit sto cu rijesit prije zatvaranja a sto nadokupit da ne propustimo mozda neki novi GME-AMC.

• emil
    • January 27, 2021 at 6:40 PM
    Quote from LadyM
    Quote from etoimene

Kako ste samo našli te AMC i GME? 200% u dva tjedna?!?!?!?! Nemrembolivit. :)

Meni je dao ideju naš prijatelj Accountant :) Bila ušla na 2.67 pa prodala na 3,3 pa opet ušla na 4.65

Identicna situacija - Kolega je skrenuo paznju na nju prosli tjedan pa se s njom malo trejdao par dana.

kak je sve drugo poludilo oko GME i ona mi je zamirisala na dobro (valjda zato imam tolki nos:)

Eto nekad i oni na osjecaj pogode bez gledanja u grah...Jos da taj grah savladam...gdje bi mi bio kraj.. fundamente necu ni pokusavat shvatit jer vidim da mi bolje ide bez njih :)

Rijesi sam se jos BB(+10%) KODK(+30%) JE(-6%) i SYN(-9%) i ZKIN (-3%) sto je vecinom kupljeno jucer na zatvaranju (osim zkin-a)

Nakon ovakvih skokova ova nokia mi sad izgleda da je premalo narasla a skocila mi 40% :)

Sad moramo vidit sto cu opet dokupit od prodanih - ZKIN-Syn JE- to sam prodao jer je 212 stekao a morao sam iz kuce na par sati.

• emil
    • January 27, 2021 at 5:00 PM

ja iz svega izlazim sto je u plusu -

Evo i EXPRESS sam šprodal. Pa necemo bit pohlepni pa na 200% plusa ocekivat jos tolko..Skroman sam pa sam izasao :)

• emil
    • January 27, 2021 at 4:43 PM
    Quote from Backdraft

gledam taj gme i razmisljam kako sam se neckao na 20 da ga kupim i koliko bi to bilo sada, ali onda se sjetim kakav sam i da bi ga prodao na 40 i mislio kako sam super prosao :D

u toj slatkoj dilemi sam ja sad- dal sad prodat na 17 AMC il cekat da jos naraste- a usao sam u 4,7...mislim ds cu sve to prodat i otic po burek :)

EDIT ipak nisam u dilemi- ipak mi je onaj nalog primio na 15 sto sam zadao- i prodalo se samo po 16.5- akd pokrije minus ostalih "raketa" bitt ce za par bureka :

Files

Screenshot_2021-01-27 live trading212 com(1).png 11.52 kB – 0 Downloads

• emil
    • January 27, 2021 at 4:14 PM

Evo NEWS :

AMC Erases Pandemic Plunge After Shares Quadruple

• emil
    • January 27, 2021 at 4:01 PM

ja sam uspio postavit stop nalog na 15 -dal ce ga primit ili ne cemo vidjet kad se logiram.

Ah ti Ameri. Vidi se da nemaju iskustva s velikom likvidnoscu. Trebaju doc kod ovih na ZSe pa da vide kak se to radi :)

Ev oAMC na 13.02

amc proradio 14.43- al trade212 nije :(

lako mi ova kgledat kad je u plusu 100-200 ili 300%

sta bi bilo da je u minusu - pa svakom minutim tu tones ...

• emil
    • January 27, 2021 at 3:57 PM

ja vidim da A_MC i dalje trguje i da ce ispod 10 sad past..

ili ovaj invest ukasni pa s azakasnjenjem vidim podatke...

EDIT - evo stao je na 11.60 AMC - nema ni bid ni ask naloga vise.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt