Mogle bi zbog 5G biti zanimljive:
Nokia 3,96 $
Ericsson 12,41 EUR
Preporuka je da se stave i trenutne cijene, radi lakšeg praćenja kasnije.
Nokia 3.96$ ???
gdej to? ili koja nokia?
najmanja danas je bila 4,5 - 5,2
Mogle bi zbog 5G biti zanimljive:
Nokia 3,96 $
Ericsson 12,41 EUR
Preporuka je da se stave i trenutne cijene, radi lakšeg praćenja kasnije.
Nokia 3.96$ ???
gdej to? ili koja nokia?
najmanja danas je bila 4,5 - 5,2
Samo da Musk stavi na svoj twit nesto o ovom coinu i leti sve do otpada
pa vec se pojavio. DOGE coin je poludio jer se pojavilo pitanje na WSB dal je ikad DOGE bio 1 dolar.
i nakon toga je otisao 1800 posto .cirka
Evo napokon prodao XSPA odma na otvaranju.
Kak se kaze - Ko imam srece moze se rodit i bez one stvari- narast ce mu naknadno jos veci
Zavrsio s 3$ plusa na kraju- u jednom momentu je u premarketu otisla i 10% u plus pa bi jos i zaradio 500˘€.
Bitno je da sanm ja prosao neokrznut iz ove opasne situacije.
Sa
ova prva crvena svijeca sam ja :
Sad mogu opet uskocit natrag s manjom lovom
sreca prati hrabre ---sve dok ne poginu...
Neznam kak vi gledate na ovo al meni to ne zvuci bas dobro.
Sta on kao osnivac i predsjednik IB(ili bilo koji drugi borker) ima odlucivat sto ce se i koliko prodavat ili kupovat? Sta za to ne postoji procedura koju nadgleda institucija?
On je tu da izvrsava naloge ili da zatvori svoju butiku ak mu se ne svidjaju pravila a pravila ima tko nadgleda jer kad bi ih on sam nadgledao onda bi ona uvjek bila da njemu-njima idu u korist. Ionda mu jos nije dosta sto je kod sebe to napravio nego bi sad i druge prisiljavao da rade to isto...
Kad su tim istim forama cicale lovu od malih ljudi onda je sve kao ok a kad se ploca okrenula onda je sve odjednom neregularno..
EDIT
https://coinmarketcap.com/ bacite poglen tko je na 0 mjestu iznad BTC-a koji je 1
Ma nema zime sve je pod kontrolom. Sve ide UP.
tko se jos necka samo nek zazmiri i skoci
Uh, ovo ozbiljno izgleda!
a neki su to vidjeli i prije nego se dogodilo...(ko i one "scallops u nizu........." )
i to sve sa lockom i ristrikcijama.
kakva bi krivulja bila bez toga?
samo se nadam da cemo uskoro dobit to cijepivo pa da se ova ludnica smiri i da se polako sve vrati u normalu.
Ma svijet je poludio .Evo i Binance puko ko kokica
BTC skocio 15% samo tako....jedna velika zelena svijeca(da ne kazem nesto prostije) u sat vremena
#Binance
will be suspending withdrawals temporarily in order to address a large increase in requests from new unique users.
Rest assured funds are #SAFU and we apologize for any inconvenience caused.
Updates to follow.
Ocito ljudi imaju novaca po carapama i raspistolji su se na svim frontama
TRADE 212-
ovo je ključno i u potpunoj suprotnosti od nas;
"Ova situacija s GameStopom je možda indikator kako stiže nova investicijska sila, budući da se mali investitori okupljaju na jednom mjestu i slijede jedan drugoga u veliku investiciju."
zato svako malo netko ostane delistiran, squezan po nekakvim čudnim elaboratima i tako nam i treba
Pa i mi se skupljamo na jednom mjestu.... da bi se svadjali
Display MoreJa što više pratim priču oko AMC- tek mi sad postaje jasnije o čemu se ovdje radi:
AMC , jedan od simbola kulture Amerike postao je još jedna žrtva COVID situacije.
Trebali bankrotirati, ali banke kak'ti dobronamjerno odlučile dati kredit,ali s 15% kamatom.
Američki narod se pobunio i rekao pa dosta je više toga ,idemo mi svi kupiti dionice ,podignuti vrijednost AMC i spasiti naša kina.
No,našli su i način kako da zajedničkim djelovanjem i svi mnogo više istiskivanjem shortsallera,široko omrženih igrača dubokih džepova s WallStreeta.
AMC je prekjučer prodao dinice (nez točno u koliko iznosu) i smanjio si dugove prema bankama.
Woww, koja priča, I love this game
Da to sto rade amercke banke i fondovi radi netko negdje u svijetu ameri bi im sutra uveli demokraciju...
Exclusive: AMC Entertainment explores new capital raise amid stock surge-sources
S ovim novim klincima s REddita pada sve u vodu. Uzalud i tehnička i fundamentalna analiza. Na snazi je igra pohlepe.
pa bas i nije-ukazala se prilika jer su fondovi tolko postali pohlepni da su pretjerali(140% shorta) i sad im ekipa vraca njihovu pohlepu natrag..
Ja to gledam kroz te klince. klinac moze ispusit svojih 100- 1000$ a eto napravio je kaos s svojim frendovima koji je tek poceo i pitanje je gdje ce zavrsiti.
prosjek portfelja RH je kolko sam negdje procitao oko 5-6000$ a cisto sumnjam da su bas svi ulozili bas sve u GME. a cifre gubitaka fondova u broju nula ni neznam napisati jer svaki dan rastu kao i broj zarazenih "eksponencijalno"
Za neupuceno evo kratki osvrt na srz problematike shortanja GME.
Evo jedna od mene koji nikad nisam u grah gledao al zato znam graha pojest
i onda jedna od prave kuharice koja graha kuha sve u sesnajst
Nema ulaganja u "egzotiku" ak nije "scallops u nizu........."
i naravno ulazes samo u zeleno i u koje rastu.
to nam se pokazalo kao bolja opcija nego ulagat u crvene i koje padaju i da nemaju "scallops u nizu.........".
Ocito nisu svi zabranili kupnju jer i dalje cijena raste u premarketu.
Zabrana im je kratkorocno pomogla al nadam se da ih danas trziste satrat i da ce GME otic trocifreno gore pa da ih pokopa.
Egzodus s RH je vrlo izvjestan nakon ovoga samo je pitanje kud ce svi ti ljudi ...gdje god se premjeste taj ce bit u problemimam dok ne pojaca opremu.
A ja ću lijepo da otvorim račun kod InteractivBrokera, nisam imala GME ali Revolut je danas također zabranio kupnju i prodaju, u kritičnim trenutcima zakazuje im platforma...to im se već nekoliko puta desilo unatrag nekoliko mjesci i imala sam veliku sreću što nije utjecalo na moju zaradu ,ali bojim se da bih ako nastavim s Revolutom jednom i ja mogla postati žrtva njihovog "zakazivanja".
a to sam i ja mislio al postoji ali....
tamo mi ionako nema ulaska i izlaska u 3 minute ak ne stavim 25000€.
Al s druge strane ima premarket:)
moracu to dobro razradit jer nakon ovog danas stavit (a tek cu sutra vidit kolko me to sve kostalo) ista vise od 100€ na trade 212 je ludost.
ktome nakon zabrane na trgovanja na RH dosta njih ce iz revolta otic s RH a dosta njih nece ni znat da je i trade 212 zabranio to isto(ili ih nece bit briga) i prebacice se na trade 212. a nakon toga logiranje na trade 212 ce trajt satima jer ni sad ne valja a kad dodje horda u milijunima trade ce se zapalit od naloga...
nisam naveo da krivo pise kad udjes u portfelj pa imas desno popis dionica koje pratis-
evo u grafu pise XSPA a desno pise FH -
inace to je dionica koju nemrem prodat na trade212.
i eto sad sam ostao zarobljen u njoj po noci. i dalje mi je procesing na njoj a to je cista egzotika od dionice. sutra ona padne -naraste 50% samo tako i u njoj sam trebao bit 3 minute i zato sam i usao s tolikim iznosom u nju. I kako to obicno biva - uso sam bez problema al eto izac mi nije dala. Sto je najbitnije nakon toga sm ja kuio za 10 eura opet nju i bez problema prodajem 10 eura ao onih 4000 procesuira i onda nakon sat vrmemena mi vrati dionice nazad ko da ih nisam ni stavio na prodaju.
komaa.... kolko cu spusit na tome samo nebo zna... al sigurno necu vise od 4000
dal vama na http://www.investing.com/ prikazuje normlano simboli dionica-
npr BB prikazuje vani kao BB al unutar TA kao BBRY
onda XSPA je unutar charta FA a ne XSPA pa ko se tu moze snac? Neznam odkud mu uopce simbol FA kad se firma zove XpresSpa Group-
To stekanje me kostalo 350€- evo nalozi su proradili i ja imam 350€manje... super-
i kolko vidim nije kraj. jer uopce mi neda prodat - opet je zastekao- tak da cu crtu podvuc s neznam kolkim minusom.
jel vama uopce radi trade 212? izvrsava vam naloge?
EDIT- ostale dionice da prodat al neke neda.
Tradin212 je puko skroz.
Evo zabloko mi je 4000€ i stoji procesing na prodaji vec skoro sat vremena. Po kolko ce on to prodat nemam pojma al je postao neupotrebljiv.
imam i nalog na kupnji za 1000€ i to na BB i tu nema sanse da ne popusim. jer to je trebalo bit kupnja na par minuta ...
Sad sam im mail slao pa cemo vidit kolko im je suport funkcionalan.
Eto ak ti nemreju uzet pare na fin nacin uzece na "neki" nacin.
bogami na trade 212 samo prodat mozes. znaci sve platformme koje su se proteklih dana pokazale kao mjesto gdje se puno kupuje GME danas su zabranile kupnju i mogu sam o prodat. samim time ce srusit cijenu . i onda se mi cudimo sto na ZSE neko napravi neko sitno sranje..
ne tice me se jer sam izasao iz toga jos jucer kao i iz jucerspomenutih al et oda znamo st onas ceka ako slucajno nagazimo nekog s puno novaca