hahaha kaj sad misli Musk mada je njemu 1,5 miljardi dolara sića
pa on je kupova na razinama 43 000 .
hahaha kaj sad misli Musk mada je njemu 1,5 miljardi dolara sića
pa on je kupova na razinama 43 000 .
Za mog Emila
Ne znam.
Ovako bi idealno trebalo izgledati.
Al' je prerano za biti siguran, jedna candle ne čini proljeće
Cini cini. Bez te jedne nikad proljece nebi ni doslo zelenilo vlada i vani i u maksimiru i na burzi. A kolko vidim i na ZSE .
Prodao PFE skroz sa mršavim plusom (čitaj: konačno ga se riješio
) i dokupio NCLH. Target je sada 37$
I ja sam odma na otvaranju rijesio JKS po 40$. Par bureka sam izgubio al prestretan sam i s takvim ishodom.
Skratio sam i SESN takodjer s par bureka minusa.
Al zato su sve ostale lijepo poletile pa cu umjesto bureka omastit malo janjetine:)
u tome i jest stvar: kompanija je prvenstveno kineska, pa je i 'kvaliteta' vijesti takva
.....
jedno je ako VIAC naraste sa $40 na $70
a drugo je ako SOS ode s $5 na $55
isplati se rizika i kojeg popodneva ili večeri filtriranja vijesti i članaka po raznim kanalima, sajtovima, blogovima i communityjima
Ovih 400GH sto su kupili nekidan trenutno u ETH-u nosi
46 155 USD - dnevno
1 384 652 USD - mjesecno
od cega treba odbit struju - to nisam odbijao jer neznam po kojoj cijeni takve farme uopce dobivaju struju.
nastavak 'sage' SOS:
što se tiče ove dionice, ne vjerujem da već dva dana raste, nakon nemilog istresanja?
javljaju se ovdje dva nova momenta:
- slobodnih dionica za short više NEMA, nula, zero (znači 21.4. IBKR pokazuje nula raspoloživih dionica za kratku poziciju)
- rast se poklopio sa zadnjom objavom kupnje 575 mining rigs ali za ETH ne za BTC, a poznavatelji situacije u kripto svijetu kažu da je to još bolje jer ETH uskoro prelazi s PoW na PoS (više ovdje pod toč. 4.) i koliko se piše po netu, što više izrudare do tranzicije mehanizma, to bolje za kasniji posao
aj dobro i na to si me nagovorio
i to sam uzeo neki dan na 4$. Onaj filmic gdje setaju po farmi mi i ne izgleda bas nesto fascinantno. Ktome mislio sam da se eth ne kopa asicima. Nisam vidio da imaju gpu za kopanje. Ok mozda je to star filmic gdje kopaju btc samo. posto kripto divlja divljat ce i oni . Pa ocekujem odredjen porast...bar neki sitni do 50$
jucer napokon zelenilo osvanulo. vidi se da je proljece stiglo
njegov fond je počeo kupovati VIAC na $48
nije nagovor, samo razmišljam naglas
Aj... mene si nagovorio
Uzeo sam ja to jos neki dan. VIAC na 39$ i DISCK na 32$.
Netko prati zkin, bas je zaronio, malo cudan graf
Bogami je pravi ronioc u dubine Ja sam malo uzeo na 5$ pa cemo vidjet...
Sad navijam uz kokice povrat na 11$
zlocesti - ako moze neki grah za navedene da opet ne izletim taman prije rasta.
†
Najbliže tome do sada je došla Kina, koja zabranjuje rudarenje i trgovanje, ali ne i posjedovanje virtualne valute."
E ova im je bas dobra. kina kao jedna sa najvise farma za rudarenje ne dopusta rudarenje
sto se zabrana tice- pa ima vise zabrana- I kod nas je zabranjeno placanje kriptovalutama- isto kao sto je zabranjeno placanje eurima (osim u izuzetnim slucajevima kao autocesta itd.)
COIN se može i na binanceu kupovati... ako slučajno netko nije još saznao.
???
sigurni ste da je to taj COIN.......BASE?
binance je kripto burza.. prvi glas da drze i dionice.
Ja kupio coin na 328 i cekam sutra premarket. klinci ga tad nabiju 10%. treba pricekati zatvaranje jer i u postmarketu poludi. Tad nema institucionalaca koji prodaju, nego samo malih koji kupuju, pa je to drugi par rukava
je u pravu si. ujutro sam gledao upremarketu je bio +8% a sad ode u minus. moj ulaz je bio na 333 i imam problem sto nemam premarket
A pogle mene
Koliko moraš biti vudren za ovo nacrtati, i ne izaći na vrijeme ?
Kupila na 2,80. Pohlepa. Pohlepa je neprijatelj strpljenju
Kada sam vidjela da ne ide u mom pravcu trebala sam pronto odmah izaći.
Crtati je dakle lako. Trgovati po nacrtanom baš i nije. Jedina mi je isprika da imam samo par stotina dolara unutra, al' grijeh je gubito novac
dobro dosla u klub
za one malo sklonije riziku i većem ali brzom povratu: AI Stock
dva dana ga baca na skenerima za neuobičajenu količinu i rast cijene
ne pitajte za fundamente jer su čisti shit, nemaju prihoda i gomilaju gubitke, u ranoj su fazi
na investorplace.com ima nekih članaka o njima
C3.Ai - AI- jos da nam zlocka nacrta koji "scallops u nizu........."
a gle. mene su ucili da dok ne probas nemres ni znat da ti to ne valja....
to sam kupio odma na otvaranju 100,60 i slovence 100,90(i nisam prodal isti dan na zatvaranju )
Nisam vidjela čudnijeg bida i aska nego na onim 7 CRO i 7 SLO
Da li je to itko od vas ikada kupio ili prodao ?
Oni to sami sebi ?
ja sam u par navrata kupovo obje i prodavao.
Oni prate index crobexa10 odnosno sbitop- i odredjuju cijenu po tom indexu. nitko tu ne kupuje izmedju sebe nego se uvjek kupuje od njih kao i prodaje. oni imaju svoj spread koji je vidljiv u toj razlici i mogu ja zadavat naloge prodaje vece ili manje al sto mi vrijedi kad uvjek stoji 2000 njihovih na kupnji i prodaji i to onemogucava rast -pad cijene malverzacijom. znaci strogo se drze indexa .
Nekome tko ne poznaje trziste je to puno bolja opcija od ulaganja u neki nas fond koji kolko znamo kupuju i prodaju u cudna vremena. Ovako ima dio dionica iz top 10 u koje se slijevaju i dividende i time povacavaju vrijednost..
od izdavanja prije 4-5mj su u solidnom lplusu pogotovo slovenci + 20%
tradin212 - dal su vam poceli naplacivat trransakcije prije neki dan?
sad gledam izvjestaj i pojavila se stavka FX fee koje prije neki dan nije bilo.
Nije puno al na 2000€ uzmu 3 dolara(0,15%). i dalje neke transakcije imaju 0 fee al vecina 95% uzima po 0.15% . Znaci vise nema djabe ni u stare babe...
Kolega Alias- vidim nije se spavalo
kad ste raspolozeni za crtanje
evo par prijedloga.
Dionice su dobrano potonule . Unutra sam al da vidimo gdje im je taerget kad okrenu na gore.
VIAC i DISCK.
Coinbase Global Shares Will Open For Quote At 10:10 a.m. EDT, Expected To Open For Trade After 10:20 a.m. EDT; Direct Listing Priced At $250
a zato vrti pjescani... ..
sta nije pocetna trebala bit 400$ to sam negdje procitao. sad ce mi u startu odma bit jeftina
COIN-
Ocekuje se ludnica- bit ce ko i s GME - ima da free platforme opet padnu i stekaju :
https://www.seebiz.eu/trzista/coinba…je-vidio/255675
probacu se igrat brzog prsta al sumnjam da cu ista ulovit po meni prihvatljivoj cijeni.
Puce livetrading212 ko kokica-... coin ni ne ucitava samo vrt ipjescanisad od otvaranja.
Display MoreCOIN-
Ocekuje se ludnica- bit ce ko i s GME - ima da free platforme opet padnu i stekaju :
https://www.seebiz.eu/trzista/coinba…je-vidio/255675
probacu se igrat brzog prsta al sumnjam da cu ista ulovit po meni prihvatljivoj cijeni.
a gle, oni su samo burza.
mada sve što su u prospektu naveli, vezano za crypto ekonomiju, stoji.
jedino što ne moraš baš preko njih kupovati.
al ne znam jesi vidio kako je najava Coinbase IPO lansirala Binance-ov Coin
Pa meni je coinbase uvjek bio drazi od binance. JE da je binance bolji jer ima manji fee vise coinova itd, al coinbase nije na nekom egzoticnom otoku. nadgleda ga regulator. nije ipak sve u fee. gledam i sigurnost pa mi taj malo veci fee i nije tako velik . kad uzmem da binance sutra moze puknut ko kokica i posle veslaj do nekog otoka i trazi koga da pitas di je lova.... a binance je vec bio u takvim problemima...Mislim da je buducost coinbase dobra . e sad kolko ce mu vrijedit dionica je posve druga stvar...