Posts by emil
-
-
Nisam krivo napisao. Evo slika.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nekaj tebi tu ne valja
pod slovom A ima vise od 400 dionica. Nije mi se dalo sve prebrojat al evo samo 10 stranica po 30 komada i svi su pod slovom A. znaci i kad sam 3000 napisao sam premalo napisao.
EDIT: naknadno sa miso i na mob provjerit i evo sto pise:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Otvorio acc Trading 212 ali ima samo oko 420 dionica i niti jedan poznati ETF . Može netko pojasniti o čemu se radi.
meni je najbitnije da ima onu jednu na kojoj cu zaradit
ostalih 419 mi ni ne mora pokazivat:)
al salu na stranu. ne znam dal si krivo napisao(mozda si htio napisat 4200) al imaih ipak malo vise od 420
The Trading 212 Invest option offers more than 3,000 shares and ETFs that can be invested in from as little as £1. Shares can be purchased in companies listed in the UK, Germany, America, Netherlands, Switzerland and Madrid.2.
-
U.S. company profits even bigger than Wall Street's lofty targets
eto zasto se crveni
sto bolje vijesti to bolje crveni ...
kad ce vijesti o padu zarada . novi soj korone. zatvaranja pa da napokon sve poleti u zeleno ...
-
-
Na Binanceu zatrazis besplatnu Visa karticu,dojde za par dana, i placas sa bilo kojim kriptom bilo gdje i bilo sta,prebacis u wallet card crypto za placanje,transakcija se obavi istom brzinom ko i bilo kojom drugom karticom.
samo da nadodam . kupis jos 1 bnb (300$) i imas cashback na svaku kupnju 2%..naravo ako imas vise bnb-a i veci je cahback (do 8%)
-
Pa da, prednosti su ko Yeti ili Nessie iz Loch Nessa…. Svi pričaju o njima, a nikad ih nitko nije vidio.
vidim da sam ocito prebrzo pisao...
to sto ti ne vidis nesto ne znaci da ne postoji.. dovoljno sporo?
Kao rudar imam veliku prednost ako negdje mogu koristit kripto.
stranac placanje autoceste u euru vidi kao veliku prednost.
a ti se nalazis na temi kritpta i ovdje teorije zavjere o nepostojanju necega nisu dobrodosle. Ovo ti nije tema ravnozemljasa pa da plasiras teorije o 5g mrezama u cjepivu i zemlja je ravna. za to imas trumpov blog.
Hoces rec da nema prednosti kad ti omoguce placanje kunama na ebayu? ako ti ne vidis prednost toga onda si ugasi svoj profil jer ovdje na ovom forumu nemas sto traziti.
mikromakrto - samo nadopuna. vama osobno ocito ce bit svejedno dal amazon uvede placanje kriptom kao sto bi vam bilo svejedno i da uvede placanje albanskim lekom. rijetko svi korisnici imaju sve benefite od svih nadogradnji.
-
Jebeno si mu to argumentirao…. Svaka čast!
Argumentacija na razini 5 godisnjeg djeteta. Zašto je nebo plavo? Zato sto nije zeleno….
to sto ti ne "kuzis" i ne vidis prednosti i "viruse" ne znaci da oni ne postoje...
nadam se da sam dovoljno sporo pisao al ako treba mogu pnapisat ispocetka jos sporije...
-
Možda se nisam precizno izrazio; kao kupac recimo knjige na Amazonu, koja bi bila meni korist da to mogu platiti BTCom, a ne klasičnom valutama?
koju bi imao prednost da na amazonu/alibabi/ebayu mozes placat kunama?. koja je prednost strancima sto se na autocesti moze placat stranom valutom ..eto meni nije al nekome je to velika prednost...
-
Može li meni tutleku netko objasniti koju bih korist ja kao kupac imao od toga da Amazon prihvati BTC kao sredstvo plaćanja, u odnosu na sadašnje "klasično" plaćanje?
prvo moras bit precizniji.
ti kao kupac btc-a?
ti kao kupac na amazonu?
ti kao kupac amazon dionica?
al nebito je- ako je pitanje postavljeno radi buduceg ulaganja u amazon ili btc bolje se odma okanut corava posla jer ocito ce to bit ulaganje napamet jer kao sto sami kazete ste" tutlek" u tome...
ako je pitanje postavljeno kao provokacija ocito je jeska na udici bila dobro postavljena jer sam se ja upecao i odgovorio...
-
https://metro.co.uk/2021/07/28/ama…to=newsnow-feed
Kripto svijet je prepun vjerodostojnih informacija. Tu se ovce strižu i na informacijama, a još bolje na dezinformacijama.
evo ostrigali su sve koji su kupila btc po 37000 radi te inforamcije i sad jadni moraju prodat na 40000
uff sto nisam "ovca" pa da me cesce ovako ostrigaju
bitne su vjesti- dal tocne ili netocne nebitno . dal dobre ili lose opet nebitno. najgore za btc je bilo kad se o njemu nista nije pisalo npr 2018/19, znaci nisi mogo procitat nista ni dobro ni lose o btc-u zato je i propal tolko . cim se pocelo pisat odma je sve otislo up. bez obzira sto pisali...bitno je da se pise...
-
-
DISCK -skalperi evo vam prilike. lijep i valovit
(28.00-30.00)
dokupio MYPS(6.55) i TCEHY(61.84)
-
-
Luda akcija na BTC sinoc, netko je pretrpio gadnu likvidaciju koja je na trenutak pomela ask cak do 48k. Ovo nisam dugo vidio na BTC
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. to tebi binance daje neki posebni kurs?
nije 40 preso kod mene ni u jednom momentu na binance a gledam i na coinbase takodjer je 39500 maximum koji je dodirnuo.
to mobitel ima bug sad gledam. i meni na mobu tolko pokazuje al nikad ta cijena nije bila.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
lijepo to vi odradjujete mitko
i koji je daljni plan?
neki graf...idemo gore ? dole? malo stojimo?
-
dobro ga je zacrvenilo danas.
Jedna mi samo zelena al ta je dobra.
APT +30%
Problem je sto sam to kupil krajem 4 mjeseca na 9.90 al eto bar sam se vratio odakle sam i krenuo...
-
-
Samo mali info.
Kolko vidim IB je ukinuo naknadu za inaktivnost koja je bila 20$.
IBKR Account Account Minimums USD 0.00 Inactivity Fees USD 0.00