Ne kasni čovjek u izgradnji apartmana, nego u nečemu u čemu još nitko nije uspio.
Ako i ne uspije to napraviti ili nečiji proizvod bude bolji ili izabran iz nekog drugog razloga kao dobitna kombinacija to ne bi bio neuspjeh, nego će čovjek ostati upamćen kao netko tko je bio u utrci par najboljih koji su uopće bili sposobni sudjelovati u tome.
I onda su nečiji "argumenti" da je to osigurao nekretninom u okolici Zagreba.
nitko do sad nije uspio homologirat auto ?
pa to je kasnio takodjer. i nije napravio globalnu homologaciju za koju je dobio poticaj.
nije uspio prodat nijedan auto? pa sto je rekao da je prodao 150 c2? ili je retardiran pa lupeta bezveze ili je lagao. izaberi sam sto je.
nisam ja reko da cu imat vozilo s AI verzija "TERMINATOR" za 3 godine nego on. zato je dobio 200 milja eura. kad je to reko svi su imali AI LV3 al nas mate ce odma na LVL 5 koji je i zadnji LVL(valjda je tada pogledao terminatora pa je mislio da je to za istac )
evo ja cu sutra napravit AI terminator v2 samo mi dajte 200 milja€.
i onda ce me takvi kao ti branit- al to nitko nije uspio pa nikom nista?
jesi se ti ludih gljiva najeo ili ?
kazes ne gradi apartmane :D?

argumenti -manje lupetanja....sta mislis kolko ce ih izgraditi? isto koliko i svemirskih dizala(2013 kod Merlica)-el hovercraf(2013 kod Merlica)tvorcica baterija(2018)-elktricnih jahti(2014) itd

evo samo sto nije gotova
MAte je auto bez vozaca imao jos 2015

njegov robotaksi bez vozaca LVL 5 ce bit upravljan s jostikom
a ovo je jedini izum koji priznajem da je nas mate napravio.
MRAK