Ako digneš najam iznajmit ćeš ga nikome. Inteligentan čovjek će spustit cijenu najma, platit porez i još će zaraditi na najmu, ili će prodati nekretninu. Ja ne razumijem tu tvoju logiku koja budala će dignut cijenu najma i onda svake godine gubit na praznoj nekretnini. Kod nas je više stanova nego ljudi ne uspoređuj nas sa milijunskim gradovima gdje ima više ljudi nego stanova. Koja god politička stranka spomene porez na nekretnine moj glas imaju
a je ne vidim kolko to moras bit inteligentan pa da mislis da ce povecanje poreza smanjit cijenu najma .
al zato vidim da ti nemas nekretninu(pa zato i zelis porez na iste) a nikad je ni neces imat takvim nacinom razmisljanja jer svako povecanje proeza samo smanjuje tvoju sansu da ces je ikad imati . odakle ti to da ce nekretnine bit prazne. Bit ce ako ces spavat pod mostom i parkicem. svarno mislis da ljudi koji spavaju po parkicima ili s roditeljima a imaju 50 godina budu diktirali vlasnicima koliko ce kostat najamnina? oduvjek je bilo i oduvjek ce bit odredjen broj praznih nekretnina kao i sto ce bit ljudi koji ce radje drzat eure u madracima nego na orocenju ili nedaj boze u nekoj dionici.
Kad svi dignu cijene najma a dici ce ih istog trena kad porez na nekretnine bude uveden najmoprimcima ce jedino preostat platit vise i kukat poslodavcima da im povecaju place ili ce se vratit kod roditelja pa ce tamo placat porez na nekretnine zajedno s njima.
usput samo . daj mi podatak u kojem to gradu ima vise stanova od ljudi?
eto samo mi daj link na tu informaciju. a svoj glas slobodno daj kome god zelis . pa to je tvoje pravo. glasaj za onog tko ce ti uzet i zadnju paru iz djepa. to je tvoje puno pravo.