Plava linija se tek treba probiti. Ako ne iz prve nema veze. 100k ce pasti.
Posts by Sheriff
-
-
66k, ath je nadomak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bezveze mi je članak Gojka, kao neki fosil koji cvili jer se tradicionalna pravila evaluacije ne poštuju pa je kao sve otišlo kvragu. Sad su svi kockari, da tržište rokne 40% onda bi svi bili ulagači. Po meni su face koji su ušli u tech sektor na vrijeme, ne izlaze ni pri ovim evaluacijama nego još čekaju jer još će ovaca uć. Dva su momenta, kupiti jeftino i prodati skupo, al ne kad je tebi skupo nego još izdržati i u euforiji prodati.
Ima genij ulaganja, Druckenmuller, 30 godina sa prosjecinm godisnjim prinosom od 30% i bez ijedne godine gubita? Kako? Rekao je da je imao srecu rano u karijeri 'otkriti' kako. Njegove modele, p/e, fundamentalne mu je šef bacio u smeće. Rekao je ajde napravi modele koji prate novac u opticaju. Tako je, money supply i ciklusi printanja novca. Usa nema izbora, mora printati, predizborna godina, nema greške.
Za btc je zaboravio spomenuti ETF-ove, najbrze rastući, blackrock u samo 34 dana 10 milijardi AUM. A prvi put si kao retail mogao fronrunnati wall street. A kako, rekli su da je btc mrtav i prevara. Prevara je što federalne banke printaju bez pokriča i financiraju ratove i proizvode inflaciju, erodiraju novac. E brate, upali printer a ja cu u btc i tech. Novo normalno nece dovjeka al ne treba mi duze doli godina.
I da, Druckenmuller ima NVDA najvecu poziciju i Microsoft. Ih, što bi Gojko rekao za njega - bice kockar.
-
BLOMBERGOV ANALITIČAR (spot ETF)
JEEZ: Only halfway through trading day and New Nine bitcoin ETFs have already broken their all time daily volume record w/ $2.6b. We got 4 btc ETFs in Top 20. $IBIT is #4 overall, it's gonna trade more today than in its first two wks combined. This is officially a craze.
-
Da flash crash na 58.5k. Odma se dokupuje jer to je izbacivanje leverage i late longera na velki leverage. Zdravo.
-
62,5k god candle.
64,5k ufff. Nemisli stat. Uncharted theritory... Moze biti korekcija a jebiga, moze i na ath...
Neki dan bili na 48k
-
62,5k god candle.
-
Pa i za BTC mozemo rec da se printa(rudari). ok ima rezlike (ogranicen broj).(jos samo 100 godina ce ga rudarit ) al slicno je. netko u "garazi" printa btc i prodaje na burzi.
60k puko ko kokica
Hoce jos 100 god rudariti ali je 98% izrudareno i u opticaju. Za usd znamo da su u stanju isprintati pola svih ikad isprintanih dolara u samo par godina.
-
Haha, a da inflacija nije ni u jedan chart uračunata ali upravo ta erozija novca je pokretac btc-a. Money supply, printanje love pokrece btc koji je globalan. To je zapravo funkcija decentraliziranog store of value koji je konačan hard asset (21 mil btc-a).
U 20 zemalja je btc na ath, norveška, švedska, japan, argentina, turksa.. .. Samo zato jer su njihove lokalne valute erodirale, a uskoro ce i btc/usd chart jer usd se jos nekako drzi. Ali kao Powel upali printer, usd ide dolje a btc up.
Eto btc 61k, vec.
-
Bitcoin skyrockets past $59,000 making shorters bleed
Bitcoin (BTC) is riding high on positive sentiments breaching all the crucial levels holding back its surge. The biggest crypto price broke through the $59,000 level on Wednesday. It was November 2021, when Bitcoin last traded over this level. However, the recent price jump has led to a huge crypto shorts liquidation over the past day.Bitcoin price up by 15% in 7 days
Bitcoin price zoomed by 5% in the last 24 hours adding to its victory march. BTC has gained more than 15% over the last 7 days. The original crypto is trading at an average price of $59,485, at the press time. Its 24 hour trading volume stands at $45.4 billion. It is holding a market cap of $1.16 trillion.
This mega surge comes in after a decline in BTC price despite gaining vital approval of a spot Exchange Traded Fund (ETF) by the US Securities and Exchange Commission (SEC). It is important to note that Bitcoin halving is only 54 days away and BTC price is only 14% away from its all time-high (ATH) of $69,000.
The global crypto market seems to be rejoicing in a bullish BTC rally as the cumulative cap jumped by over 3% over the last day. It now stands at $2.2 trillion.Shorters bleeding
According to the data provided by Coinglass, Bitcoin price surge has hurt huge short betters. The last 24 hours saw more than 84K traders being liquidated. The total liquidations recorded by the tracker stood at $250 million. This includes both long and short positions. However, the largest single liquidation order happened on the crypto exchange Bitmex of XBTUSD valued at $8.34 million.
It is important to note that, around $82 million of the liquidations came in the last 4 hours. However, $65 million (80%) of the liquidated positions turned out to be short positions. Source: Coinglass
BTC price jump single handedly made the shorters bleed. As per the data, $42.4 million worth of short positions got liquidated over the last 4 hours. This suggests that traders were expecting a price drop in the price range. Meanwhile, Bitcoin broke all the resistance to keep up the bullish sentiments.
The surge is attributed to key players entering the market, coupled with MicroStrategy’s recent disclosure. MSTR reported purchasing 3,000 bitcoins for $155 million between February 15 and February 25. Its ongoing “HODL” strategy, accumulating bitcoins as a treasury reserve asset is continuing to attract attention.
-
kad ce korekcija?
To je pitanje svih pitanja.
Dogodilo se da je fib level prvi put probijen prije halvinga te je moguc novi ath do halvinga (2 mjeseca). To je novo, dosad nije bilo tako. Na rubu smo ulaska u trecu i zadnju fazu bull runa koji je agresivan i čista parabola. Tu nema pullbackova ako i ima nadokupe se brzo. Treca faza bi trebala trajati do 9 mjeseca 2025 (po historyu) no izgleda da sve ide ranije i mozda peak bude 2mjecec 2025. Retest strukture u drugoj fazi bull runa se nije dogodio sto nije dobro. Btc je prerano i preagresivno krenuo. Ovakvi candlovi spadaju u trecu fazu.
Leverage-a ima tonu no to je u trecoj fazi i povijesno bilo tako i nije neuobicajeno. Sada shorteri i beari su izbaceni iz marketa. Shortati btc je kao da stanes pred jureci vlak.
Fomo se događa ali zanimljivo na instiucionalnom nivou, retail jos nije tu (metrike google shearcheva, broj viewa eminentih you tube crypto influencera i porast downloada coinbase aplikacije).
Na vidiku je supply shock btc-a, jer dnevna potraznja je 10x veca od broja izrudarenih coina. Etf-ovi rade spektakularno, enormni priljevi.
Pravi altseason nije bio, sve u cryptu radi btc.
Znaci jos "je rano", ja sam odavna nakrcan pa mi lako pricati ali ako jos nadokupim to bude sitno. Uzimao sam u bearu, tesko oko srca stisnuti buy ali prava lova se zaradi na dnu. Pa evo tu su me na forumu eminentni likovi zajebavali, onaj sijedi čiča, sad ga nema... prozivao da kazem koliko sam izgubio. Sad ga nema. Ne pita kako sad ide, ni nemora. Ti likovi misle da nesto mora biti turbo pametno i duboka nauka da se zaradi. Ne mora!
Svak pojedinacno zaslužuje svoju cijenu btc-a.
Neznam kad ce i kolika korekcija ce biti ali znam gdje btc ide... A to je poprilicno up. I da, prodat cu sve altove i manji dio btc-a. Dca out krajem godine 10% svaka dva tjedna.
-
Btc 59k. Što reći.
Znate li da portfelj od 2% btc-a i 98% casha kreiran prije 4 god pobjeđuje S&P500. Čak i netko tko ne vjeruje u btc, financijski ima smisla biti izložen, samo i postotkom.
-
ECB kaze da BTC nije uspio u svojim tezama (sound money, store of value...).
Ti korumpirani bankari nisu vrijedni spomena. Boje se digitalnog programa koji je decentraliziran i nije pod kontrolom njihovih fotelja. Inflaciju u svijetu nije proizveo nitko drugi nego takvi 'vlasnici država' printanjem novca bez pokrica.
Evo graf od mene. Koliko je euro potonuo u odnosu na btc. Sramota. Btc-a ne bi bilo da ti likovi rade u službi naroda. Fix the money - fix the world. Btc je izlaz od erozije papirnatog novca.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Btc probio 51k. Opet green dildo.
Na 55k ima 800 mil $ shortera koji ce biti likvidirani. No povjesno od fib levela 49k koji jenu ovom ciklusu prvi put probijen prije halvinga candle je isao max 6% gore. Ako se povijest ponavlja 53k bi bio peak prije halvinga tj ide hlađenje do halvinga.
Reject ravno na 53k, zasad nista ozbiljno ali skratio sam pozicije.
-
BEAM također ide. Jos mi je 3x nalog otvoren, preko 100% profita.
Ja sam fino VET skinuo. I to na leverage 3x.
Injective, FET, RNDR isto dobro. To ne mislim uskoro izlazit.
Evo zanimljiv presjek svih BTC ciklusa.
Zadnji 6 mjesečni candle tek počinje. Svaki candle je 6 mjeseci.
-
Hlađenje do koliko ?
42k bi trebao držati. 35k je worst case, to je retest strukture koja je izasla iz beara i pokrenula bull. Da li ce se ista od toga dogoditi je moguce ali nije izvjesno.
-
Btc probio 51k. Opet green dildo.
Na 55k ima 800 mil $ shortera koji ce biti likvidirani. No povjesno od fib levela 49k koji jenu ovom ciklusu prvi put probijen prije halvinga candle je isao max 6% gore. Ako se povijest ponavlja 53k bi bio peak prije halvinga tj ide hlađenje do halvinga.
-
Složio bi se. Teza da btc evntualno može stvoriti generation wealth mi je bila prejaka da promatram sa strane. Kak se kaže ne bi sebi oprostio da btc stvarno 'odigra svoje' a ja da to gledam sa strane. Imalo je smisla izložiti se cryptu, proučiti stvari i nakrcati u bearu.
Kupovao sam kad je bila 'krv na ulicama', kada je ftx prdnuo, kad su svi govorili da je btc scam i da je mrtav. Jasno mi je bilo da te stvari nemaju veze sa btc protokolom nego samo sa bad akterima koji su nažni da odu i da se očiste od industrije. Znao sam da će wallstreet ući unutra i produktificirati btc - spot ETF.
Da će biti korekcija hoće ali je izvjesnije da će btc prije na 100k nego na 0.
Do halvinga cca 2 mjeseca može biti korekcija i vjerovatno zadnji vlak za uć. Nakon halvinga u prijašnja 3 ciklusa cijena je exponencijalno porasla. U 10 tjedana može nenormalno narasti ali tada nema pullbackova.
Kroz sljedeca 4-5 tjedana jednom tjedno dca. Jer tko ima uvjerenje da btc ide na ath u vremenskom periodu od godinu i pol... Nije los ulaz. Jer ako se čeka korekcija od 30% ona će doć ali to može biti veća cijena nego trenutna jer u međuvremenu može značajno narasti.
Ne nagovaram nikoga ne kupnju, rađe proučavanje a predložio bi altove jer sav run od bottoma je napravio btc altovi nekako prate a nakon halvinga čak i nike btc play nego alt play sa 10-50x povratima u ciklusu. Znači pratiti btc dominance kada počne padati. Čeka se i eth da napravi svoje. Do toga dolazi jer ekipa unovčava btc, ne izlazi iz crypta nego se rotira u altove i rade epic boom.